LG OLED55E7N – alegerea noastra

____________________________

In acest articol va vom prezenta cel mai bun televizor de 139 centimetri de pe piata, la ora actuala, si anume este vorba despre noul model OLED55E7N de la LG, pe care il recomandam pasionatiilor de tehnologie/imagine dar si celor care dispun de un asemenea buget, acesta fiind disponibil la un pret potrivit pentru tehnologia OLED si certificarea Dolby Vision/Atmos. Noul Smart TV din gama 2017 de la LG vine cu un design elegant si foarte subtire de culoare argintie, ecran OLED 4K de 139 centimetri (55 inch), un sunet Dolby ATMOS de maxim 40 W, tehnologiile superioare de imagine/sunet, noul sistem de operare LG webOS 3.5 si mai multe functionalitati de internet/conectivitate (360 VR, Miracast si altele).

 De ce este cel mai bun TV de 138/139 cm (55 inch)?

____________________________

  • Ecran OLED 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu Active HDR si Dolby Vision
  • Sunet superior cu Dolby Atmos
  • Ultra SLIM si sticla transparenta
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare LG webOS 3.5

Acum ca am terminat de enumerat principalelor caracteristici premium de generatie actuala ale noului televizor OLED Smart LG OLED55E7N si avem o idee fie buna sau rea despre calitatile acestui televizor pe care il tot laudam pe buna dreptate, urmeaza sa va detaliam putin cele spuse mai spus pentru a explica mai pe intelesul tuturor semnificatia lor si pentru a raspunde mai exact la intrebarea anticipata cu privire la afirmatia noastra, mai exact cel face pe acesta sa fie cel mai bun TV cu diagonala de 139 centimetri (55 inch)?

  • Prima data despachetam produsul, iar odata ce l-am scos ca nou din cutie vom remarca design-ul sau modern si foarte elegant, cu un panou OLED atasat pe o placa de sticla transparenta, pentru a-l integra perfect in orice tip de decor. Acesta beneficiaza de un aspect ultra-slim de culoare argintiu/gri, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului, o bara metalica de sunet si un stativ compact de sustinere. Noul Smart TV de la LG este compatibil cu suportul standard de perete VESA 40 x 20 cm (optional) pentru a-l monta direct pe perete, avand o grosime de numai 5,6 centimetri si o greutate de 18,5 kilograme.
  • Dupa ce am l-am despachetat si l-am pozitionat in locul unde il vom utiliza zi de zi, trecem la urmatoarea etapa ce consta in pornirea televizorului si primul nostru contact cu noul sistem de operare webOS 3.5 a celor de la LG, care alaturi de telecomanda Magic Remote 2017 (inclusa in pachet) promite un acces simplu si foarte intuitiv la continutul video de la furnizorii cunoscuti de divertisment. Pe partea de Smart, modelul OLED55E7 de la LG ofera o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, precum si de un acces intuitiv la Live TV, servicii video la cerere si la aplicatii de internet.

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Sa fie cel mai bun 4K ULTRA HD de 55 inch ?!

Odata ce am descoperit aspectul sau ultra-slim si foarte elegant, respectiv ecranul sau principal simplu si foarte intuitiv, vom continua acest articol cu detalii despre panoul OLED si a tehnologiilor de imagine de la LG, acest punct reprezentand de cele mai multe ori cea mai importanta caracteristica principala atunci cand alegem un nou televizor. Acestea fiind spuse, diagonala ecranului tip OLED de 139 centimetri (55 inch) este perfecta pentru o camera mare de apartament sau pentru un dormitor modern si ceva mai incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K Ultra HD de 2160p pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, din orice pozitie de vizionare, chiar in locuinta voastra.

In ceea ce priveste noile sale tehnologii superioare de imagine, printre care evidentiem UHDA Premium, Active HDR cu Dolby Vision, Ultra Luminance Supreme, OLED Master Engine, True Color Accuracy si 4K Upscaler), toate acestea contribuind la imbunatatirea semnificativa pe partea de calitate a imaginii redate. Mai exact, pixelii auto-iluminati de pe panoul OLED, care se pot aprinde si stinge individual, creeaza o gama foarte larga de contrast cu un nivel intens de negru si nuante aprinsa de alb, pentru a putea experimenta calitatea neegalabila a imaginii 4K. In plus, noul LG OLED 4K TV ofera suport pentru continut HDR premium, certificat  de Dolby Vision, pentru o experienta de vizualizare 4K foarte realista.

Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem de boxe 2.2 de maxim 40 W pentru o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, asta datorita tehnologiile superioare de sunet Dolby Atmos (OLED Surround), Hi-Fi Audio, DTS, Magic Sound Tunning, Clear Voice III, Smart Sound Mode si LG Sound Sync, fara a distorsiona sunetul redat. Pe langa toate cele de mai sus, noul OLED 4K TV de la LG mai include un tuner digital si slot de carduri CI+ pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau consola de gaming, precum si un player media USB pentru a continutul media preferat de pe dispozitivele USB externe.

 CONCLUZIE

Dupa toate cele spuse mai sus, revenim la intreabrea initiala pe care am anticipat-o la inceputul acestui articol si acum putem sa raspundem concret la aceasta pentru ca suntem in continuare de parere cum ca, noul televizor OLED Smart LG OLED55E7N este cel mai bun televizor cu diagonala de 139 centimetri (50 inch), acesta fiind ideal pentru o sufragerie sau un dormitor destul de incapator. Astfel ca, modelul OLED55E7N a celor de la LG reprezinta o alegere perfecta pentru pasionatii de tehnologie/imagine sau pentru cei care dispun de un asemenea buget si isi doresc cu adevarat un nou televizor 4K premium de dimensiuni mari, capabil sa ofere un aspect superb si o experienta completa de utilizare la calitate inalta.