Principiul de bază al pierderii de greutate este cunoscut de toată lumea: stai mai puțin și te miști mai mult. Acest lucru necesită exerciții fizice și restricții culinare. Prin urmare, proprietarii de kilograme în plus nu încetează să caute un mod miraculos de a obține o armonie corporală. Centura de slăbit este un instrument magic care arde grasimile si creste elasticitatea pielii.

Ghidul cumpărătorului

Tipuri și principii de funcționare

Centura de slăbit este o bandă lată, care este înfășurată în jurul părților problematice ale corpului. În funcție de varietate, aceasta oferă efecte locale termice, electrice sau de masaj.

Centură de neopren, utilizată în primul rând pentru efort fizic și adesea  ca o centură de fitness, pentru a crea un abdomen subțire. Produsul este înfășurat în jurul corpului, fixat cu Velcro. Se crede că, în timpul antrenamentului, ajută la arderea mai intensă a grăsimilor. Cei care doresc să reducă volumul abdomenului, o vor purta atunci când fac exerciții legate de activitatea motrică.

Belt-sauna. Majoritatea acestor dispozitive funcționează la rețea. Principiul funcționării  este efectul termic obținut prin elementele de încălzire încorporate în produs. Temperatura corpului crește, pielea și țesutul subcutanat se încălzește, efectul fiind similar cu cel al unei saune. Porii pielii se deschid, iar apoi grăsimea este dezintegrată.

Centura de masaj. Acționează asupra zonelor problematice ale corpului, prin vibrații generate de impulsuri de origine magnetică sau electronică. Circulația sanguină se îmbunătățește, iar procesele metabolice sunt „dispersate”. Acest dispozitiv este folosit în lupta împotriva celulitei, influențează pozitiv starea pielii.

Centura cu efect termic și masaj. Este considerată cea mai eficientă datorită efectului dublu. Producătorii susțin că celulele de grăsime aflate sub influența temperaturii ridicate,  în combinație cu masajul accelerează pierderea în greutate.

Dispozitiv miostimulator. De-a lungul întregii lungimi există surse de curent electric, care forțează mușchii să se contracteze. O persoană poate folosi centura, de exemplu, când se uită la televizor. Se crede că accesoriul creează un efect similar exercițiilor fizice. Activitatea fibrelor musculare contribuie la arderea grasimilor și ajută la formarea unei conformații atractive.

Avantaje

  • În situațiile în care este necesară îndepărtarea excesului de lichid din corp, centura va da efectul dorit.
  • Utilizarea corectă a dispozitivului împreună cu ajustarea dietei, va reduce aspectul celulitei.
  • Reducerea grăsimii,  promovează ulterior purificarea organismului și are un efect benefic asupra proceselor metabolice.
  • Accesoriile și dispozitivele de masaj cu efect de saună, te ajută să îți relaxezi mușchii după ce faci sport.
  • Dispozitivul utilizat corect în timpul procedurii,  va reduce riscul de rănire și evitarea deflexiilor nedorite.
  • Purtarea unui accesoriu de fitness contribuie la formarea unei posturi corecte.

TOP Cele mai bune centuri de slăbit

Centura Vibratoare de Slabit si Masaj Vibro Shape

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • 30-50 vibrații pe secundă
  • telecomandă
  • 2 moduri: automat și manual.

Dezavantaje:

  • doar 2 programe.