Sony Bravia 75ZD9 – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cel mai bun televizor de 189 de centimetri (75 inch) in momentul redactarii acestui articol, si anume vorbim despre modelul 75ZD9 de la Sony Bravia, pe care il recomandam pasionatiilor de imagine si celor care dispun de un asemenea buget, acest fiind disponibil la un pret foarte ridicat dar care se potriveste pentru probabil cea mai buna imagine 4K a unui TV cu ecran tip LCD. Noul televizor Smart LED 3D marca Sony Bravia vine cu un design subtire si foarte elegant de culoare negru, un ecran 4K HDR de 75 inch, un sistem audio de maxim 20 W, tehnologiile superioare de imagine si sunet, noul sistem de operare Android TV, un tuner digital inclus, o functie monitor si cateva functionalitati de internet/conectivitate (BRAVIA Sync, WiFi Direct, NFC si altele).

 De ce este cel mai bun TV de 189 cm (75 inch)?

____________________________

  • Ecran 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu 4K HDR
  • Rama aluminiu si suport inteligent
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare Android TV

Acum ca am punctat cele mai importante caracteristici principale ale noului televizor Smart 3D LED Sony Bravia 75ZD9 si ne-am putut forma o scurta idee buna/rea despre calitatile sale premium, cu ajutorul carora si-a castigat titlul de la utilizatorii care l-au achizitionat deja de ceva vreme, ca fiind cel mai bun TV cu ecran LCD cu privire la calitatea imaginii redate, astfel ca multi dintre voi isi vor pune intrebarea pe care o anticipam inca de la inceputul acestui articol, si anume este acesta cel mai bun TV cu diagonala de 189 centimetri (75 inch)?

  • In primul rand vom incepe prin a despacheta produsul, iar odata ce l-am scos ca nou din cutie probabil ca multi dintre utilizatori se vor minuna de dimensiunile sale impresionante si dupa care de design-ul sau modern si super elegant, cu un finisaj premium de culoare negru, pentru a se integra perfect in locuinta voastra. Noul Smart TV 3D de la Sony Bravia beneficiaza de o carcasa subtire si complet neagra, o rama foarte ingusta din aluminiu a ecranului televizorului, dar si de un stativ metalic modern cu un suport ascuns a cablurilor in spatele televizorului, acesta fiind compatibil cu suportul standard de perete VESA (neinclus in pachet) pentru a-l putea monta direct pe perete.
  • Odata ce l-am pozitionat in locul unde il vom utiliza zi de zi, fie pe o comoda TV sau direct pe perete, trecem la etapa urmatoare ce consta in ponirea propriu-zisa a acestuia si la interfata Smart TV a noului sistem de operare Android TV, astfel ca va veti putea bucura in continuare de aplicatiile si functiile de pe smartphone sau tableta pe ecranul generos al televizorului. Acestea fiind spuse, noul televizor Smart 3D LED Sony Bravia 75ZD9 va ofera o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces intuitiv la programele TV, serviciile video la cerere (Netflix, YouTube si altele) si la mai multe aplicatii de internet, prin reteaua Wi-Fi inclusa sau cea LAN pe cablu.

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Sa fie cel mai bun 4K ULTRA HD de 75 inch ?!

Dupa ce l-am amplasat pe o comoda TV sau l-am montat pe perete si ne-am acomodat cu interfata TV a sistemului de operare Android TV, vom continua sa discutam despre cea mai importanta caracteristica atunci cand alegem un nou televizor, mai exact vorbim despre diagonala si rezolutia ecranului, respectiv calitatea imaginii redate a Smart TV-ului. Astfel ca, diagonala ecranului tip LED de 189 centimetri (75 inch) este mai mult decat perfecta pentru o sufragerie sau pentru un dormitor modern si de dimensiuni mari, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) pentru o experienta vizuala extraordinara, la unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 / 178 de grade.

In ceea ce priveste noile sale tehnologii superioare de imagine, printre care evidentiem High Dynamic Range, 4K HDR Processor X1 Extreme, Super Bit Mapping 4K, Blacklight Master Drive, X-tended Dynamic Range si TRILUMINOS Display), toate acestea imbunatatind semnificativ calitatea imaginii redate. Mai exact, noul model 75ZD9 de la Sony Bravia este compatibil cu intervalul dinamic ridicat (HDR) care, impreuna cu rezolutie Ultra HD 4K, ofera detalii, culori si contrast excelente, cu o gama mult mai ampla de luminozitate decat alte formate video. In plus, acesta are integrata functia 3D pentru a vizualiza imagini la o adancime mai naturala a campului, cu ajutorul ochelarilor 3D tip Active.

Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem stereo 2.0 de maxim 20 W pentru o experienta buna de sunet dar nu la fel de captivanta ca si cea vizuala, prin tehnologiile de sunet S-Master, Clear Phase Speaker, S-Force si Sound Mode, astfel ca recomandarea noastra este sa va orientati direct catre o solutie audio externa prin iesirea audio digitala (optica). Noul Smart TV 3D de la Sony Bravia include de asemenea un tuner digital si slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV in format digital/HD, o functie monitor pentru a-l putea conecta la un PC, laptop sau la o consola de jocuri video, precum si un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele USB externe.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele de mai sus, parerea noastra ramane aceeasi chiar si dupa ce am vazut pretul sau destul de ridicat de achizitionare si am tras concluziile despre calitatea obisnuita a sistemului audio, comparativ cu cea exceptionala a rezolutiei 4K Ultra HD. Cu toate acestea, suntem de parere ca pasionatii de tehnologie/imagine sau cei care isi doresc cu adevarat un televizor 4K premium si de mari dimensiuni, pretul sau promotional nu va reprezenta o problema foarte mare, asadar spunem in continuare de parere ca, noul televizor Smart LED Sony Bravia 75ZD9 este cel mai bun TV cu diagonala de 189 de centimetri (75 inch).