Star-Light 55DM7000 – alegerea noastra

____________________________

Astazi va vom prezenta cel mai bun televizor de la Star-Light de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre modelul Star-Light 55DM7000, un televizor Smart LED pe care il recomandam tuturor celor care nu dispun de un buget foarte mare sau celor ce nu sunt pasionati de tehnologie, acesta fiind disponibil la un pret avantajos pentru diagonala mare si rezolutia inalta a ecranului televizorului. Acesta vine cu un design ultra-slim de culoare negru, un ecran 4K Ultra HD de 140 centimetri (55 inch), un sistem audio de maxim 20 W (cu tehnologia Surround), functionalitati inteligente de internet (Netflix, YouTube si Browser web), un tuner digital inclus + slot de carduri CI+, o functie monitor si altele.

 De ce este cel mai bun TV de la Star-Light?

____________________________

  • Ecran OLED 4K ULTRA HD 2160p
  • Ultra SLIM si aspect minimalist
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Functie Smart TV si Internet TV

Acum ca am enumerat caracteristicile sale principale de generatie noua ale televizorului Smart LED Star-Light 55DM7000 si avem deja o scurta idee buna/rea despre calitatile sale importante (aspect, imagine, sunet si inteligenta), vom detalia in continuare pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca in acelasi timp sa raspundem pe larg la intrebarea pe care am anticipat-o deja cu totii inca de la inceputul acestui articol, si anume cel face pe acesta sa fie cel mai bun televizor de la Philips?

  • In primul rand vom despacheta produsul, asa ca odata ce l-am scos ca nou din cutie vom vedea design-ul sau minimalist si ultra-modern, cu un aspect subtire si foarte elegant de culoare neagra, care se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra. Acesta beneficiaza de o carcasa ultra-slim de culoare negru, o rama foarte ingusta ale ecranului televizorului si de un suport standard inclus, acesta fiind compatibil de asemenea cu suportul standard de perete VESA (neinclus in pachet) pentru a-l putea monta direct pe perete. In plus, noul Smart TV din gama 2016 de la Star-Light are dimensiunile standard de 70,5 x 113,4 x 22 centimetri (cu stand inclus) si un consum de energie de maxim 86 W.
  • Odata ce l-am pozitionat in locul unde il vom utiliza zi de zi, ajungem la urmatoare etapa ce consta in pornirea propriu-zisa a acestuia si primul contact cu interfata Smart TV a noului televizor marca Star-Light, astfel ca acesta reprezinta un centru multimedia prin accesul rapid si intuitiv la aplicatiile online preinstalate si la paginile web cu ajutorul browserului inclus. Asadar, modelul 55DM7000 de la Star-Light ofera o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces simplu si usor la programele TV, serviciile video la cerere (Netflix, YouTube, etc.) si la mai multe aplicatii de internet, prin intermediul retelei Wi-Fi integrate sau a celei LAN pe cablu (Ethernet).

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Cel mai bun 4K ULTRA HD de la Star-Light ?!

Dupa ce am vazut design-ul sau elegant si foarte subtire, respectiv am facut cunostinta cu interfata sa Smart TV usoara si foarte intuitiva, vom continua sa vorbim despre cea mai importanta caracteristica atunci cand trebuie sa alegem un nou televizor, mai exact discutam despre diagonala mare si rezolutia inalta a ecranului televizorului. Diagonala ecranului tip LED de 140 centimetri (55 inch) este ideala pentru o camera de apartament sau un dormitor modern si destul de spatios, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala exceptionala, la unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade, chiar in locuinta voastra.

Cu o luminozitate de 350 cd/mp, un contrast dinamic 4000:1, un timp de raspuns de 6 milisecunde si tehnologia de imagine Digital Noise Reduction, ecranul sau plat tip LED Backlight poate afisa o imagine 4K extrem de clara si de foarte buna calitate, respectiv culori vii si naturale, la unghiuri largi de vizionare de pana la 178 de grade. Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem audio de maxim 20 W, impreuna cu tehnologia de sunet Surround si Equalizer, pentru a putea reda un sunet puternic si destul de captivant, insa sfatul nostru este de asemenea sa va orientati spre o solutie audio externa pe iesirea audio digitala pentru o experienta cu adevarat captivanta de vizionare.

Pe langa toate cele de mai sus, noul televizor Smart LED Star-Light 55DM7000 mai include un tuner digital inclus (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2), impreuna cu slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea fara probleme a transmisiilor TV in format digital/HD, fara a mai avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul de televiziune prin cablu. In plus, acesta beneficiaza de o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau chiar la o consola de jocuri video, prin intrarea pentru PC (VGA) sau portul digital HDMI, dar si de un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele externe, cu ajutorul portului USB.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, modelul Star-Light 55DM7000 este cu siguranta cel mai bun televizor de la Star-Light la momentul redactarii acestui articol, acesta reprezentand de asemenea o alegere perfecta si avantajoasa pentru cei care isi doresc un nou televizor 4K modern si de dimensiuni mari, dar care nu dispun de un buget foarte mare sau pur si simplu nu sunt interesati de cele mai noi tehnologii superioare de imagine, respectiv de alte functionalitati speciale de internet si/sau conectivitate.