Hotpoint XH8 T3Z XOJZV – alegerea noastra

____________________________

Astazi va prezentam cea mai buna combina frigorifica de la Hotpoint in momentul redactarii acestui articol, si anume vorbim despre modelul Hotpoint XH8 T3Z XOJZV, pe care o recomandam pasionatiilor de tehnologie/design si celor care dispun de un buget mediu/ridicat, aceasta fiind disponibila la un pret ok pentru caracteristicile sale premium de generatie actuala. Aceasta vine cu un design modern si foarte elegant, clasa energetica A+++, un display digital tip LED, un compresor Multipower Inverter, tehnologia Total No Frost si Multiflow, un volum net total de 340 litri, functia Active Oxygen 2.0, un compartiment Ultra Fresh Crisper, o functie de vacanta, o functie de super-racire/congelare si toate accesoriile incluse.

 De ce este cea mai buna combina frigorifica de la Hotpoint?

____________________________

  • Tehnologie de racire Total No Frost
  • Volum net total de 340 de litri
  • Aspect inox/argintiu si usa reversibila
  • Functia Multiflow si Active Oxygen 2.0
  • Display digital LED si suport Touch Control
  • Sistem de dezghetare automat

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici importante ale aparatului frigorific Hotpoint XH8 T3Z XOJZV si ne-am format deja o parere personala despre dotarile sale premium de generatie noua, printre care se numara aspectul exterior, capacitatea de depozitare, compartimentarea exterioara, tehnologiile de racire si functiile suplimentare, in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom raspunde in acelasi timp la intrebarea pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceput, mai exact este acesta cea mai buna combina frigorifica de la Hotpoint?

  • In primul rand vom incepe cu aspectul sau exterior, astfel ca odata ce am despachetat-o vom remarca cu siguranta design-ul sau modern si super elegant, cu un finisaj premium din inox/argintiu, care se va integra perfect intr-o bucatarie moderna. Aceasta beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare argintie, un display digital tip LED (cu suport Touch Control), dar si de doua usi reversibile din inox (cu un maner vertical ultra-modern si o deschidere standard spre dreapta). In plus, combina frigorifica de la Hotpoint masoara 186 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de 72 centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de numai 37 dB si o autonomie (fara curent) de pana la 17 ore.
  • Odata ce v-am prezentat aspectul sau super elegant din inox/argintiu, ajungem la interiorul aparatului frigorific si vorbim despre compartimentarea celor doua zone separate de temperatura, unde vom evidentia si principalele lor caracteristici de racire/congelare ale acestora. Astfel ca, frigiderul are un suport pentru oua, un suport pentru sticle, trei rafturi din sticla securizata, un compartiment Ultra Fresh Crisper pentru fructele/legumele proaspete, un compartiment special pentru alimentele perisabile, dar si de cinci suporturi pe usa. In plus, congelatorul are o tava pentru gheata, trei compartimente pentru a depozita alimentele proaspete pe termen lung, dar si de o capacitate de congelare de 10 kilograme/zi.

CAPACITATE SI TEHNOLOGIE

____________________________

Cea mai buna combina frigorifica de la Hotpoint ?!

Dupa ce am discutat despre aspectul sau exterior si compartimentarea sa interioara, vom continua sa vorbim despre caracteristicile sale generale, printre care se numara clasa energetica, capacitate de depozitare, sistemul de racire si alte functionalitati suplimentare, acestea fiind si cele mai importante aspecte atunci cand alegem un nou aparat frigorific. Hotpoint XH8 T3Z XOJZV include clasa energetica A+++, cu un consum energetic anual estimat undeva la doar 182 kWh pe an, un volum net total de pana la 340 de litri, ideala pentru o persoana singura sau pentru o familie tanara si chiar ceva mai numeroasa, precum si un sistem de racire Total No Frost, complet fara gheata in ambele compartimente ale acesteia.

In ceea ce priveste tehnologiile sale de racire, printre care evidentiem Multipower Inverter, Total No Frost, Cold Shower System, Active Oxygen 2.0, ECO, Holiday, Super Freeze si Super Cool, toate acestea asigurand asadar o racire si/sau congelare de inalta calitate din punctul nostru de vedere. Tehnologia de racire Total No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru a mentine alimentele perfect proaspete pe termen lung. In plus, functia de vacanta (Holiday) este ideala atunci cand plecati pentru mai multe zile de acasa si doriti ca aparatul vostru frigorific sa pastreze alimentele congelate dar sa nu consume prea multa energie.

Noul compresor Multipower Inverter de la Hotpoint asigura o racire/congelare foarte eficienta si de cea mai buna calitate in ambele compartimente de refrigerare/congelare, astfel incat sa va puteti bucura de alimentele perfect proaspete un timp indelungat. Tehnologia Active Oxygen 2.0 mentine prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, prevenind in acelasi timp formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%, ceea ce rezulta o atmosfera ideala si foarte curata in interiorul frigiderului. In plus, functia Super Cool este ideala pentru racirea rapida a alimentelor recent depozitate, in timp ce functia Super Freeze este recomandata pentru congelarea rapida a alimentelor proaspete.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse de mai sus, modelul Hotpoint XH8 T3Z XOJZV este cea mai buna combina frigorifica de la Hotpoint la momentul redactarii acestui articol, aceasta fiind de asemenea o alegere perfecta pentru pasionatii de tehnologie/design sau pentru cei care dispun de un buget mediu spre ridicat. Acestea fiind spuse, combina frigorifica Hotpoint XH8 T3Z XOJZV este recomandata per total celor care isi doresc un nou aparat frigorific super elegant si extrem de inteligent, capabil sa asigure o racire si/sau congelare foarte eficienta si de foarte buna calitate pentru pastrarea alimentelor perfect proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.