Probabil că fiecare gospodină visează la vasele în care poate prepara rapid și convenabil alimente sănătoase. Destul de ciudat, dar asemenea ustensile există deja. În tigăi Delimano  se pot prepara feluri de mâncare din ingrediente ecologice, care pot schimba complet ideea gătitului. Delimano este una dintre mărcile comerciale ale companiei slovene Studio Moderna. Particularitatea sa în tehnologia specială de gătit, constă în faptul că în partea inferioară a tigăii, în centru, există mai multe găuri care lasă aerul cald să circule. Datorită acestei inovații, preparatele conțin mai puțin colesterol și sunt mai utile pentru sănătate.

Ghidul cumpărătorului

Unul dintre cele mai importante atribute ale oricărei bucătării este tigaia. Datorită acestui obiect, poți pregăti mâncăruri excelente care vor decora orice masă obișnuită sau festivă. Din moment ce tigaia este folosită aproape zilnic, calitatea sa trebuie să fie la un nivel ridicat.

Material

Suprafața tigăii Delimano este realizată din 7 straturi dintr-un amestec de ceramică și titan puternic. Această combinație face posibilă utilizarea tigăii fără adăugarea de ulei pe suprafața sa. Mâncarea preparată astfel,  surprinde cu calitățile gustului, pe lângă faptul că este extrem de utilă. În plus, datorită impregnărilor de ceramică, tigaia are un aspect prezentabil, ceea ce o face un decor luminos pentru bucătărie. Acoperirea ceramică a devenit o inovație semnificativă în producerea de vase în ultimii ani. Producția acestui material se bazează pe nanotehnologie, datorită căruia se formează un strat compact și extrem de neted și neporos, în interiorul tigăilor. Materialul non-toxic – nu conține PFOA, și prin urmare, substanțele chimice nocive nu sunt eliberate în alimente și nu intră în organism. În stratul de titan,  s-au folosit particule minerale naturale de piatră și titan. Particulele de piatră au proprietăți excelente de conductivitate termică și de reținere a căldurii, astfel încât, mâncarea să fie gătită în mod uniform și, în același timp, aroma și substanțele nutritive să fie conservate.

Proprietăți

Datorită proprietăților non-stick ale tigăilor Delimano, acestea sunt ușor de curățat. Produsele nu se ard și nu se lipesc, iar pe suprafața sa nu formează un strat ars. Prin urmare, după utilizare, este suficient să speli tigaia cu un burete moale cu o cantitate mică de detergent și aceasta va străluci din nou. Când gătești, pentru a amesteca mâncare, poți utiliza diferite ustensile de metal, deoarece suprafața tigăii nu este supusă zgârieturilor și deformării.

Pentru ce tip de arzătoare sunt potrivite

  • aragazul cu gaz,
  • aragaz electric clasic cu o suprafață solidă,
  • plită din sticlă ceramică.
  • inducție – linia Suprema.

Mâner

Probabil că îți va plăcea un mâner ușor de atins, confortabil și plăcut, care poate avea chiar și un indicator integrat de încălzire, care devine portocaliu când crește temperatura. Mânerul confortabil și tactil Soft Touch, reduce riscul de arsură a mâinilor în timpul gătirii.

TOP Cele mai bune tigăi Delimano

Tigaie Wok, CeramicaForte, 26cm, 2.7L, Delimano Ceramica Delicia

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • noul strat ceramic cu Stone Effect
  • mancarea nu se arde si nu se lipeste
  • senzorul termic te anunta cand vasul este incins

Dezavantaje:

  • nu deține.