Samsung RB38J7530SR – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cea mai buna combina frigorifica de la Samsung de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre modelul Samsung RB38J7530SR, pe care o recomandam persoanelor singure, familiilor tinere sau celor ceva mai numeroase, acesta fiind disponibil la un pret ok pentru caracteristicile sale premium de generatie noua. Aceasta vine cu un design modern si foarte elegant, clasa energetica A+, un display digital tip LED cu Touch Control, un dozator de apa, un compresor Digital Inverter, tehnologia de racire No Frost si All Arround Cooling, un volum net total de 373 litri, un sistem de dezghetare automat, o functie de vacanta (Holiday), o functie de super-racire/congelare si toate accesoriile necesare incluse.

 De ce este cea mai buna combina frigorifica de la Samsung?

____________________________

  • Tehnologie de racire No Frost
  • Volum net total de 373 de litri
  • Aspect inox/argintiu si usa reversibila
  • Functia de racire All Around Cooling
  • Display digital LED si dozator de apa
  • Sistem de dezghetare automat

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici importante ale combinei frigorifice Samsung RB38J7530SR si ne-am facut deja o idee despre dotarile sale premium de generatie actuala ale acesteia, printre care se numara aspectul exterior, capacitatea de depozitare, compartimentarea exterioara, tehnologiile de racire si functiile suplimentare, ei bine in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca sa va raspundem in acelasi timp la intrebarea pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceput, mai exact este acesta cea mai buna combina frigorifica de la Samsung?

  • In primul rand vom incepe prin a va prezenta aspectul sau exterior, astfel ca odata ce am despachetat-o vom remarca design-ul sau modern si super elegant, cu un finisaj premium din inox/argintiu, care se va integra perfect intr-o bucatarie moderna. Aceasta beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare argintie, un display digital tip LED (cu suport Touch Control), un dozator de apa si de doua usi reversibile din inox (cu un maner orizontal integrat si o deschdere standard spre dreapta). In plus, combina frigorifica de la Samsung are dimensiunile de 192,7 x 59,5 x 65 centimetri, o greutate de aproximativ 74,5 kilograme, un nivel redus de zgomot de numai 39 dB si o autonomie (fara curent electric) de pana la 18 ore.
  • Odata ce v-am prezentat aspectul sau super elegant si finisajul sau din inox/argintiu, ajungem la interior aparatului frigorific si vorbim despre compartimentarea celor doua zone separate de temperatura, unde vom evidentia si principalele lor caracteristici de racire/congelare ale acestora. Astfel ca, frigiderul are un suport pentru oua, un suport pentru sticle, trei rafturi din sticla securizata, un compartiment Fresh Zone pentru alimentele perisabile, un compartiment pentru fructele/legumele proaspete, dar si de sase suporturi pe usa. In plus, congelatorul are o tava pentru gheata, trei compartimente Full Open Box pentru a depozita alimentele proaspete pe termen lung, dar si de o capacitate de congelare de pana la 15 kilograme/zi.

CAPACITATE SI TEHNOLOGIE

____________________________

Cea mai buna combina frigorifica de la Samsung ?!

Dupa ce am discutat despre aspectul sau exterior si compartimentarea sa interioara, vom continua sa vorbim despre caracteristicile sale generale, printre care se numara clasa energetica, capacitate de depozitare, sistemul de racire si altele, acestea fiind si cele mai importante aspecte atunci cand alegem un nou aparat frigorific. Samsung RB38J7530SR include clasa energetica A+, cu un consum energetic anual estimat undeva la 333 kWh pe an, un volum net total de pana la 373 de litri, ideala pentru o familie tanara sau pentru una ceva mai numeroasa, precum si un sistem de racire No Frost, complet fara gheata in ambele compartimente si fara a mai avea nevoie de o dezghetare manuala a acestora.

In ceea ce priveste tehnologiile sale de racire, printre care evidentiem Digital Inverter, No Frost, All Around Cooling, SpaceMax Technology, Holiday, SuperFrost si SuperCool, toate acestea asigurand asadar o racire si/sau congelare de inalta calitate din punctul nostru de vedere. Tehnologia de racire No Frost impiedica acumularea de gheata din congelator si mentine o temperatura constanta oriunde in frigider, in timp ce acesta raceste de aproape doua ori mai repede si consuma mai putin energie. In plus, functia de vacanta (Holiday) este ideala atunci cand plecam pentru mai multe zile de acasa si dorim ca aparatul nostru frigorific sa pastreze alimentele congelate dar sa nu consume foarte multa energie.

Noul compresor Digital Inverter de la Samsung controleaza automat viteza sistemului de racire pentru racirea fara probleme a tuturor celor 7 niveluri, ceea ce rezulta ca acesta utilizeaza mai putina energie, minimalizeaza zgomotul si reduce uzura acestuia, in comparatie cu celelalte modele conventionale de pe piata. Tehnologia SpaceMax Technology consta dintr-o conducta in perete cu design suplu, care creeaza o capacitate interna suplimentara, fara a compromite eficienta energetica dar ce extinde spatiul de stocare la interior. Functia SuperCool este ideala pentru racirea rapida a alimentelor recent depozitate, in timp ce functia SuperFrost este recomandata pentru congelarea rapida a alimentelor proaspete.

 CONCLUZIE

Dupa cele spuse de mai sus, parerea noastra ramane aceeasi ca la inceput, si anume modelul Samsung RB38J7530SR este cea mai buna combina frigorifica de la Samsung la momentul redactarii acestui articol, aceasta fiind o alegere perfecta pentru persoanele singure, familiile tinere si pentru cele ceva mai numeroase. Acestea fiind spuse, combina frigorifica Samsung RB38J7530SR este recomandata per total tuturor celor ce dispun de un buget mediu sau pentru cei care vor un nou aparat frigorific premium si foarte inteligent, capabil sa asigure o racire si/sau congelare foarte eficienta si de foarte buna calitate pentru pastrarea alimentelor perfect proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.