LG GTF916PZPM – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cea mai buna combina frigorifica de la LG de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre modelul LG GTF916PZPM, pe care o recomandam pasionatiilor de tehnologie si celor care dispun de un buget mediu, acesta fiind disponibil la un pret destul de ok pentru caracteristicile sale premium de generatie actuala. Acesta vine cu un design modern si foarte elegant, clasa energetica A++, un display digital tip LED cu suport Touch Control, dozator de apa, tehnologia Total No Frost si Multi Air Flow, un volum net total de pana la 596 de litri, doua compartimente speciale Fresh Zone, un dispozitiv pentru cuburi de gheata Twitst Ice, tehnologia Smart Diagnosis, o functie de super- congelare si multe altele.

 De ce este cel mai bun frigider de la LG?

____________________________

  • Tehnologie de racire Total No Frost
  • Volum net total de 596 de litri
  • Aspect inox/argintiu si usa reversibila
  • Functia Multi Air Flow si tehnologia Smart Diagnosis
  • Display digital LED si dozator de apa
  • Sistem de dezghetare automat

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici importante ale frigiderului LG GTF916PZPM si ne-am format deja o idee despre dotarile sale premium de generatie noua, printre care se numara aspectul exterior, capacitatea de depozitare, compartimentarea exterioara, tehnologiile de racire si functiile suplimentare, ei bine in continuare vom explica pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca de asemenea sa raspundem in acelasi timp la intrebarea pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceput, mai exact este acesta cel mai bun frigider de la LG?

  • In primul rand vom incepe prin a va prezenta aspectul sau exterior, astfel ca odata ce am despachetat-o vom remarca design-ul sau modern si super elegant, cu un finisaj premium din inox/argintiu, care se va integra perfect intr-o bucatarie moderna. Acesta beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare argintie, un display digital tip LED (cu suport Touch Control), un dozator de apa si de doua usi reversibile din inox (cu un maner vertical modern si o deschidere standard spre dreapta). In plus, frigiderul de la LG masoara 184 de centimetri in inaltime, 86 de centimetri pe latime si o adancime de 73 centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de 38 dB si o autonomie (fara curent) de pana la 10 ore.
  • Odata ce am vazut finisajul sau ultra-modern din inox/argintiu, ajungem la interiorul aparatului frigorific si vorbim despre compartimentarea zonelor de temperatura, unde vom evidentia si principalele lor caracteristici de racire/congelare ale acestora. Astfel ca, frigiderul are un suport pentru oua, trei rafturi din sticla securizata, un compartiment Fresh Zone pentru alimentele perisabile, doua compartimente Fresh Zone pentru fructele/legumele proaspete, dar si de sase suporturi pe usa. In plus, congelatorul are un dispozitiv special de gheata (Twist Ice), un sertar (cu un raft din sticla si doua suporturi pe usa) pentru a depozita alimentele proaspete pe termen lung, dar si de o capacitate de congelare de 7 kilograme/zi.
  • CAPACITATE SI TEHNOLOGIE

____________________________

Cel mai bun frigider de la LG ?!

Dupa ce am discutat despre aspectul sau exterior si compartimentarea sa interioara, vom continua sa vorbim despre caracteristicile sale generale, printre care se numara clasa energetica, capacitate de depozitare, sistemul de racire si alte functionalitati suplimentare, acestea fiind si cele mai importante aspecte atunci cand alegem un nou aparat frigorific. Asadar, LG GTF916PZPM include clasa energetica A++, cu un consum energetic anual estimat undeva la 363 kWh pe an, un volum net total de pana la 596 de litri, ideala pentru o familie tanara sau pentru una foarte numeroasa, precum si un sistem de racire Total No Frost, complet fara gheata in ambele compartimente si fara a mai avea nevoie de dezghetarea manuala.

In ceea ce priveste tehnologiile sale avansate de racire, printre care evidentiem Total No Frost, Multi Air Flow, Super Freeze, Smart Diagnosis si Child Lock, toate acestea asigurand o racire si/sau congelare de inalta calitate din punctul nostru de vedere. Tehnologia Total No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru a mentine alimentele perfect proaspete pe termen lung. Tehnologia Smart Diagnosis va permite sa trimiteti rapid starea frigiderului pentru service prin telefonul vostru mobil, astfel ca agentul specializat va putea diagnostica rapid problemele tehnice ale aparatului frigorific, fara a mai fi nevoie de a trimite produsul la service.

Tehnologia de ventilatie Multi Air Flow distribuie constant si uniform fluxul de aer rece multidirectional in ambele compartimente de refrigerare/congelare, prin intermediul mai multor orificii multiple de ventilare, astfel incat sa va puteti bucura de o racire/congelare optima a tuturor alimentelor din frigider si congelator. Functia Super Freeze scade semnificativ temperatura din compartimentul congelatorului intr-un timp foarte scurt, aceasta fiind recomandata pentru congelarea rapida a alimentelor recent depozitate pentru a ramane proaspete pe o perioada lunga de timp. In plus, optiunea Child Lock asigura blocarea accesului la panoul de comanda, pentru a evita astfel controlul accidental al celor copiilor si nu numai.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse de mai sus, modelul LG GTF916PZPM este, in prezent, cel mai bun frigider de la LG, aceasta fiind de asemenea o alegere perfecta pentru pasionatii de tehnologie, familiile foarte numeroase sau pentru cei care dispun de un buget mediu. Acestea fiind spuse, frigiderul LG GTF916PZPM este recomandata per total celor care isi doresc un nou aparat frigorific super elegant si extrem de inteligent, capabil sa asigure o racire si/sau congelare de inalta calitate a unei cantitati foarte mari de alimente proaspete pentru o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din gust, culoare sau consistanta.