Atunci când alegi un aparat de masaj pentru picioare, trebuie să acorzi atenție zonei de expunere. Unele modele sunt concepute numai pentru studiul picioarelor, altele acoperă zonele gleznelor. Masajul picioarelor poate îmbunătăți circulația sângelui, poate normaliza tensiunea arterială și poate fi de asemenea utilizat pentru a preveni bolile vasculare. Pentru a te relaxa după o zi grea, pentru a te recupera repede, pentru a scăpa de dureri și de umflarea picioarelor, pentru a ușura starea în multe boli, folosește aparatul de masaj pentru picioare. Acest remediu simplu și accesibil la domiciliu este util pentru toată lumea, indiferent de vârstă, starea fizică și stilul de viață.

Ghidul cumpărătorului

Tipuri

Aparatele de masaj pentru picioare sunt clasificate în funcție de tipul de gestionare și de natura impactului.

Electrice. Sunt echipate cu un motor, funcționează la rețea sau cu baterii. În ceea ce privește proiectarea dispozitivului, acesta este diferit și depinde de natura impactului: poate fi o cameră cu role de masaj, o platformă vibratoare cu vârfuri și chiar cizme de compresie. Un tip special, sunt aparatele de masaj hidroelectrice. Acesta are o suprafață orizontală sau cu role, cu funcția de încălzire. Astfel de dispozitive sunt adesea folosite în cosmetologie. Masajele electrice efectuează o varietate de funcții. De regulă, ele sunt echipate cu regulatoare de viteză, forță și temperatură. Prin intensitatea studiului, aparatele electrice depășesc cu mult capacitățile oricărui masseur. Prețurile pentru dispozitivele electrice variază foarte mult, în funcție de design, funcționalitate și brand.

Mecanice.  Cel mai ades sunt sub formă roți laminate pe axă orizontală sau pe role. Suprafața lor poate fi netedă sau acoperită cu vârfuri. Mai există și un dispozitiv sub formă de covor de masaj sau o platformă cu proeminențe, mingi pentru rulare  și pantofi de masaj speciali. Aparatele de masaj pentru picioare, mecanice,  sunt fabricate din lemn sau din material plastic hipoalergenic sigur. Principalele avantaje ale dispozitivlor mecanice sunt ușurința excepțională de utilizare, fiabilitatea construcției și costurile reduse. Desigur, acestea nu sunt în măsură să ofere o gamă largă de efecte terapeutice, așa cum oferă dispozitivele electrice, însă, per ansamblu, fac față cu succes durerii si oboselii picioarelor.

Compresie. Principiul acțiunii lor se bazează pe o schimbare a presiunii. Compresorul umple alternant pernele de aer și, datorită acestui fapt, apare o comprimare moale a țesuturilor. Dispozitivele de acest tip sunt realizate sub formă de cameră tradițională cu caneluri pentru picioare sau sub formă de cizme care acoperă piciorul, tibia și o parte a coapsei. Numărul de perne de aer variază de la model la model.

TOP Cele mai bune aparate de masaj pentru picioare

Dispozitiv stimulare SL – 8819 pentru picioare cu impulsuri electromagnetice

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • 50 de intensități ale undelor electromagnetice de frecvență joasă
  • infraroșu
  • 50 de programe

Dezavantaje:

  • nu deține.