LG OLED65G6V – alegerea noastra

____________________________

Astazi va prezentam cel mai bun televizor OLED la momentul redactarii acestui articol, si anume vorbim despre modelul OLED65G6V de la LG, pe care il recomandam pasionatiilor de tehnologie/imagine dar si celor care dispun de un asemenea buget, acesta fiind disponibil la un pret destul de ridicat dar potrivit pentru tehnologia OLED HDR si sistemul audio Harman/Kardon. Acesta vine cu un design ultra-slim de culoare argintie, ecran OLED 4K de 164 centimetri (65 inch), un sistem audio 4.2 de maxim 60 W, tehnologiile superioare de imagine/sunet, sistemul de operare LG webOS 3.0, tuner digital inclus, o functie monitor si cateva functionalitati speciale de internet/conectivitate.

 De ce este cel mai bun televizor OLED?

____________________________

  • Ecran OLED 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu OLED HDR si Dolby Vision
  • Sunet calibrat de Harman/Kardon
  • Ultra SLIM si sound bar metalic
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare LG webOS 3.0

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici premium de generatie actuala ale televizorului OLED Smart 3D LG OLED65G6V si ne-am format deja o scurta opinie personala despre calitatile acestuia, in functie de asteptarile fiecaruia de la cel mai bun televizor pentru nevoile voastre, vom continua prin a va detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus pentru a intelege pretul sau ridicat de achizitionare si pentru a raspunde la posibila intrebare pe care o anticipam cu totii inca de la inceputul acestui articol, si anume cel face pe acesta sa fie cel mai bun televizor OLED de pe piata?

  • In primul rand vom incepe prin a despacheta produsul, astfel ca dupa ce l-am scos ca nou din cutie nu avem cum sa nu remarcam design-ul sau modern si super elegant, cu un aspect ultra-slim si o bara audio metalica, care se va integra perfect in locuinta voastra. Acesta beneficiaza de o carcasa ultra-slim de culoare negru, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului, o bara metalica de sunet si un stativ compact de sustinere. Noul OLED 4K TV din gama 2016 de la LG este compatibil cu suportul standard de perete VESA 40 x 20 cm (neinclus in pachet) pentru a-l putea monta direct pe perete, avand o grosime de numai 6,8 centimetri si o greutate de aproximativ 31,7 kilograme.
  • Acum ca l-am despachetat si l-am pozitionat in locul unde il vom utiliza zi de zi, ajungem la urmatoarea etapa ce consta in pornirea televizorului si primul contact cu sistemul de operare LG webOS 3.0, ceea ce imbunatateste simplitatea si distractia sistemului de operare webOS la un nivel inalt de divertisment, conform celor de la LG. Asadar, modelul OLED65G6V de la LG asigura o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, precum si un acces rapid si intuitiv la programele TV, serviciile video la cerere (Netflix, YouTube, etc.) si la mai multe aplicatii de internet, printr-un procesor Quad Core si prin reteaua Wi-Fi inclusa sau cea LAN pe cablu (Ethernet).

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Cel mai bun 4K ULTRA HD cu panou OLED ?!

Odata ce am remarcat aspectul sau super elegant si ne-am acomodat putin cu sistemul sau de operare proprietar LG, vom continua sa vorbim despre panoul OLED HDR de ultima generatie si totodata despre tehnologiile sale superioare de imagine, aceasta parte fiind cea mai importanta caracteristica atunci cand alegem un nou televizor. Diagonala ecranului tip OLED de 164 centimetri (65 inch) este perfecta pentru o camera mare de apartament sau pentru un dormitor modern si foarte incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K Ultra HD de 2160p pentru o experienta vizuala extraordinara, la unghiuri largi de vizionare (cu tehnologia Perfect Viewing Angle), chiar in locuinta voastra.

In ceea ce priveste noile sale tehnologii superioare de imagine, printre care enumeram HDR cu Dolby Vision, OLED HDR, Infinite Contrast, Pixel Dimming, ULTRA Luminance, Perfect Mastering Engine si 4K Upscaler), toate acestea imbunatatind semnificativ calitatea imaginii redate. Mai exact, pixelii auto-iluminati de pe televizorul OLED va permite sa experimentati calitatea superioara a imaginii 4K UHD, deoarece acestia se pot stinge/aprinde individual pentru un negru perfect. In plus, noul LG OLED 4K TV suporta continut video OLED HDR, certificat  de Dolby Vision, pentru a va putea bucura de o experienta de vizualizare 4K Ultra HD Premium la o calitate foarte aproape de realitate.

Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem de boxe 4.2 de maxim 60 W, calibrat de Harman / Kardon, pentru a putea reda un sunet precis si foarte clar, prin intermediul tehnologiilor superioare de sunet OLED Surround, DTS, Magic Sound Tunning si Smart Sound Mode, acesta fiind inclus intr-un sound bar din metal cu tine loc si de suport pentru televizor. Noul LG OLED 4K TV include un tuner digital si slot de carduri CI+ pentru a receptiona toate transmisiile TV in format digital/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau la o consola de gaming, precum si un player media USB pentru a accesa continutul media preferate de pe dispozitivele USB externe.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, suntem in continuare de parere ca modelul de OLED TV LG OLED65G6V este cel mai bun televizor OLED de pe piata, la ora actuala, acesta fiind de asemenea o alegere perfecta pentru pasionatii de tehnologie/imagine sau pentru cei care dispun de un asemenea buget si care isi doresc un televizor 4K premium de generatie noua, capabil sa afiseze continutul video redat la o calitate exceptionala a rezolutiei 4K Ultra HD si a noului standard video HDR.