Liebherr Premium CBNes 6256 – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cea mai buna combina frigorifica de la Liebherr la momentul redactarii acestui articol, si anume vorbim despre modelul Liebherr CBNes 6256 din gama PremiumPlus, pe care il recomandam pasionatiilor de tehnologie sau celor care dispun de un asemenea buget, acesta fiind disponibil la un pret foarte ridicat dar potrivit pentru caracteristicile sale premium de generatie actuala. Aceasta vine cu un aspect modern si foarte calitativ, clasa energetica A++, un display MagicEye tip LCD, tehnologia de racire No Frost si DuoCooling, un volum net total de pana la 471 de litri, sistem de dezghetare automat, un ventilator inclus, o functie de super-racire/congelare, un semnal de avertizare cadere curent si altele.

 Cea mai buna combina frigorifica Liebherr verifică preț – vezi modelul ales de noi
Cea mai buna combina frigorifica Arctic verifică preț – vezi modelul ales de noi
Cea mai buna combina frigorifica Beko verifică preț – vezi modelul ales de noi

 De ce este cea mai buna combina frigorifica de la Liebherr?

____________________________

  • Tehnologie de racire No Frost
  • Volum net total de 471 de litri
  • Aspect inox/aluminiu si usa FrenchDoor
  • Control electronic cu display MagicEye LCD
  • Sistem de dezghetare automat

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici importante ale combinei frigorifice tip side by side Liebherr Premium CBNes 6256 si ne-am facut deja o parere personala despre dotarile sale premium de generatie actuala ale acesteia, printre care se numara aspectul, capacitatea de depozitare, tehnologiile de racire si functiile suplimentare, ei bine in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca sa va raspundem totodata la posibila intrebare pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceput, mai exact este acesta cea mai buna combina frigorifica de la Liebherr?

  • In primul rand vom incepe cu aspectul sau exterior, astfel ca odata ce am despachetat-o vom remarca cu siguranta design-ul sau modern si super elegant, cu un finisaj premium din inox/aluminiu, care se va integra perfect intr-o bucatarie moderna si spatioasa. Aceasta beneficiaza de o carcasa eleganta din inox anti-amprenta (Smart Steel), un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display MagicEye tip LCD), dar si de un sistem de usi tip FrenchDoor (cu manere din aluminiu si o deschidere fara un perete despartitor/prin glisare). In plus, combina frigorifica de la Liebherr are dimensiunile de 203,9 x 91 x 61,5 centimetri, o greutate de aproximativ 167 de kilograme si un nivel redus de zgomot de 43 dB.
  • Odata ce ne-a impresionat cu aspectul sau tip side by side si finisajul sau premium din inox/aluminiu, ei bine in continuare ajungem la interior si vorbim despre compartimentarea celor doua zone separate de temperatura, unde vom evidentia si principalele sale caracteristici de racire/congelare a acestora. Astfel ca, compartimentul frigiderului are patru rafturi dintr-o sticla securizata, doua compartimente BioFresh pentru alimentele perisabile si fructele/legumele proaspete, dar si de sase suporturi pe usa, in timp ce compartimentul congelatorului are doua sertare separate de dimensiuni mari pentru a depozita alimentele proaspete pe termen lung, dar si de o capacitate de congelare de pana la 11 kilograme/zi.

CAPACITATE SI TEHNOLOGIE

____________________________

Cea mai buna combina frigorifica de la Liebherr ?!

Dupa ce s-a remarcat prin aspectul sau ultra-modern de la exterior si prin compartimentarea sa eleganta de la interior, vom continua sa vorbim despre caracteristicile sale generale, printre care se numara clasa energetica, capacitate de depozitare, consumul de energie, sistemul de racire si altele, acestea fiind si cele mai importante aspecte la orice tip de combina frigorifica. Noul side by side de la Liebherr include clasa energetica A++, cu un consum energetic anual estimat undeva la 322 kWh pe an, un volum net total de pana la 471 de litri, ideala pentru o familie tanara sau pentru una ceva mai numeroasa, precum si un sistem de racire No Frost, complet fara gheata la interior si fara a necesita dezghetarea manuala.

In ceea ce priveste tehnologiile sale de racire, printre care evidentiem No Frost, DuoCooling, Home Dialog Ready, SuperFrost si SuperCool, toate acestea asigurand asadar o racire si/sau congelare foarte eficienta si de inalta calitate din punctul nostru de vedere. Tehnologia No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor perfect proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala. In plus, sistemul Home Dialog Ready permite ca un al doilea aparat frigorific, compatibil de asemenea cu aceasta functie de comunicare, sa fie controlat cu ajutorul display-ului acestui side by side.

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNes 6256, cu sistemul unic de racire DuoCooling, se bazeaza pe doua circuite de racire reglabile si complet separate unul de celalalt, pentru un control independent si precis al temperaturii interioare din cele doua compartimente de refrigerare si de congelare, fara a se face transfer de aer intre ambele compartimente. Functia automata SuperCool scade temperatura din frigider pana la +2 grade Celsius, ideala pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate, in timp ce functia automata SuperFrost reduce temperatura din congelator in cel mai scurt timp pana la -32 de grade Celsius, recomandata pentru o congelare a alimentelor extrem de rapida si totodata de precauta.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, in opinia noastra modelul side by side Liebherr Premium CBNes 6256 este cea mai buna combina frigorifica a celor de la Liebherr la momentul redactarii acestui articol, acesta fiind de asemenea o alegere perfecta pentru pasionatii de tehnologie sau pentru cei care dispun de un asemenea buget. Astfel ca, Liebherr CBNes 6256 este recomandata per total tuturor celor care isi doresc cu adevarat un aparat frigorific premium de generatie noua, capabil sa asigure o racire si/sau congelare foarte eficienta si de cea mai buna calitate pentru pastrarea alimentelor perfect proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.