Philips 55POS901F – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cel mai bun televizor de la Philips de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre noul model Philips 55POS901F, un televizor OLED Smart pe care il recomandam pasionatiilor de imagine sau celor care dispun de un asemenea buget, acesta fiind disponibil la un pret destul de ridicat dar care se pare a fi potrivit pentru caracteristicile sale premium de generatie actuala. Acesta vine cu un design ultra-slim si fara margini, un ecran OLED 4K de 138 centimetri (55 inch), tehnologia Ambilight pe 3 laturi, un sistem audio de maxim 30 W, tehnologiile superioare de imagine/sunet, sistemul de operare Android TV (6.0, Marshmallow), un tuner digital inclus, o functie monitor si cateva functionalitati speciale de internet/conectivitate.

 De ce este cel mai bun TV de la Philips?

____________________________

  • Ecran OLED 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu HDR Perfect
  • Ultra SLIM si Ambilight pe 3 laturi
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare Android TV

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici premium de generatie actuala ale noului televizor OLED Smart Philips 55POS901F si avem deja o scurta idee buna/rea despre calitatile sale importante (aspect, imagine, sunet si inteligenta), in continuare vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca in acelasi timp sa raspundem pe larg la posibila intrebare pe care o anticipam deja cu totii inca de la inceputul acestui articol, si anume este acesta cel mai bun televizor de la Philips?

  • In primul rand vom incepe prin a despacheta produsul, astfel ca odata ce l-am scos ca nou din cutie vom remarca design-ul sau modern si foarte elegant, cu un aspect subtire si fara margini, care se integra perfect in locuinta voastra. Acesta beneficiaza de o carcasa ultra-slim de culoare argintie, o rama aproape inexistenta ale ecranului televizorului si de un suport metalic modern, acesta fiind compatibil cu suportul standard de perete VESA 40 x 40 cm (optional) pentru a-l putea monta direct pe perete. Noul Philips OLED 4K TV este prevazut cu tehnologia Ambilight de la Philips pentru o experienta de vizionare foarte captivanta, proiectand un halo de lumina din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l inconjoara.
  • Odata ce l-am amplasat pe o comoda TV sau l-am montat pe perete in locul unde il vom utiliza zi de zi, vom trece la urmatoarea etapa ce tine de pornirea propriu-zisa a acestuia si de acomodarea cu interfata Smart TV a cunoscutului sistem de operare Android TV, asa ca va veti putea bucura in continuare de aplicatiile si functiile de pe smartphone sau tableta pe ecranul generos al televizorului. Astfel ca, noul model 55POS901F de la Philips ofera o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces intuitiv la Live TV, serviciile video la cerere (Netflix, YouTube si altele) si la mai multe aplicatii de internet/jocuri distractive, prin reteaua Wi-Fi inclusa sau cea LAN pe cablu.

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Cel mai bun 4K ULTRA HD de la Philips ?!

Dupa ce s-a facut remarcat cu tehnologia unica Ambilight pe 3 laturi si cu interfata TV a cunoscutului sistem de operare Android TV, vom continua sa vorbim despre cea mai importanta caracteristica atunci cand trebuie sa alegem un nou televizor, mai exact discutam despre diagonala si rezolutia ecranului, respectiv despre calitatea imaginii redate de acesta. Diagonala ecranului tip OLED de 138 centimetri (55 inch) este ideala pentru o camera normala de apartament sau un dormitor modern si destul de spatios, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, la unghiuri largi de vizibilitate, chiar in locuinta voastra.

In ceea ce priveste noile sale tehnologii superioare de imagine, printre care evidentiem HDR Perfect, Perfect Pixel Ultra HD, Micro Dimming Premium si Perfect Natural Motion, toate acestea imbunatatind semnificativ calitatea imaginii redate. Mai exact, intervalul dinamic ridicat (HDR) reprezinta optiunea de prima clasa pentru redefinirea divertismentului la domiciliu, multumita inovatiilor in ceea ce priveste contrastul, culoarea si claritatea supreme ale HDR Perfect. Motorul Perfect Pixel Ultra HD converteste imaginea redata la o calitate excelenta a rezolutie Ultra HD 4K, pentru a va putea bucura de un negru intens, un alb stralucitori, culori vii si tonuri naturale ale pielii.

Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem audio de maxim 30 W, impreuna cu tehnologiile superioare de sunet Triple Ring, DTS Premium Sound, Clear Sound si Smart Sound, pentru a putea reda un sunet precis si foarte clar, insa sfatul nostru este de asemenea sa va orientati spre o solutie audio externa pe iesirea audio digitala (optica) pentru o experienta cu adevarat captivanta de vizionare. Noul OLED TV Philips 55POS901F include un tuner digital si slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV in format digital/HD, o functie monitor pentru a-l conecta la un PC sau la o consola de jocuri, precum si un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele USB externe.

 CONCLUZIE

Asadar, concluzia dupa toate cele de mai sus este cu siguranta faptul ca noul model Philips 55POS901F este cel mai bun televizor de la Philips la momentul redactarii acestui articol, gratie aspectului subtire si fara margini (cu tehnologia Ambilight pe 3 laturi), ecranul OLED 4K HDR de dimensiuni mari, sistemului audio de buna calitate si a cunoscutului sistem de operare Android TV, acesta fiind o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un nou televizor 4K premium de dimensiuni mari, dar care dispun si de un buget ridicat pe masura tehnologiilor superioare de imagine ale acestui televizor.