Samsung 75Q8C – alegerea noastra

____________________________

Astazi va prezentam cel mai bun televizor de la Samsung de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre modelul Samsung 75Q8C, un televizor QLED Curbat Smart pe care il recomandam pasionatiilor de imagine si celor care dispun de un asemenea buget, acesta fiind disponibil la un pret destul de ridicat dar potrivit pentru diagonala sa generoasa si noua tehnologia QLED proprietara Samsung. Noul QLED TV de la Samsung vine cu un aspect complet metalic tip curbat, un ecran QLED 4K de 75 inch, un sistem de boxe 4.2 de maxim 60 W, tehnologiile superioare de imagine si sunet, noul sistem de operare Tizen de la Samsung, un tuner digital inclus, o functie monitor si mai multe functionalitati de internet/conectivitate.

 De ce este cel mai bun TV de la Samsung?

____________________________

  • Ecran QLED 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu Quantum Dot si 4K HDR
  • Ecran curbat si design metalic
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare Tizen

Acum ca am enumerat principalele caracteristici importante ale noului televizor QLED Smart Samsung 75Q8C (cu ecran curbat) si ne-am facut deja o scurta idee buna/rea despre dotarile sale premium de generatie actuala ale acestui Smart TV de generatie 2017, printre care se numara aspectul, imaginea, sunetul si inteligenta, ei bine in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca sa va raspundem totodata la intrebarea pe care o anticipam deja inca de la inceput, si anume este acesta cel mai bun televizor de la Samsung?

  • In primul rand sa despachetam produsul, astfel ca odata scos ca nou din cutie vom ramane cu siguranta impresionati, la fel ca si noi de astfel, de diagonala sa generoasa a ecranului televizorului, ca mai apoi sa remarcam design-ul sau ultra-modern si super elegant, cu un o curbura perfecta si un spate complet din metal, care se va integra perfect in orice tip de decor. Acesta beneficiaza de o carcasa complet metalica de culoare argintie, o rama extrem de ingusta si o curbura perfecta a ecranului televizorului, dar si de un suport metalic modern, acesta fiind de asemenea compatibil cu suportul standard de perete VESA 40 x 40 cm (neinclus in pachet) pentru a il putea monta direct pe perete, fara prea multe cabluri pe perete.
  • Odata ce l-am pozitionat in locul unde il utilizam zi de zi, trecem la urmatoare etapa ce consta in pornirea televizorului si primul contact cu ecranul principal Smart Hub a celor de la Samsung, bazat pe sistemul de operare Tizen proprietar Samsung, care include o singura telecomanda cu functia de Control Vocal pentru continutul online pe un singur ecran. Asadar, noul QLED TV de la Samsung ofera o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, precum si un acces rapid si intuitiv la programele TV, serviciile video la cerere (Netflix, YouTube, etc.) si la aplicatiile de internet, cu ajutorul procesorului Quad-Core de la Samsung si a retelei Wi-Fi integrate sau a celei LAN pe cablu (Ethernet).

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Cel mai bun 4K ULTRA HD de la Samsung ?!

Dupa ce am vazut cum arata la exterior si ne-am obisnuit putin cu meniul principal de la Samsung, ne vom concentra asupra ecranului televizorului si a tehnologiilor superioare de imagine, aceasta fiind cea mai importanta caracteristica atunci cand trebuie sa alegem un nou televizor. Diagonala generoasa a ecranului curbat tip QLED masoara 189 centimetri (75 inch) si este mai mult decat perfecta pentru o camera de apartament sau pentru o sufragerie moderna si extrem de spatioasa. Noul QLED TV Samsung 75Q8C are rezolutia maxima 4K Ultra HD de 2160p si mai multe tehnologii superioare de imagine pentru o experienta vizuala extraordinara, la unghiuri largi de vizionare, chiar in locuinta dumneavoastra.

In ceea ce priveste noile sale tehnologii superioare de imagine, printre care Q Display, Q Engine, HDR, Supreme UHD Dimming, Precision Black Pro si Q Viewing Angle, toate acestea imbunatatind semnificativ calitatea imaginii redate. In combinatie cu rezolutia 4K UltraHD, intervalul dinamic ridicat (HDR) ofera secventele la adevarata lor calitate 4K, astfel ca sunt vizibile chiar si cele mai mici detalii care, in mod obisnuit, raman ascunse in umbre sau sunt prea luminoase. Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem de boxe 4.2 de maxim 60 W, cu tehnologiile avansate de sunet Dolby Digital Plus, Multiroom Link si DTS, care reda un sunet precis si foarte clar, fara a distorsiona fara probleme sunetul redat.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie dupa toate cele de mai sus, parerea noastra de la inceput ramane aceesi si o spunem inca o data ca modelul 75Q8C este cel mai bun televizor a celor de la Samsung in acest moment, astfel ca il recomandam in mod special, dupa cum am spus si mai sus, pasionatiilor de tehnologie/imagine sau celor care dispun de un asemenea buget si isi doresc cu adevarat un nou televizor 4K premium de generatie actuala, capabil sa ofere un aspect frumos curbat si complet metalic modern, respectiv o experienta foarte captivanta de utilizare pe partea de imagine si sunet.