Sony Bravia 85XD8505 – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cel mai bun televizor de 215 centimetri (85 inch) de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre modelul 85XD8505 de la Sony Bravia, pe care il recomandam in mod special pasionatiilor de tehnologie/imagine sau celor care dispun de un asemenea buget, deoarece acesta este disponibil la un pret destul de ridicat dar care se potriveste pentru diagonala sa generoasa. Noul televizor Smart LED din gama 2016 a celor Sony Bravia vine cu un design subtire si foarte elegant, un ecran 4K HDR de 215 centimetri (85 inch), un sistem audio de maxim 20 W, tehnologiile superioare de imagine si sunet, noul sistem de operare Android TV, un tuner digital si slot de carduri CI+, o functie monitor si altele.

 De ce este cel mai bun TV de 215 cm (85 inch)?

____________________________

  • Ecran 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu 4K HDR
  • Aspect subtire si fara cabluri la vedere
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare Android TV

Acum ca am enumerat caracteristicile sale principale de generatie actuala ale noului televizor Smart LED Sony Bravia 85XD8505 si ne-am format deja o scurta idee buna/rea despre calitatile sale premiums si de generatie actuala, vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom incerca pe parcursul acestui articol sa raspundem totodata la intrebarea pe care cred ca o anticipam cu totii inca de la inceput, si anume este noul Smart TV din seria XD8505 a celor de la Sony Bravia cel mai bun TV cu diagonala de 215 centimetri (85 inch)?

  • In primul rand vom incepe cu despachetarea produsului, astfel ca odata ce il veti scoate ca nou din cutie cu siguranta veti fi impresionati, la fel ca si noi de astfel, de dimensiunea foarte generoasa a ecranului televizorului iar dupa aceea sa remarcati design-ul sau ultra-modern si super elegant care se va integra perfect in orice tip de decor. Noul televizor Smart LED marca Sony Bravia beneficiaza de o carcasa foarte subtire de culoare neagra, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un stativ metalic modern cu un suport ascuns a cablurilor in spatele televizorului, acesta fiind compatibil cu suportul standard de perete VESA 40 x 30 centimetri (neinclus in pachet) pentru a-l putea monta direct pe perete.
  • Odata ce l-am amplasat pe o comoda TV sau l-am montat direct pe perete in locul unde il vom utiliza zi de zi, vom continua sa-l pornim pentru prima data si vom face cunostinta de asemenea cu interfata TV a cunoscutului sistem de operare Android, astfel incat sa va puteti bucura in continuare de aplicatiile si functiile de pe smartphone sau tableta pe ecranul generos al televizorului. Asadar, noul televizor Smart LED Sony Bravia 85XD8505 va ofera o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces intuitiv la programele TV, serviciile video la cerere (Netflix, YouTube si altele) si la mai multe aplicatii de internet (Google Play), prin reteaua Wi-Fi inclusa sau cea LAN pe cablu.

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Sa fie cel mai bun 4K ULTRA HD de 85 inch ?!

Dupa ce l-am pozitionat in locul unde il vom utiliza zilnic si ne-am obisnuit cu noul sistem de operare Android TV, vom trece la urmatoarea etapa si vom continua sa discutam despre cea mai importanta caracteristica atunci cand alegem un nou televizor, mai exact vorbim despre diagonala si rezolutia ecranului, respectiv despre calitatea imaginii redate. Diagonala ecranului tip LED de 215 centimetri (85 inch) este mai mult decat perfecta pentru o sufragerie sau pentru un dormitor modern si foarte mare, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K UHD de 2160p pentru o experienta vizuala extraordinara, la unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 / 178 de grade, chiar in locuinta voastra.

In ceea ce priveste tehnologiile sale superioare de imagine, printre care evidentiem HDR, 4K Processor X1, X-Reality PRO 4K si TRILUMINOS Display), toate acestea contribuind la imbunatatirea semnificativa cu privire la calitatea imaginii redate. Mai exact, noul model 85XD8505 de la Sony Bravia este compatibil cu intervalul dinamic ridicat (HDR) care, in combinatie cu rezolutia 4K, ofera detalii, culori si contrast exceptionale, cu o gama foarte ampla de luminozitate. Tehnologia X-Reality PRO 4K imbunatateste fiecare imagine la o calitate aproapiata de cea a rezolutiei 4K, in timp ce afisajul TRILUMINOS de la Sony imbogateste experienta voastra de vizionare cu o paleta larga de culor si tonuri si nuante naturale.

Pe partea de sunet, acesta este asigurat tot de un sistem stereo 2.0 de maxim 20 W pentru a reda un sunet precis si destul de clar insa nu la fel de captivant ca si experienta vizuala, prin tehnologiile de sunet S-Master, Dolby Digital, S-Force si Dolby digital, totusi recomandarea noastra este sa va orientati spre o solutie audio externa pentru o experienta completa de vizionare. Noul Smart TV din gama 2016 de la Sony Bravia include un tuner digital si slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV in format digital/HD, o functie monitor pentru a-l putea conecta la un PC, laptop sau la o consola de jocuri video, precum si un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele USB.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele de mai sus, parerea noastra ramane aceeasi despre modelul 85XD8505 de la Sony Bravia ca fiind cel mai bun TV de 215 centimetri (85 inch), pe care il recomandam, dupa cum am spus si mai sus, pasionatiilor de tehnologie/imagine sau celor care dispun de un asemenea buget si isi doresc cu adevarat un televizor 4K premium si extrem de generos, acesta oferindu-va o experienta foarte captivanta de vizionare 4K si integrandu-se perfect intr-o sufragerie sau dormitor modern si de dimensiuni foarte mari.