Whirlpool BSNF 9782 OX – alegerea noastra

____________________________

Astazi va prezentam cea mai buna combina frigorifica de la Whirlpool la momentul redactarii acestui articol, si anume vorbim despre modelul Whirlpool BSNF 9782 OX, pe care o recomandam persoanelor singure sau familiilor tinere si chiar celor mai numeroase, acesta fiind disponibil la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale premium de generatie noua. Aceasta vine cu un aspect modern si foarte elegant, clasa energetica A++, un display digital tip LED cu Touch Control, tehnologia Supreme No Frost, un volum net total de pana la 339 de litri, tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control, un sistem de dezghetare automat, o functie de super-racire/congelare, un semnal de avertizare usa deschisa si altele.

 De ce este cea mai buna combina frigorifica de la Whirlpool?

____________________________

  • Tehnologie de racire Supreme No Frost
  • Volum net total de 339 de litri
  • Aspect inox/argintiu si usa reversibila
  • Functia Al 6-lea Simt Fresh Control
  • Display digital LED cu Touch Control
  • Sistem de dezghetare automat

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici importante ale combinei frigorifice Whirlpool BSNF 9782 OX si ne-am format deja o parere despre dotarile sale premium de generatie actuala ale acesteia, printre care se numara aspectul exterior, capacitatea de depozitare, compartimentarea exterioara, tehnologiile de racire si functiile suplimentare, in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca sa va raspundem totodata la posibila intrebare pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceput, mai exact este acesta cea mai buna combina frigorifica de la Whirlpool?

  • In primul rand vom incepe cu aspectul sau exterior, astfel ca odata ce am despachetat-o vom remarca de asemenea design-ul sau modern si super elegant, cu un finisaj premium din inox/argintiu, care se va integra perfect intr-o bucatarie moderna. Aceasta beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare argintie, un display digital tip LED (cu suport Touch Control), dar si de doua usi reversibile din inox (cu un maner orizontal integrat si o deschdere standard de la stanga spre dreapta). In plus, combina frigorifica de la Whirlpool are dimensiunile de 201 x 59,5 x 65,5 centimetri, o greutate de aproximativ 80 de kilograme, un nivel redus de zgomot de numai 42 dB si o autonomie (fara curent electric) de pana la 22 de ore.
  • Odata ce am vazut aspectul sau super elegant si finisajul sau din inox/argintiu, ajungem la interior si vorbim despre compartimentarea celor doua zone separate de temperatura, unde vom evidentia si principalele lor caracteristici de racire/congelare ale acestora. Astfel ca, frigiderul are un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticle, patru rafturi din sticla securizata, un compartiment special pentru alimentele perisabile, un compartiment pentru fructele/legumele proaspete, dar si de patru suporturi pe usa. In plus, congelatorul are o tavita pentru gheata, trei compartimente pentru a depozita alimentele proaspete mai mult timp decat la frigider, dar si de o capacitate de congelare de pana la 15 kilograme/zi.

CAPACITATE SI TEHNOLOGIE

____________________________

Cea mai buna combina frigorifica de la Whirlpool ?!

Dupa ce am discutat despre aspectul sau exterior si compartimentarea sa interioara, vom continua sa vorbim despre caracteristicile sale generale, printre care se numara clasa energetica, capacitate de depozitare, sistemul de racire si alte functionalitati suplimentare, acestea fiind si cele mai importante aspecte la orice tip de aparat frigorific. Combina frigorifica marca Whirlpool include clasa energetica A++, cu un consum energetic anual estimat undeva la 263 kWh pe an, un volum net total de pana la 339 de litri, ideala pentru o familie tanara sau pentru o familie ceva mai numeroasa, precum si un sistem separat de racire No Frost, complet fara gheata in ambele compartimente de refrigerare si congelare.

In ceea ce priveste tehnologiile sale de racire, printre care evidentiem Supreme No Frost, Al 6lea Simt Fresh Control, Freeze Control, Activ 0 grade, SuperFrost si SuperCool, toate acestea asigurand asadar o racire si/sau congelare de inalta calitate din punctul nostru de vedere. Tehnologia Supreme No Frost se bazeaza pe doua sisteme separate No Frost, ceea ce impiedica asadar formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor perfect proaspete pe termen lung. In plus, aceasta integreaza si un sistem antibacterian de filtrare a aerului pentru a ajuta la indepartarea bacteriilor si a mirosurilor neplacute din interiorul frigiderului.

Tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control mentine prospetimea alimentelor depozitate pe o perioada de trei ori mai mare in comparatie cu o combina frigorifica conventionala, deoarece aceasta regleaza temperatura si umiditatea pastrand astfel prospetimea alimentelor un timp indelungat. Compartimentul special (Activ 0 grade) are o temperatura si umiditate controlata intre 1 si 0 grade Celsius, acesta fiind dedicat pentru depozitarea alimentelor perisabile. Functia SuperCool scade temperatura din frigider, ideala pentru racirea rapida a alimentelor recent depozitate, in timp ce functia SuperFrost reduce foarte rapid temperatura din congelator, recomandata pentru congelarea rapida a alimentelor proaspete.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, modelul Whirlpool BSNF 9782 OX este cea mai buna combina frigorifica de la Whirlpool la momentul redactarii acestui articol, aceasta fiind de asemenea o alegere perfecta pentru persoanele singure sau familiile tinere si chiar cele ceva mai numeroase. Acestea fiind spuse, Whirlpool BSNF 9782 OX este recomandata per total tuturor celor care isi doresc un nou aparat frigorific super elegant si foarte inteligent, capabil sa asigure o racire si/sau congelare foarte eficienta si de cea mai buna calitate pentru pastrarea alimentelor perfect proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din gust, culoare sau consistenta.