LG OLED65E7V – alegerea noastra

____________________________

Astazi va prezentam cel mai bun televizor de 164 centimetri (65 inch) de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre modelul OLED65E7V de la LG, pe care il recomandam de asemenea pasionatiilor de tehnologie/imagine dar si celor care dispun de un asemenea buget, acesta fiind disponibil la un pret pe masura tehnologiei OLED si a certificarilor premium de la Dolby pentru imagine/sunet. Noul OLED 4K TV de la LG vine cu un design ultra-slim de culoare argintie, ecran OLED 4K de 164 centimetri (65 inch), un sistem audio 4.2 de maxim 60 W, tehnologiile superioare de imagine/sunet, sistemul de operare LG webOS 3.5, tuner digital inclus, o functie monitor si mai multe functionalitati de internet/conectivitate (360 VR, Miracast si altele).

 De ce este cel mai bun TV de 164 cm (65 inch)?

____________________________

  • Ecran OLED 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu Active HDR si Dolby Vision
  • Sunet superior cu Dolby Atmos
  • Ultra SLIM si sticla transparenta
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare LG webOS 3.5

Indata ce am punctat principalele sale caracteristici premium de generatie actuala ale noului televizor OLED Smart LG OLED65E7V si ne-am putut forma o scurta idee fie buna sau rea despre calitatile acestuia pe care aparent il laudam fara prea multe dovezi dar pe buna dreptate, in continuare va vom detalia pe intelesul tuturor cele spuse mai sus pentru a intelege mai bine pretul sau ridicat de achizitionare si nu in ultimul rand pentru a raspunde pe larg la intrebarea anticipata cu privire la cuvintele noastre de lauda, si anume cel face pe acesta sa fie cel mai bun TV cu diagonala de 164 centimetri (65 inch)?

  • In primul rand vom incepe cu despachetarea produsului, astfel ca dupa ce l-am scos ca nou din cutie nu avem cum sa nu remarcam design-ul sau modern si super elegant, cu panoul OLED atasat pe o placa de sticla transparenta, care se va integra perfect in orice tip de decor. Acesta beneficiaza de o carcasa ultra-slim de culoare argintie/gri, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului, o bara metalica de sunet si un stativ compact de sustinere. Noul OLED 4K TV din gama 2017 de la LG este compatibil cu suportul standard de perete VESA 40 x 20 cm (neinclus in pachet) pentru a-l putea monta direct pe perete, avand o grosime de numai 6,2 centimetri si o greutate de 23,1 kilograme.
  • Acum ca l-am despachetat si l-am pozitionat in locul unde il vom utiliza zi de zi, ajungem la urmatoarea etapa ce consta in pornirea televizorului si primul nostru contact cu noul sistem de operare webOS 3.5 a celor de la LG, care alaturi de telecomanda Magic Remote 2017 (inclusa in pachet) ofera un acces simplu si intuitiv la continutul video de la furnizorii cunoscuti de divertisment. Asadar, modelul OLED55E7 de la LG asigura o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, precum si un acces usor si rapid la programele TV, serviciile video la cerere (Netflix, YouTube si altele) si la mai multe aplicatii de internet, prin reteaua Wi-Fi inclusa sau cea LAN pe cablu (Ethernet).

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Sa fie cel mai bun 4K ULTRA HD de 65 inch ?!

Odata ce am descoperit aspectul sau ultra-slim si super elegant, respectiv ecranul sau principal simplu si foarte intuitiv, vom continua sa vorbim despre panoul OLED de la LG si a tehnologiile sale superioare de imagine, aceasta parte reprezentand in cele mai multe cazuri cea mai importanta caracteristica atunci cand alegem un nou televizor. Diagonala ecranului tip OLED de 164 centimetri (65 inch) este perfecta pentru o camera mare de apartament sau pentru un dormitor modern si foarte incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K Ultra HD de 2160p pentru o experienta vizuala extraordinara, la unghiuri largi de vizionare (cu tehnologia IPS si Perfect Viewing Angle).

In ceea ce priveste noile sale tehnologii superioare de imagine, printre care enumeram Active HDR cu Dolby Vision, Nano Cell, Ultra Luminance Supreme, OLED Master Engine, True Color Accuracy si 4K Upscaler), toate acestea imbunatatind semnificativ calitatea imaginii redate. Mai exact, pixelii auto-iluminati de pe televizorul OLED va permite sa experimentati calitatea superioara a imaginii 4K UHD, deoarece acestia se pot stinge/aprinde individual pentru un negru perfect. In plus, noul LG OLED 4K TV suporta continut video HDR premium, certificat  de Dolby Vision, si este compatibil cu tehnologiile conventionale HDR10 si HLG, pentru o experienta de vizualizare 4K aproape de realitate.

Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem de boxe 4.2 de maxim 60 W, certificat de Dolby Atmos, pentru a putea reda un sunet precis si foarte clar, prin intermediul tehnologiilor superioare de sunet Hi-Fi Audio, DTS, Magic Sound Tunning, Clear Voice III, Smart Sound Mode si LG Sound Sync, fara a distorsiona sunetul redat. Noul LG OLED 4K TV de la LG include de asemenea un tuner digital si slot de carduri CI+ pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l putea conecta la un PC sau la o consola de gaming, precum si un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele USB externe.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, dupa toate cele spuse mai sus, in continuare ne mentinem parerea si o spunem inca o data cu si mai multa incredere ca, noul televizor OLED Smart LG OLED65E7V este cel mai bun televizor cu diagonala de 164 de centimetri (65 inch), acest lucru reflectandu-se si prin pretul sau destul de ridicat dar si prin certificarile premium Dolby Vision/Atmos pentru imagine/sunet.