Liebherr SBSes 7165 – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cel mai bun side by side de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre modelul Liebherr SBSes 7165 din gama PremiumPlus a celor de la Liebherr, pe care il recomandam pasionatiilor de tehnologie/design sau celor care dispun de un asemenea buget, acesta fiind disponibil la un pret foarte ridicat dar potrivit pentru caracteristicile sale premium. Acesta vine cu un aspect unic si foarte elegant, clasa A+, un display MagicEye Digital, tehnologia de racire No Frost si DuoCooling, un volum net total de 719 litri, trei compartimente BioFresh Plus, un ventilator inclus, doua sisteme inteligente HomeDialogReady si Soft System, o functie de super-racire/congelare si multe altele.

Vezi păreri și preț pe eMAG

 

 De ce este cel mai bun side by side?

____________________________

  • Tehnologie de racire No Frost si DuoCooling
  • Volum net total de pana la 719 litri
  • Aspect side by side si finisaj SmartSteel
  • Control electronic cu display MagicEye Digital
  • Vitrina de vinuri si compartiment BioFreshPlus
  • Sistem de dezghetare automat

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici importante ale aparatului frigorific tip side by side Liebherr SBSes 7165 si ne-am format deja o idee despre dotarile sale premium de generatie actuala ale acestuia, printre care se numara aspectul exterior, capacitatea de depozitare, tehnologiile de racire si functiile suplimentare, ei bine in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca sa va raspundem in acelasi timp la posibila intrebare pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceput, mai exact este acesta cel mai bun side by side?

  • In primul rand vom prezenta aspectul sau exterior, astfel ca la prima vedere vom remarca cu siguranta design-ul sau modern si super elegant, cu un finisaj premium din inox/argintiu, care se va integra perfect intr-o bucatarie moderna si extrem de spatioasa. Acesta beneficiaza de o carcasa eleganta din inox anti-amprenta (Smart Steel), un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display MagicEye tip LCD), dar si de un sistem de trei usi ultra-moderne (cu manere din inox cu mecanism de deschidere integrat). In plus, side by side-ul de la Liebherr are dimensiunile de 185,2 x 121 x 63 centimetri, un nivel redus de zgomot de numai 41 dB si o autonomie (fara curent) de pana la 25 de ore.
  • Odata ce am discutat despre design-ul sau exterior si compartimentarea sa interioara, ajungem la interior si vorbim despre compartimentarea celor patru zone separate de temperatura, unde vom evidentia si principalele sale caracteristici ale acestora. Astfel ca, frigiderul are un suport pentru oua, un suport special pentru sticle, cinci rafturi dintr-o sticla securizata, trei compartimente BioFresh pentru alimentele perisabile si fructele/legumele proaspete, dar si de patru suporturi pe usa. Congelatorul are un dispozitiv special pentru gheata (IceMaker), cinci compartimente pentru a depozita alimentele proaspete, dar si de o capacitate de congelare de 16 kilograme/zi, in timp ce in partea superioara a congelatorului este incorporata o vitrina pentru vinuri.

CAPACITATE SI TEHNOLOGIE

____________________________

Cel mai bun side by side ?!

Dupa ce am discutat despre design-ul sau exterior si compartimentarea sa interioara, vom continua sa vorbim despre caracteristicile sale generale, printre care se numara clasa energetica, capacitate de depozitare, consumul de energie, sistemul de racire si altele, acestea fiind si cele mai importante aspecte atunci cand alegem un nou aparat frigorific. Noul side by side Liebherr SBSes 7165 include clasa energetica A+, cu un consum energetic anual estimat undeva la 444 kWh pe an, un volum net total de pana la 719 litri, ideala pentru o familie tanara sau pentru una ceva mai numeroasa, precum si un sistem de racire No Frost, capabil sa ofere o calitate a racirii profesionale fara depuneri de gheata si fara deshidratarea alimentelor.

In ceea ce priveste tehnologiile sale avansate de racire, printre care evidentiem No Frost, DuoCooling, Home Dialog Ready, SuperFrost si SuperCool, toate acestea asigurand asadar o racire si/sau congelare foarte eficienta si de foarte buna calitate din punctul nostru de vedere. Tehnologia No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor perfect proaspete pe termen lung, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala. In plus, sistemul inteligent HomeDialogReady permite ca un al doilea aparat frigorific Liebherr, compatibil de asemenea cu aceasta functie speciala de comunicare, sa fie controlat cu ajutorul display-ului acestui side by side.

Noul side by side Liebherr SBSes 7165, cu sistemul unic de racire DuoCooling, se bazeaza pe patru circuite de racire reglabile complet separate, pentru a putea beneficia de un control independent si precis al temperaturii interioare din intreg aparatul frigorific marca Liebherr, fara a se face transfer de aer intre cele patru zone de temperatura. Functia de super-racire (SuperCool) scade temperatura din frigider pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate, in timp ce functia de super-congelare (SuperFrost) reduce temperatura din congelator in cel mai scurt timp pentru o congelare foarte rapida a alimentelor recent depozitate si in acelasi timp precauta pentru alimentele deja congelate.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, modelul Liebherr SBSes 7165 este cel mai bun side by side la momentul redactarii acestui articol, pe care il recomandam de asemenea pasionatiilor de tehnologie/design sau pentru cei care dispun de un asemenea buget. Astfel ca, noul side by side Liebherr SBSes 7165 este recomandata per total tuturor celor care isi doresc cu adevarat un aparat frigorific premium si extrem de incapator, capabil sa asigure o racire si/sau congelare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a oricaror tipuri de alimente/bauturi preferate pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.