Beko CN158230X – alegerea noastra

____________________________

Astazi va prezentam cea mai buna combina frigorifica de la Beko de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre modelul Beko CN158230X, pe care o recomandam in mod special familiilor tinere sau celor numeroase, aceasta fiind disponibila la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale premium de generatie actuala. Aceasta vine cu un aspect modern si foarte elegant, clasa energetica A++, un display digital tip LED (cu Touch Control), tehnologia de racire NeoFrost (cu sistemele Active Dual Cooling si No Frost), un volum net total de pana la 497 de litri, functia speciala Active Fresh Blue Light si Ion Guard, o functie de super-racire/congelare, un sistem pentru usa deschisa si multe altele.

 Cea mai buna combina frigorifica Liebherr verifică preț – vezi modelul ales de noi
Cea mai buna combina frigorifica Arctic verifică preț – vezi modelul ales de noi
Cea mai buna combina frigorifica Beko verifică preț – vezi modelul ales de noi

 De ce este cea mai buna combina frigorifica de la Beko?

____________________________

  • Tehnologie de racire NeoFrost
  • Volum net total de 497 de litri
  • Aspect inox/argintiu si usi reversibile
  • Control electronic cu display LED si Touch Control
  • Functia Active Fresh Blue Light si Ion Guard
  • Sistem de dezghetare automat

Acum ca am enumerat caracteristicile sale principale ale combinei frigorifice Beko CN158230X si ne-am format deja o scurta idee buna/rea despre dotarile sale foarte bune ale acesteia, printre care se numara aspectul exterior, capacitatea de depozitare, tehnologiile de racire, compartimentarea interioara si functiile speciale, ei bine in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca sa raspundem in acelasi timp la intrebarea pe care cel putin noi o anticipam deja inca de la inceput, mai exact este acesta cea mai buna combina frigorifica de la Beko?

  • In primul rand vom incepe cu despachetarea produsului, astfel ca odata scoasa din cutie vom remarca cu siguranta dimensiunile sale putin mai mari decat in mod normal, ca imediat dupa aceea sa remarcam design-ul sau modern si super elegant, cu un finisaj premium din inox, care se va integra in orice tip de decor. Aceasta beneficiaza de o carcasa complet argintie din inox, un display digital tip LED (cu suport Touch Control), dar si de doua usi reversibile (cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard spre dreapta). In plus, combina frigorifica marca Beko are dimensiunile de 185 x 74 x 77 de centimetri, un nivel redus de zgomot de doar 44 dB si o autonomie (fara curent electric) de pana la 25 de ore.
  • Odata ce am discutat pe scurt despre aspectul sau exterior, in continuare ajungem la compartimentarea sa interioare a celor doua zone separate de temperatura, unde vom evidentia rafturile/compartimentele lor incluse si totodata principalele lor functionalitati ale acestora. Astfel ca, compartimentul frigiderului are patru rafturi dintr-o sticla securizata, un compartiment de doar 0 grade Celsius pentru alimentele perisabile, un compartiment pentru fructe/legume si de patru suporturi amplasate pe usa, in timp ce compartimentul congelatorului are doua compartimente transparente si incapatoare pentru a depozita alimentele proaspete pe termen lung, dar si de o capacitate de congelare de pana la 6 kilograme/zi.

CAPACITATE SI TEHNOLOGIE

____________________________

Cea mai buna combina frigorifica de la Beko ?!

Dupa ce s-a facut remarcata prin aspectul sau modern de la exterior si compartimentarea sa eleganta de la interior, vom continua sa vorbim despre caracteristicile sale generale, printre care se numara clasa energetica, capacitate de depozitare, consumul de energie, sistemul de racire si altele, aceasta fiind si cea mai importanta parte atunci cand alegem o noua combina frigorifica. Asadar, modelul CN158230X de la Beko include clasa energetica A++, cu un consum energetic anual estimat undeva la 318 kWh pe an, un volum net total de pana la 497 de litri, ideala pentru o familie tanara sau o familie numeroasa, precum si tehnologia de racire NeoFrost, complet fara gheata la interior si cu doua circuite separate de racire.

In ceea ce priveste sistemele/tehnologiile sale de racire, printre care evidentiem Active Dual Cooling, No Frost, IonGuard, SuperFrost si SuperCool, toate acestea asigurand asadar o racire si/sau congelare de inalta calitate si eliminand totodata bacteriile de la interior. Tehnologia NeoFrost asigura cele mai bune conditii de conservare a alimentelor proaspete, intr-o clasa buna de eficienta energetica, prin sistemele inteligente Active Dual Cooling si No Frost. Mai exact, sistemul de racire No Frost este complet fara gheata si ofera un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor perfect proaspete, in timp ce sistemul de ventilatie Active Dual Cooling previne amestecarea mirosurilor intre acestea si ajuta la distribuirea uniforma a fluxului de aer rece.

Combina frigorifica Beko CN158230X este prevazuta cu o functie speciala de ionizare (Ion Guard) pentru neutralizarea bacteriilor si microorganismelor ce genereaza mirosuri neplacute in interior, precum si cu un filtru activ de carbon (Active odour filter) pentru eliminarea mirosurilor neplacute, la circularea aerului in interior, astfel ca aparatul frigorific va fi mentinut complet curat. Pe langa toate acestea, noul model CN158230X de la Beko mai include o functie de super-racire ce scade temperatura din frigider pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate, precum si cu o functie de super-congelare ce reduce temperatura din congelator in cel mai scurt timp pentru congelarea rapida si totodata precauta a alimentelor.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, in opinia noastra modelul Beko CN158230X este cea mai buna combina frigorifica de la Beko la momentul redactarii acestui articol, acesta fiind de asemenea o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru pasionatii de tehnologie sau pentru persoanele si/sau familiile cu un buget mediu spre ridicat. Acestea fiind spuse, Beko CN158230X este recomandata per total tuturor celor care isi doresc cu adevarat un aparat frigorific premium de generatie noua, capabil sa asigure o racire si/sau congelare eficienta si de foarte buna calitate pentru pastrarea alimentelor perfect proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.