Samsung 75Q8C – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cel mai bun televizor QLED de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre noul model Samsung 75Q8C, un televizor QLED cu ecran curbat si functie Smart pe care il recomandam pasionatiilor de tehnologie/imagine sau celor care dispun de un asemenea buget, acesta fiind disponibil la un pret destul de ridicat dar potrivit pentru caracteristicile sale premium de generatie actuala. Noul QLED TV de la Samsung vine cu un aspect complet metalic tip curbat, un ecran QLED 4K de 75 inch, un sistem de boxe 4.2 de maxim 60 W, tehnologiile superioare de imagine si sunet, noul sistem de operare Tizen de la Samsung, un tuner digital inclus, o functie monitor si mai multe functionalitati de internet/conectivitate.

 De ce este cel mai bun TV de la Samsung?

____________________________

  • Ecran QLED 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu Quantum Dot si 4K HDR
  • Ecran curbat si design metalic
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare Tizen

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici importante ale noului televizor QLED Curbat Smart Samsung 75Q8C si ne-am format deja o scurta idee buna/rea despre dotarile sale premium de generatie actuala ale acestui QLED 4K TV de generatie 2017, printre care se numara aspectul, imaginea, sunetul si inteligenta, ei bine in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca sa va raspundem totodata la posibila intrebare pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceput, mai exact cel face pe acesta sa fie cel mai bun televizor QLED?

  • In primul rand vom incepe cu despachetarea produsulului, asa ca odata ce l-am scos ca nou din cutie vom fi cu siguranta impresionati de diagonala sa mare a ecranului televizorului, dupa care vom remarca design-ul sau ultra-modern si super elegant, cu un ecran curbat si un spate metalic, care se va integra cu siguranta in orice tip de decor. Acesta beneficiaza de o carcasa complet metalica de culoare argintie, o rama foarte ingusta si o curbura perfecta a ecranului televizorului, dar si de un suport metalic modern, acesta fiind de asemenea compatibil cu suportul standard de perete VESA 40 x 40 centimetri (neinclus in pachet) pentru a il putea monta direct pe perete, fara prea multe cabluri pe perete.
  • Odata ce l-am despachetat si l-am pozitionat in locul unde il utilizam zi de zi, ajungem la urmatoarea etapa ce consta in pornirea televizorului si primul contact cu ecranul principal Smart Hub a celor de la Samsung, bazat pe sistemul de operare Tizen proprietar Samsung, care include o singura telecomanda cu functia de Control Vocal pentru continutul preferat pe un singur ecran. Astfel ca, noul QLED TV de la Samsung ofera o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, precum si un acces rapid si intuitiv la programele TV, serviciile video la cerere (Netflix, YouTube si altele) si la toate aplicatiile de internet, prin intermediul procesorului puternic Quad-Core si a retelei Wi-Fi integrate.

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Cel mai bun 4K ULTRA HD cu panou QLED ?!

Dupa ce am remarcat aspectul superb cu ecran curbat si ne-am acomodat cu meniul principal al celor de la Samsung, vom continua sa vorbim despre diagonala ecranului televizorului si tehnologiile superioare de imagine, aceasta fiind cu siguranta si cea mai importanta caracteristica atunci cand trebuie sa alegem un nou model de televizor. Diagonala generoasa a ecranului curbat tip QLED masoara 189 centimetri (75 inch) si este mai mult decat perfecta pentru o camera mare de apartament sau o sufragerie moderna si foarte spatioasa, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) pentru o experienta vizuala extraordinara, din orice pozitie de vizionare, chiar in locuinta voastra.

In ceea ce priveste noile sale tehnologii superioare de imagine, printre care evidentiem Q Display, Q Engine, HDR, Precision Black Pro si Q Viewing Angle, toate acestea imbunatatind semnificativ calitatea imaginii redate. In combinatie cu rezolutia 4K UltraHD, intervalul dinamic ridicat (HDR) ofera secventele la adevarata lor calitate 4K, astfel ca sunt vizibile chiar si cele mai mici detalii care, in mod obisnuit, sunt ascunse sau prea luminoase. Tehnologia Quantum Dot va ofera o serie completa de imbunatatiri a celor mai importante aspecte cu privire la calitatea imaginii redate (culoare, constrast, claritate si altele), pentru a va putea bucura de o experienta vizuala de neuitat, conform celor de la Samsung.

Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem de boxe 4.2 de maxim 60 W, pentru a putea reda un sunet precis si foarte clar, prin intermediul tehnologiilor avansate de sunet Dolby Digital Plus, DTS si Multiroom Link, fara a distorsiona sunetul redat, insa aveti posibilitatea sa optati pentru o solutie audio externa prin iesirea audio digitala (optica) pentru o experienta captivanta de sunet. Noul QLED 4K TV 3D de la Samsung include un tuner digital si slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV in format digital/HD, o functie monitor pentru a-l conecta la un PC, laptop sau la o consola de gaming, precum si un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele USB externe.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, noi suntem de aceeasi parere ca la incep si acum avem si mai multa incredere despre faptul ca, noul model Samsung 75Q8C este cel mai bun televizor QLED la momentul redactarii acestui articol, acesta fiind de asemenea o alegere perfecta pentru pasionatii de tehnologie si/sau imagine, precum si pentru cei care dispun de un asemenea buget si care isi doresc cu adevarat un nou televizor 4K premium de generatie noua, pentru a putea experimenta cea mai buna calitate 4K a continutului video din prezent.