LG 86SJ957V – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cel mai bun televizor de la LG in momentul redactarii acestui articol, si anume vorbim despre modelul LG 86SJ957V, un nou televizor Super UHD Smart a celor de la LG pe care il recomandam pasionatiilor de tehnologie/imagine sau celor care dispun de un asemenea buget, din cauza pretului sau ridicat dar potrivit pentru diagonala absolut impresionanta si certificarea HDR de la Dolby. Acesta vine cu un design ultra-slim si complet metalic, un ecran SUHD 4K de 218 centimetri, un sistem de boxe 5.2 de maxim 80 W, tehnologiile superioare de imagine/sunet, sistemul de operare LG webOS 3.5, un tuner digital inclus, o functie monitor si mai multe functionalitati de internet/conectivitate.

 De ce este cel mai bun TV de la LG?

____________________________

  • Ecran 4K Super ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu Active HDR si Dolby Vision
  • Sunet calibrat de Harman/Kardon
  • Ultra SLIM si carcasa metalica
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare LG webOS 3.5

Acum ca am enumerat principalele sale caracteristici premium de generatie actuala ale noului televizor Super UHD Smart LG 86SJ957V si ne-am putut format deja o scurta idee buna/rea despre calitatile sale importante (aspect, imagine, sunet si inteligenta), vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca in acelasi timp sa oferim un raspuns bine argumentat la intrebarea pe care o anticipam deja inca de la inceputul acestui articol, si anume cel face pe acesta sa fie cel mai bun televizor de la LG?

  • In primul rand vom incepe cu despachetarea produsului, astfel ca odata ce l-am scos ca nou din cutie nu avem cum sa nu remarcam impresionanta sa diagonala generoasa a ecranului televizorului, ca mai apoi sa ramanem impresionati, cel putin in cazul nostru, de design-ul sau ultra-modern si super elegant ce se va integra perfect in orice tip de decor. Acesta beneficiaza de o carcasa metalica si ultra-slim de culoare argintie, o rama extrem de ingusta a ecranului televizorului si de un suport metalic modern, acesta fiind de asemenea compatibil cu suportul standard de perete VESA 60 x 40 cm (neinclus in pachet) pentru a-l putea monta direct pe perete, avand o grosime de numai 6,7 centimetri (fara stand).
  • Odata ce ne-am „mobilizat” la propriu sa-l despachetam si sa-l pozitionam in locul unde il vom utiliza zi de zi, ajungem la urmatoarea etapa ce consta in pornirea televizorului si primul contact cu noul sistem de operare LG webOS 3.5, care, impreuna cu telecomanda Magic Remote 2017 (inclusa in pachet), ofera un acces intuitiv la orice tip de continut video. Asadar, modelul 86SJ957V de la LG asigura o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, precum si un acces simplu si rapid la programele TV, serviciile video la cerere (Netflix, YouTube si altele) si la mai multe aplicatii de internet sau la jocuri distractive, prin reteaua Wi-Fi inclusa sau cea LAN pe cablu (Ethernet).

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Cel mai bun 4K ULTRA HD de la LG ?!

Dupa ce ne-a impresionat cu diagonala sa generoasa, finisajul sau complet metalic si cu usurinta sa in utilizare pe partea de Smart, vom trece la urmatoarea etapa si la cea mai importanta caracteristica atunci cand trebuie sa alegem un nou model de televizor, mai exact discutam despre rezolutia maxima a ecranului si calitatea imaginii redate de acesta. Diagonala ecranului tip LCD LED de 218 centimetri (86 inch) este mai mult decat perfecta pentru o camera de apartament sau o sufragerie moderna si foarte spatioasa, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K UHD de 2160p pentru o experienta vizuala extraordinara, la unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade, chiar in locuinta voastra.

In ceea ce priveste noile sale tehnologii superioare de imagine, printre care evidentiem Active HDR cu Dolby Vision, Nano Cell, ULTRA Luminance, Advanced Local Dimming, Active Depth Enhancer si 4K Upscaler, toate acestea imbunatatind semnificativ calitatea imaginii redate. Mai exact, noul LG Super UHD TV suporta continut HDR premium, certificat de Dolby Vision, si este compatibil cu tehnologiile conventionale HDR10 si HLG, pentru o experienta de vizualizare 4K extrem de realista. Tehnologia Nano Cell poate reproduce mai multe nuante de culori, cu o gradatie foarte fina a celor peste un miliard de culori vii si naturale, pentru o imagine foarte clara si aproape de realitate.

Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem de boxe 5.2 de maxim 80 W, calibrat de Harman  / Kardon, pentru a putea beneficia de o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, prin tehnologiile de sunet ULTRA Surround, Magic Sount Tunning, Clear Voice III, DTS, Hi-Fi Audio si Smart Sound Mode, fara a distorsiona sunetul redat. Noul Super UHD TV LG 86SJ957V include un tuner digital si slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV in format digital/HD, o functie monitor pentru a-l putea conecta la un PC sau la o consola de gaming, precum si un player media USB pentru a accesa fotografiile si fisierele audio/video preferate de pe dispozitivele USB externe.

 CONCLUZIE

Asadar, concluzia noastra este ca, noul televizor Super UHD Smart LG 86SJ957V este cu siguranta cel mai bun televizor de la LG, la momentul redactarii acestui articol, gratie aspectului ultra-slim si complet metalic, ecranului SUHD 4K HDR de pana la 218 centimetri, sistemului audio 5.2 de maxim 80 W si a sistemului de operare LG webOS 3.5, toate acestea fiind completate de multitudinea de functionalitati speciale de internet/conectivitate ce reprezinta un avantaj pentru cei pasionati de tehnologie, insa pretul sau destul de ridicat este in continuare un aspect important de luat in calcul.