O pereche de pantofi stiletto nu reprezinta o solutie de zi cu zi, dar cu siguranta sunt potriviti pentru o petrecere eleganta sau pentru alte evenimente formale. Mersul cu pantofi stiletto poate fi cu siguranta o experienta tare placuta si provocatoare mai ales pentru cineva care incalta o pereche de pantofi inalti destul de rar. Poate ca unele femei se tem ca se vor dezechilibra, ca nu se vor simti confortabil si in consecinta experienta va fi una neplacuta per tota. Dar ca sa capatati gratie si incredere e nevoie de ceva exercitiu, precum si de cateva lucruri de care sa tineti cont atunci cand alegeti perechea de pantofi stilleto. Iata cateva sfaturi care va pot ajuta in acest sens.

1. Alegeti o pereche potrivita de pantofi stiletto. Evitati sa cumparati pantofi foarte ieftini, de calitate inferioara pentru ca acestia au tendinta de a se rupe foarte usor. In plus, nu arata atat de bine ca o pereche de pantofi de calitate. Daca nu stiti de unde sa incepeti cautarile, intrati pe site si aici veti gasi o multitudine de pantofi stiletto din care puteti alege in functie de culoare si design. Merita sa va cumparati o pereche de pantofi de calitate pentru ca acestia sunt incredibil de comozi si cu siguranta acesta este primul lucru pe care vi-l doriti daca intentionati sa mergeti destul de mult.

Pantofi de damă stiletto – verifică oferta la peste 200 de modele – cele mai bune prețuri

Pe masura ce probati pantofii stiletto exista cateva lucruri cheie pe care le puteti verifica pentru a minimiza durerea.

– Verificati cat de fix este varful piciorului. Un pantof stiletto nu ar trebui sa fie foarte strans pe picior atunci cand mergeti in el. In cazul in care simtiti ca varful piciorului sta foarte inghesuit, intr-o pozitie incomoda, evitati sa purtati acea pereche de pantofi. Asta pentru ca dupa cateva ore de stat in picioare, presiunea va fi si mai mare, iar dumneavoastra va veti simti mai rau din aceasta cauza.

– Verificati latimea tocului. Ideea e ca nu ar trebui sa fie prea ingust. Un toc din plastic poate fi inlocuit cu unul din cauciul daca vreti sa mergeti mai comod.

– Verificati centrarea calcaiului si modul de plasare a arcului. Tocul ar trebui sa fie centrat sub calcaiul dumneavoastra iar arcul piciorului ar trebui sa fie sustinut in totalitate de talpa incaltamintei. Daca observati un anumit decalaj la o pereche de pantofi stiletto pe care intentionati sa-i purtati la o petrecere, nu-i purtati. E mai inteligent sa va cumparati o pereche noua de pantofi stiletto de pe www.emag.ro. Preturile sunt accesibile, iar pantofii vor arata splendid.