Haier C2FE736CWJ – alegerea noastra

____________________________

Astazi va prezentam cea mai buna combina frigorifica de la Haier la momentul redactarii acestui articol, si anume vorbim despre modelul Haier C2FE736CWJ, o combina frigorifica pe care o recomandam in mod special persoanelor singure sau familiilor tinere si chiar celor ceva mai numeroase, aceasta fiind disponibila la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte buna de generatie noua. Aceasta vine cu un design modern si elegant, clasa energetica A++, un display digital tip LED cu suport Touch Control, un compresor Inverter, tehnologia de racire No Frost, un volum net total de pana la 352 de litri, un compartiment MyZone de numai 0 grade Celsius, o functie de vacanta (Holiday), o functie de super-racire/congelare si multe altele.

 De ce este cea mai buna combina frigorifica de la Haier?

____________________________

  • Tehnologie de racire No Frost
  • Volum net total de 352 de litri
  • Aspect complet alb si usa reversibila
  • Compresor Inverter si functie vacanta
  • Display digital LED si suport Touch Control
  • Sistem de dezghetare automat

Acum ca am evidentiat principalele sale caracteristici importante ale aparatului frigorific Haier C2FE736CWJ si ne-am format deja o parere despre dotarile sale premium de generatie noua, printre care se numara aspectul exterior, capacitatea de depozitare, compartimentarea exterioara, tehnologiile de racire si functiile suplimentare, in continuare vom explica pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca sa raspundem in acelasi timp la posibila intrebare pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceput, mai exact este acesta cea mai buna combina frigorifica de la Haier?

  • In primul rand vom incepe cu aspectul sau exterior, astfel ca odata ce am despachetat-o vom remarca cu siguranta design-ul sau minimalist dar modern, cu un aspect complet alb, care se va integra perfect intr-o bucatarie moderna si destul de spatioasa. Aceasta beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare alba, un display digital tip LED (cu suport Touch Control), dar si de doua usi reversibile (cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard spre dreapta). In plus, combina frigorifica de la Haier masoara 196 de centimetri in inaltime, 64 de centimetri pe latime si o adancime de 73 de centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de 42 dB si o autonomie (fara curent electric) de pana la 13 ore.
  • Odata ce am vazut aspectul sau elegant si complet alb, ei bine ajungem la interiorul aparatului frigorific si vorbim despre compartimentarea celor doua zone de temperatura, unde vom evidentia si principalele lor caracteristici importante de racire/congelare ale acestora. Astfel ca, frigiderul are patru rafturi din sticla securizata, un compartiment MyZone pentru alimentele perisabile, un compartiment pentru fructele/legumele proaspete, trei suporturi pe usa si un sistem de iluminare interioara cu LED-uri. In plus, congelatorul are trei compartimente transparente si destul de incapatoare pentru a depozita alimentele proaspete mai mult timp decat la frigider, precum si o capacitate de congelare de pana la 11 kilograme/zi.

CAPACITATE SI TEHNOLOGIE

____________________________

Cea mai buna combina frigorifica de la Haier ?!

Dupa ce am discutat despre aspectul sau exterior si compartimentarea sa interioara, vom continua sa vorbim despre caracteristicile sale generale, printre care se numara clasa energetica, capacitate de depozitare, sistemul de racire si alte functionalitati suplimentare, acestea fiind si cele mai importante aspecte atunci cand alegem un nou aparat frigorific. Asadar, Haier C2FE736CWJ include clasa energetica A++, cu un consum energetic anual estimat undeva la 276 kWh pe an, un volum net total de pana la 352 de litri, ideala pentru o familie tanara sau pentru una ceva mai numeroasa, precum si un sistem unic de racire No Frost, complet fara gheata in ambele compartimente si fara a mai avea nevoie de dezghetarea manuala.

In ceea ce priveste tehnologiile sale de racire, printre care evidentiem Inverter, No Frost, Holiday, Super Freeze si Super Cool, toate acestea asigurand o racire si o congelare de foarte buna calitate din punctul nostru de vedere. Tehnologia de racire No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru a mentine alimentele perfect proaspete pe o perioada lunga de timp. Noul compresor Inverter de la Haier asigura o racire/congelare foarte eficienta si de inalta calitate in ambele compartimente de refrigerare/congelare, ceea ce rezulta o pastrare perfecta a alimentelor proaspete, cu o eficienta energetica ridicata si o durabilitate excelenta.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse de mai sus, modelul Haier C2FE736CWJ este cea mai buna combina frigorifica de la Haier la momentul redactarii acestui articol, aceasta fiind o alegere perfecta pentru persoanele singure sau pentru familiile tinere si chiar cele ceva mai numeroase. Acestea fiind spuse, combina frigorifica Haier C2FE736CWJ este recomandata per total celor care isi doresc un nou aparat frigorific complet echipat pentru ziua de azi, capabil sa asigure o racire si/sau congelare de foarte buna calitate a alimentelor proaspete pentru o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din gust, culoare sau consistanta, indiferent de vremea de afara si, respectiv, de anotimpul prezent.