Panasonic TX-65DX750E – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cel mai bun televizor de la Panasonic in momentul redactarii acestui articol, si anume vorbim despre modelul LG 86SJ957V, un televizor LED Smart 3D pe care il recomandam pasionatiilor de tehnologie/imagine sau celor care dispun de un buget ridicat, acesta fiind disponibil la un pret putin cam mare dar potrivit pentru caracteristicile sale premium de generatie noua. Acesta vine cu un design ultra-slim si adaptabil, un ecran 4K de 164 centimetri (65 inch), un sistem audio de maxim 20 W, tehnologiile superioare de imagine/sunet, sistemul de operare Firefox OS cu ecranul principal my Home Screen 2.0, un tuner digital inclus, o functie monitor si mai multe functionalitati de internet/conectivitate.

 De ce este cel mai bun TV de la Panasonic?

____________________________

  • Ecran 4K PRO ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu HDR
  • Ultra SLIM si piedestal adaptabil
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare Firefox OS

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici premium de generatie noua ale noului televizor LED Smart 3D Panasonic TX-65DX750E si ne-am format deja o scurta idee buna/rea despre calitatile sale importante (aspect, imagine, sunet si inteligenta), in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca in acelasi timp sa raspundem pe larg la intrebarea pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceputul acestui articol, si anume cel face pe acesta sa fie cel mai bun televizor de la Panasonic?

  • In primul rand despachetam produsului, asa ca odata ce l-am scos ca nou din cutie vom remarca design-ul sau modern si super elegant, cu o carcasa foarte subtire si un suport adaptabil, pentru a se adapta cu siguranta la orice tip de decor si a se integra perfect in locuinta voastra. Acesta beneficiaza de o carcasa ultra-slim de culoare argintie, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un piedestal adaptabil, acesta fiind de asemenea compatibil cu suportul standard de perete VESA 40 x 40 centimetri (neinclus in pachet) pentru a-l putea monta direct pe perete. In plus, noul Smart TV de la Panasonic are o grosime de numai 6,1 centimetri (fara stand), o greutate de 27 de kilograme si un consum de energie de 263 W.
  • Odata ce l-am amplasat pe o comoda TV sau l-am montat pe perete in locul unde il vom utiliza zi de zi, ei bine atunci trecem la urmatoarea etapa ce consta in pornirea televizorului si primul contact cu ecranul principal my Home Screen 2.0 proprietar Panasonic bazat pe sistemul de operare Firefox OS, pentru un acces rapid si intuitiv la continutul preferat. Asadar, noul model TX-65DX750E de la Panasonic asigura o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, precum si un acces simplu si rapid la programele TV, serviciile video la cerere (Netflix, YouTube si altele) si la mai multe aplicatii de internet si/sau la jocuri distractive, prin reteaua Wi-Fi inclusa sau cea LAN pe cablu (Ethernet).

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Cel mai bun 4K ULTRA HD de la Panasonic ?!

Dupa ce am vazut design-ul sau adaptabil si foarte elegant, respectiv ecranul sau principal pe partea de Smart, vom continua sa vorbim despre cea mai importanta caracteristica atunci cand trebuie sa alegem un nou televizor, mai exact discutam despre diagonala ecranului, rezolutia maxima suportata si nu in ultimul rand despre calitatea imaginii redate de acesta. Diagonala ecranului tip LED de 164 centimetri (65 inch) este perfecta pentru o camera mare de apartament sau pentru un dormitor modern si foarte spatios, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, la unghiuri largi de vizibilitate, chiar in locuinta voastra.

In ceea ce priveste noile sale tehnologii superioare de imagine, printre care evidentiem Cinema Display, High Dynamic Range, Supreme Contrast, 4K Studio Master HCX, Local Dimming si 4K Pure Direct, toate acestea imbunatatind semnificativ calitatea imaginii redate. Mai exact, noul TV 4K PRO este prevazut cu tehnologia Studio Master HCX si ecranul Cinema de la Panasonic, pentru a va asigura impactul maxim produs de rezolutia 4K, la inaltimea asteptarilor initiale ale producatorilor de film. Acesta este compatibil de asemenea cu intervalul dinamic ridicat (HDR), cu un nivel intens de negru si portiuni luminoase, rezultatul fiind un nivel de reproducere a realitatii imposibil pana acum de redat de catre un televizor.

Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem audio de maxim 20 W, impreuna cu tehnologiile de sunet Dolby Digital si VR-Audio True Surround, pentru a putea reda un sunet precis si foarte clar, insa sfatul nostru este sa va orientati spre o solutie audio externa pe iesirea audio digitala (optica) pentru o experienta cu adevarat captivanta de vizualizare. Noul Smart TV 3D Panasonic TX-65DX750E include un tuner digital si slot de carduri CI+ pentru a receptiona fara probleme transmisiile TV in format digital/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau la o consola de gaming, precum si un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele USB externe.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, parerea noastra ramane aceeasi ca la inceput dar cu mai multe argumente pozitive cu privire la faptul ca, modelul Panasonic TX-65DX750E este cu siguranta cel mai bun televizor de la Panasonic la momentul redactarii acestui articol, acesta fiind o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un nou televizor 4K premium de dimensiuni mari, la un pret potrivit pentru tehnologiile sale superioare de imagine.