Indesit XI8 T2Y S B – alegerea noastra

____________________________

Astazi va prezentam cea mai buna combina frigorifica de la Indesit de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre modelul Indesit XI8 T2Y S B, pe care o recomandam persoanelor singure si/sau familiilor tinere, deoarece aceasta este disponibila la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale premium de generatie noua. Aceasta vine cu un aspect modern si foarte elegant, clasa A++, un display digital tip LED, tehnologia de racire Full No Frost, un volum net total de 340 litri, doua compartimente Flexy Use Box, o functie de super-racire/congelare, un senzor inteligent Black Out Sensor, un suport pentru oua, o tavita pentru cuburi de gheata, un sistem de avertizare cadere curent si multe altele.

 De ce este cea mai buna combina frigorifica de la Indesit?

____________________________

  • Tehnologie de racire Full No Frost
  • Volum net total de 340 de litri
  • Aspect inox/argintiu si usa reversibila
  • Display digital tip LED cu Touch Control
  • Sistem de dezghetare automat

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici importante ale combinei frigorifice Indesit XI8 T2Y S B si ne-am format deja o idee buna/rea despre dotarile sale premium de generatie noua ale acesteia, printre care se numara aspectul exterior, capacitatea de depozitare, compartimentarea interioara, tehnologiile de racire si functiile suplimentare, in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca sa va raspundem totodata la posibila intrebare pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceput, si anume ce o face pe aceasta sa fie cea mai buna combina frigorifica de la Indesit?

  • In primul rand vom discuta despre aspectul sau exterior, asadar odata ce am despachetat-o vom vedea design-ul sau minimalist si super elegant, cu un finisaj premium din inox/argintiu, care se va integra perfect intr-o bucatarie moderna. Aceasta beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare argintie, un display digital tip LED (cu suport Touch Control), dar si de doua usi reversibile din inox (cu manere orizontal inclus si o deschidere standard spre dreapta). In plus, combina frigorifica de la Indesit masoara 189 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de maxim 72 de centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de numai 38 dB in interiorul locuintei voastre.
  • Odata ce am vazut aspectul sau super elegant si finisajul sau premium din inox/argintiu, ei bine ajungem la interior si vorbim despre compartimentarea celor doua zone separate de temperatura, unde vom evidentia si principalele sale caracteristici de racire/congelare a acestora. Astfel ca, frigiderul are un suport pentru oua, trei rafturi din sticla securizata, doua sertare Flexi Use Box pentru fructele/legumele proaspete si alimentele perisabile, dar si de trei suporturi pe usa, in timp ce congelatorul are o tavita pentru cuburi de gheata, trei compartimente pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, dar si de o capacitate de congelare de pana la 10 kilograme de alimente pe zi.

CAPACITATE SI TEHNOLOGIE

____________________________

Cea mai buna combina frigorifica de la Liebherr ?!

Dupa ce am discutat despre aspectul sau exterior si compartimentarea sa interioara, vom continua sa vorbim despre caracteristicile sale generale, printre care se numara clasa energetica, capacitate de depozitare, sistemul de racire si alte functionalitati suplimentare, acestea fiind si cele mai importante aspecte in ceea ce priveste alegerea unui nou aparat frigorific. Combina frigorifica marca Indesit include clasa energetica A++ pentru un consum energetic anual estimat undeva la 273 kWh pe an, un volum net total de pana la 340 de litri pentru a putea depozita fara probleme alimentele proaspete, precum si un sistem de racire Full No Frost pentru pastrarea optima a alimentelor si eliminarea dezghetarii manuale.

In ceea ce priveste tehnologiile sale inteligente de racire, printre care evidentiem Full No Frost, Black Out Sensor, SuperFrost si SuperCool, toate acestea asigurand asadar o racire si/sau congelare foarte eficienta si de inalta calitate din punctul nostru de vedere. Tehnologia de racire Full No Frost, disponibila in ambele compartimente de refrigerare/congelare ale aparatului frigorific, impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor perfect proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala.

Senzorul inteligent Black Out Sensor a celor de la Indesit contribuie la un mod sanatos de consumare a alimentelor depozitate la congelator, datorita informatiilor in timp real despre black outs, astfel incat sa puteti consuma alimentele mai repede sau pana la termenul de valabilitate. Functia SuperCool scade temperatura din frigider pana la +2 grade Celsius, ideala pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate, in timp ce functia SuperFrost reduce temperatura din congelator in cel mai scurt timp pana la -32 de grade Celsius, recomandata pentru o congelare a alimentelor extrem de rapida si in acelasi timp foarte precauta.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, modelul Indesit XI8 T2Y S B este cea mai buna combina frigorifica a celor de la Indesit la momentul redactarii acestui articol, datorita in primul rand a dotarilor sale premium de generatie noua si, in al doilea rand, al raportului sau excelenta calitate/pret. Astfel ca, combina frigorifica Indesit reprezinta de asemenea o alegere perfecta pentru toti cei care isi doresc un nou aparat frigorific premium de generatie noua, capabil sa asigure pastrarea perfecta a alimentelor proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.