Panasonic TX-50DXM710 – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cel mai bun televizor de 126 centimetri (50 inch) de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre noul model TX-50DXM710 de la Panasonic, pe care il recomandam pentru o sufragerie sau un dormitor modern si de dimensiuni mari, acesta fiind disponibil in oferta magazinelor online din Romania la un pret potrivit pentru caracteristicile sale principale premium. Noul Smart TV marca Panasonic vine cu un design adaptabil de culoare argintiu, un ecran 4K Ultra HD de 126 centimetri, un sistem audio de 20 W, tehnologiile superioare de imagine si sunet, ecranul principal my Home Screen 2.0 bazat pe sistemul de operare Firefox OS, un tuner digital incorporat, o functie monitor si cateva functionalitati speciale de internet/conectivitate.

 De ce este cel mai bun TV de 125/126 cm (50 inch)?

____________________________

  • Ecran 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu High Dynamic Range
  • Ultra SLIM si design adaptabil
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare Firefox OS

Acum ca am enumerat caracteristicile principale ale noului televizor Smart LED Panasonic TX-50DXM710 si ne-am format deja o scurta idee buna/rea despre calitatile  ale acestui Smart TV de generatie 2017, printre care reamintim aspectul, imaginea, sunetul si inteligenta, vom redacta in continuare mai detaliat si mai pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si vom spera sa va raspundem in acelasi timp la intrebarea pe care o anticipam deja cu totii, si anume este acesta cel mai bun televizor cu diagonala de 125/126 centimetri (50 inch)?

  • In primul rand sa incepem cu unboxing-ul produsului, astfel ca odata scos din cutie nu avem cum sa nu remarcam design-ul sau modern si foarte elegant, care se va integra perfect in orice tip de decor, gratie aspectului extrem de subtire de culoare argintiu, a ramei aproape inexistente a ecranului televizorului si a piedestalului reglabil. Noul Smart TV de la Panasonic este compatibil cu suportul standard VESA 40 x 20 centimetri (optional) pentru a-l putea monta direct pe perete, fara a mai avea nevoie de o comoda TV, avand o grosime de numai 4 centimetri, o greutate de aproximativ 17 kilograme si o putere de consum a televizorului de maxim 123 W.
  • Dupa ce l-am despachetat si l-am amplasat/montat in locul in care urmeaza sa-l utilizam in viata de zi cu zi, acum vom trece la pornirea propriu-zisa a acestuia iar aici vom face cunostinta cu ecranul principal my Home Screen 2.0 proprietar Panasonic, bazat pe sistemul de operare Firefox OS, care asigura un acces rapid si foarte intuitiv la continutul preferat. Pe partea de Smart, modelul TX-50DXM710 de la Panasonic ofera o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, precum si un acces intuitiv la programele TV, serviciile video la cerere (Netflix, YouTube si altele) si la mai multe aplicatii de internet, cu ajutorul retelei Wi-Fi integrate si a procesorului Quad Core Pro.

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Sa fie cel mai bun 4K ULTRA HD de 50 inch ?!

Odata ce-am vazut design-ul adaptabil gandit de cei de la Panasonic si ne-am acomodat cu ecranul de pornire my Home Screen 2.0 pe partea de Smart, vom detalia in continuare cea mai importanta parte a oricarui televizor, si anume dimensiunea diagonalei, rezolutia ecranului si tehnologiile de imagine. Astfel ca, diagonala ecranului tip LED de 126 centimetri (50 inch) este ideala pentru o camera de apartament sau pentru o sufragerie/dormitor modern si de dimensiuni medii, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K Ultra HD de 2160p pentru a putea descoperii experienta vizuala extraordinara a noului Smart TV de la Panasonic, la unghiuri largi de vizionare, chiar in locuinta voastra.

In ceea ce priveste noile sale tehnologii superioare de imagine, printre care evidentiem HDR, 4K Pure Direct, Wide Colour Phosphor, Bright Panel, Local Dimming si Brillian Contrast, toate acestea ajutand la imbunatatirea semnificativa cu privire la calitatea imaginii redate. Mai exact, continutul HDR ofera imagini apropiate de modul in care ochii nostri vad lumea in realitate, prin intermediul unui nivel de reproducere a realitatii imposibil pana acum de redat de catre un televizor. Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem audio de 20 W, cu tehnologiile avansate de sunet Dolby Audio si VR-Audio Master Surround, care va reda un sunet precis si foarte clar, fara a distorsiona sunetul redat.

 CONCLUZIE

Dupa toate cele spuse mai sus, revenim la intrebarea importanta pe care am anticipat-o de la inceputul acestui articol, ei bine parerea noastra ramane in continuare aceeasi si putem spune ca avem mai multa incredere cu privire la afirmatia ca noul model TX-50DXM710 de la Panasonic este cel mai bun televizor cu diagonala de 125/126 centimetri (50 inch). Astfel ca, noul Smart TV din gama 2017 de la Panasonic reprezinta de asemenea o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un nou televizor 4K inteligent si de dimensiuni mari, capabil sa se adapteze la orice stil de viata si sa va ofere o experienta completa de utilizare pentru ziua de azi, inclus sa poata afisa cel mai nou tip de continut video HDR in format 4K.