Arctic AK60365NFMT+ – alegerea noastra

____________________________

Astazi va prezentam cea mai buna combina frigorifica de la Arctic la momentul redactarii acestui articol, si anume vorbim despre noul model Arctic AK60365NFMT+, pe care o recomandam persoanelor si/sau familiilor tinere sau celor ceva mai numeroase, deoarece aceasta este disponibila la un pret avantajos pentru dotarile sale foarte bune si pentru aproape orice tip de buget. Aceasta vine cu un aspect modern si foarte elegant, clasa energetica A+, un termostat reglabil, tehnologia de racire Full No Frost si Air Flow Dual Tech, un volum net total de pana la 316 litri, sistem de dezghetare automat, un ventilator inclus, un compartiment Garden Fresh, un suport pentru oua si o tavita pentru cuburi de gheata si multe altele.

 Cea mai buna combina frigorifica Liebherr verifică preț – vezi modelul ales de noi
Cea mai buna combina frigorifica Arctic verifică preț – vezi modelul ales de noi
Cea mai buna combina frigorifica Beko verifică preț – vezi modelul ales de noi

 De ce este cea mai buna combina frigorifica de la Artic?

____________________________

  • Tehnologie de racire Full No Frost
  • Volum net total de 316 litri
  • Carcasa Metal Look si usi reversibile
  • Zone separate de temperatura
  • Sistem de dezghetare automat

Acum ca am enumerat caracteristicile sale principale ale combinei frigorific Arctic AK60365NFMT+ si ne-am facut deja o scurta idee buna/rea despre calitatile sale foarte bune si de generatie noua ale acesteia, printre care aspect, capacitate, compartimentare, tehnologie si functionalitate, astfel ca in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom raspunde in acelasi timp la intrebarea pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceput, mai exact este acesta cea mai buna combina frigorifica de la Arctic?

  • In primul rand vorbim despre aspectul sau exterior, asadar odata ce am despachetat-o vom remarca cu siguranta design-ul sau minimalist si ultra-modern, cu un finisaj premium din inox/argintiu, care se va integra perfect in orice tip de decor din bucataria voastra. Aceasta beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare argintie, realizata complet din inox, un termostat reglabil si de doua usi reversibile (cu un maner orizontal incorporat si o deschidere standard spre dreapta). In plus, combina frigorifica de la Arctic are dimensiunile de 185,3 x 59,5 x 65 centimetri si o greutate de aproximativ 71 de kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de 43 dB si o autonomie fara curent de pana la 21 de ore.
  • Odata ce am vazut deja aspectul sau minimalist si finisajul sau premium din inox, ajungem sa vorbim despre compartimentarea interioara a celor doua zone separate de temperatura, unde vom enumera rafturile/compartimentele sale interioare si vom evidentia principalele sale caracteristici importante de racire/congelare. Astfel ca, frigiderul are patru rafturi dintr-o sticla securizata, un compartiment Garden Fresh pentru fructe si legume proaspete, dar si de trei suporturi pe usa, in timp ce congelatorul are o tavita pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si destul de incapatoare pentru a depozita alimentele proaspete pe termen lung, dar si de o capacitate de congelare de pana la 5 kg/zi.

CAPACITATE SI TEHNOLOGIE

____________________________

Cea mai buna combina frigorifica de la Arctic ?!

Dupa ce am discutat despre aspectul sau exterior si compartimentarea sa interioara, vom continua sa vorbim despre caracteristicile sale generale, printre care se numara clasa energetica, capacitate de depozitare, consumul de energie, sistemul de racire si tehnologiile inteligente, aceasta fiind si cea mai importanta parte atunci cand achizitionam o noua combina frigorifica. Noul model AK60365NFMT+ de la Arctic include clasa energetica A+, cu un consum energetic anual estimat undeva la 336 kWh pe an, un volum net total de 316 litri, ideala pentru o singura persoana sau o familie tanara si chiar una ceva mai numeroasa, precum si un sistem de racire Full No Frost, complet fara gheata la interior si fara a amestec de mirosuri intre acestea.

In ceea ce priveste tehnologiile sale de racire, printre care evidentiem Full No Frost si Air Flow Dual Tech, ambele sisteme/tehnologii inteligente ofer o racire si/sau congelare destul de eficienta si de foarte buna calitate, conform producatorului. Tehnologia Full No Frost impiedica formarea de gheata in cele doua compartimente ale aparatului frigorific si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer, pentru a va putea bucura de un plus de confort deoarece acesta elimina nevoia de dezghetare manuala. Tehnologia Air Flow Dual Tech se bazeaza pe curenti de aer multidirectional pentru a mentine calitatea si prospetimea alimentelor depozitate pe o perioada lunga de timp, prin distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, parerea noastra ramane aceeasi cu privire la afirmatia de la inceput, mai exact noul model Arctic AK60365NFMT+ este cea mai buna combina frigorifica a celor de la Arctic la momentul redactarii acestui articol, acesta fiind de asemenea o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru o singura persoana, o familie tanara si nu numai. Acestea fiind spuse, noua combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+ este recomandata per total tuturor celor care isi doresc un nou aparat frigorific inteligent si destul de incapator, capabil sa asigure o racire si/sau congelare foarte eficienta si de cea mai buna calitate pentru pastrarea alimentelor perfect proaspete pe termen lung, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.