Samsung 49Q7F – alegerea noastra

____________________________

In acest articol va vom prezenta cel mai bun televizor de 123 centimetri de pe piata, la ora actuala, si anume este vorba despre noul model 49Q7F a celor de la Samsung, care este disponibil deja in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret destul de ridicat dar potrivit pentru noua tehnologia QLED proprietara Samsung. Noul televizor Smart QLED marca Samsung vine cu un aspect ultra-slim de culoare argintiu, un ecran QLED 4K HDR de 49 inch, un sistem audio de maxim 40 W, tehnologiile superioare de imagine si sunet, noul sistem de operare Tizen de la Samsung, un tuner digital dublu inclus, o functie monitor si mai multe functionalitati speciale de internet/conectivitate.

 De ce este cel mai bun TV de 100/101 cm (40 inch)?

____________________________

  • Ecran 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu Quantum Dot si 4K HDR
  • Ultra SLIM si stand No-Gap
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare Tizen

Odata ce-am enumerat principalele caracteristici importante ale noului televizor Smart QLED Samsung 49Q7F si ne-am facut deja o scurta idee buna/rea despre dotarile sale de top ale acestui Smart TV de generatie 2017, printre care se numara aspectul, imaginea, sunetul si inteligenta, ei bine in continuare va vom prezenta pe intelesul tuturor cele spuse mai sus si in acelasi timp vom raspunde de asemenea la intrebarea anticipata, si anume este acesta cel mai bun televizor cu diagonala de 123/124 centimetri (49 inch)?

  • In primul rand discutam despre aspect, astfel ca odata scos ca nou din cutie vom remarca cu siguranta design-ul sau minimalist si ultra-modern care se va integra perfect in orice tip decor, gratie aspectului ultra-slim si super elegant de culoare argintie, a ramei aproape inexistente a ecranul televizorului si a suportului metalic modern. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 30 x 20 cm (neinclus in pachet) pentru a il putea monta direct pe perete, fara aproape nici un cablu pe perete si fara sa ramana spatiu intre cele doua, cu ajutorul cablului optic transparent (Invisible Connection) si a standului unic No-Gap a celor de la Samsung.
  • In ceea ce priveste functiile sale inteligente, noua generatie de televizoare QLED de la Samsung vine cu ecranul principal SmartHub a noului sistem de operare Tizen proprietar Samsung, care include o singura telecomanda cu functia de Control Vocal pentru o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, precum si pentru un acces intuitiv la programele TV, serviciile de streaming video la cerere (Netflix, YouTube si altele), precum si la aplicatiile de internet si jocurile online, prin intermediul noului procesor Quad Core de la Samsung si a retelei Wi-Fi integrate si/sau a celei LAN pe cablu (Ethernet).

 IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Cel mai bun 4K ULTRA HD de pe piata !

Acum ca am vazut cum arata la exterior si ne-am obisnuit putin cu interfata Smart, ne vom concentra asupra ecranului televizorului si a tehnologiilor avansate de imagine, aceasta fiind una dintre cele mai importante caracteristici atunci cand trebuie sa alegem un televizor nou. Diagonala mare a ecranului tip QLED masoara 123 centimetri (49 inch) si este ideala pentru o camera normala de apartament sau pentru un dormitor de dimensiuni potrivite. Noul televizor Smart QLED Samsung 49Q7F are rezolutia maxima 4K UltraHD de 2160p si mai multe tehnologii superioare de imagine, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, din aproape orice pozitie de vizionare, chiar in locuinta voastra.

In ceea ce priveste noile sale tehnologii superioare de imagine, printre care Q Display, Q Engine, HDR, Supreme UHD Dimming, Precision Black Pro si Q Viewing Angle, toate acestea imbunatatind semnificativ calitatea imaginii redate. In combinatie cu rezolutia 4K UltraHD, intervalul dinamic ridicat (HDR) ofera secventele la adevarata lor calitate 4K, astfel ca sunt vizibile chiar si cele mai mici detalii care, in mod obisnuit, raman ascunse in umbre sau sunt prea luminoase. Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem audio de maxim 40 W, cu tehnologiile avansate de sunet Dolby Digital Plus si DTS, care va reda un sunet precis si foarte clar, fara a distorsiona sunetul chiar si cu volumul aproape la maxim.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie dupa toate cele de mai sus, ramanem la aceeasi parere de la inceput si confirmam faptul ca modelul 49Q7F a celor de la Samsung este cel mai bun televizor cu diagonala de 123/124 centimetri (49 inch) in momentul redactarii acestui articol, acesta reprezentand de asemenea o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un nou televizor premium de dimensiune potrivita. Astfel ca, noul Smart TV din gama 2016 de la Samsung este ideal, dupa cum am spus si mai sus, pentru o camera de apartament sau pentru un dormitor ceva mai incapator, in timp ce acesta ofera o experienta exceptionala de vizionare 4K, un sunet precis si foarte clar, precum si un acces intuitiv la o lume complet noua de divertisment.