Gorenje Old Time ONRK193R – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cea mai buna combina frigorifica de la Gorenje la momentul redactarii acestui articol, si anume vorbim despre modelul Gorenje Old Time ONRK193R din colectia Gorenje Retro, pe care o recomandam iubitorilor de design sau celor care dispun de un asemenea buget, aceasta fiind disponibila la un pret ridicat dar potrivit pentru aspectul sau vintage si caracteristicile sale premium. Aceasta vine cu un design elegant de culoare rosu, clasa energetica A+++, un display digital tip LED, tehnologia NoFrost Plus, tehnologia IonAir cu MultiFlow 360°, un volum net total de 307 litri, o functie ECO, un sertar CrispZone si ZeroZone, o functie de super-racire/congelare si toate accesoriile necesare incluse.

 De ce este cea mai buna combina frigorifica de la Gorenje?

____________________________

  • Tehnologie de racire NoFrost Plus
  • Volum net total de 307 litri
  • Aspect Old Time din colectia Gorenje Retro
  • Control electronic cu display LED
  • Sistem de dezghetare automat

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici importante ale combinei frigorifice Gorenje Old Time ONRK193R si ne-am format deja o idee buna/rea despre calitatile sale premium de generatie noua ale acesteia, printre care se numara aspectul exterior, capacitatea de depozitare, tehnologiile de racire, compartimentarea interioara si functiile suplimentare, in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca sa va raspundem in acelasi timp la intrebare pe care noi o anticipam deja inca de la inceput, mai exact este acesta cea mai buna combina frigorifica de la Gorenje?

  • In primul rand vom incepe cu aspectul sau exterior, astfel ca odata ce am despachetat-o vom remarca cu siguranta design-ul sau vintage dar modern (Old Time), din colectia Gorenje Retro,  care se va integra perfect in special intr-o bucatarie traditionala si modernizata. Aceasta beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare rosie, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de doua usi complet rosii (cu un maner orizontal si o deschidere standard spre dreapta). In plus, combina frigorifica de la Gorenje are dimensiunile de 194 x 60 x 66,9 centimetri, o greutate de aproximativ 71,5 kilograme, un nivel de zgomot de numai 38 dB si o autonomie (fara curent electric) de pana la 18 ore.
  • Odata ce am remarcat aspectul sau exterior tip retro si finisajul sau complet rosu, ei bine in continuare vorbim despre compartimentarea sa interioara a celor doua zone separate de temperatura, unde vom evidentia si principalele sale caracteristici premium de racire/congelare a acestora. Astfel ca, frigiderul are trei rafturi dintr-o sticla securizata, un suport pentru oua, un suport pentru sticla, un sertar ZeroZone si unul CrispZone pentru alimentele perisabile si fructele/legumele proaspete si trei suporturi amplasate pe usa, in timp ce congelatorul are trei compartimente pentru a depozita alimentele proaspete mai mult timp decat la frigider, o tavita pentru gheata, dar si de o capacitate de congelare de 8 kilograme pe zi.

CAPACITATE SI TEHNOLOGIE

____________________________

Cea mai buna combina frigorifica de la Gorenje ?!

Dupa ce am discutat despre aspectul sau exterior si compartimentarea sa interioara, vom continua sa vorbim despre caracteristicile sale generale, printre care se numara clasa energetica, capacitate de depozitare, consumul de energie, sistemul de racire si altele, acestea fiind si cea mai importanta parte atunci cand alegem un nou aparat frigorific. Combina frigorifica Old Time de la Gorenje include clasa energetica A+++, cu un consum energetic anual estimat undeva la numai 168 kWh pe an, un volum net total de pana la 307 litri, suficienta pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara si chiar una ceva mai numeroasa, precum si un sistem de racire NoFrost Plus, complet fara gheata la interior.

In ceea ce priveste tehnologiile sale de racire, printre care evidentiem NoFrost Plus, IonAir cu MultiFlow 360°, AdaptTech si SuperCool, toate acestea asigurand asadar o racire si congelare foarte eficienta si de inalta calitate din punctul nostru de vedere. Tehnologia de racire NoFrost Plus impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung, fara a mai avea nevoie de  dezghetarea manuala. In plus, sistemul inteligent AdaptTech a fost conceput pentru a mentine temperatura optima in frigider, indiferent de cate ori deschideti usa, prin monitorizarea in mod continuu a modului vostru de utilizare.

Combina frigorifica Gorenje Old Time ONRK193R este prevazuta cu sistemul de ventilatie MultiFlow 360° ce ofera o circulatie constanta si uniforma a fluxului de aer rece in interiorul frigiderului, gratie celor 14 orificii speciale de ventilare pentru a asigura o temperatura optima la interior. In combinatie cu tehnologia speciala IonAir, va veti putea bucura de un mediu foarte sanatos de depozitare a alimentelor proaspete in frigider, datorita ioniilor negativi ce sunt raspanditi in frigider in mod constant impreuna cu aerul rece. In plus, functia ECO ofera un consum redus de energie atunci cand plecati mai mult timp de acasa, in timp ce functia SuperCool asigura o racire rapida a alimentelor recent depozitate la frigider.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, modelul Gorenje Old Time ONRK193R este cea mai buna combina frigorifica a celor de la Gorenje la momentul redactarii acestui articol, datorita aspectului retro de culoare rosie, consumului foarte redus de energie, capacitatii mari de depozitare si a tehnologiilor inteligente de racire ale acesteia. Acestea fiind spuse, Gorenje Old Time ONRK193R este recomandata in mod special iubitorilor de design (retro) sau celor ce dispun de un asemenea buget si care isi doresc un nou aparat frigorific super elegant si de foarte buna calitate, capabil sa ofere pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.