Sony Bravia 43XE8077 – alegerea noastra

____________________________

Astazi va vom prezenta cel mai bun televizor de 108 centimetri de pe piata, la ora actuala, si anume este vorba despre modelul 43XE8077 de la Sony Bravia, pe care il recomandam pentru o camera normala de apartament sau pentru un dormitor destul de incapator, acesta fiind disponibil la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale principale de top. Noul Smart TV de la Sony vine cu un design ultra-slim de culoare gri, un ecran 4K HDR de 43 inch, un sistem audio de maxim 20 W, tehnologiile superioare de imagine si sunet, noul sistem de operare Android 6.0 (Marshmallow), un tuner digital incorporat, o funtie monitor si functionalitati speciale de internet/conectivitate.

 De ce este cel mai bun TV de 108/109 cm (43 inch)?

____________________________

  • Ecran 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine cu suport 4K HDR
  • Ultra SLIM si rama aluminiu
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Sistem de operare Android TV

Dupa o scurta privire la principalele sale caracteristici excelente si de generatie actuala, vom ajunge cu siguranta la aceeasi afirmatia si vom confirma faptul ca acesta chiar este cel mai bun model de televizor cu diagonala de 108/109 centimetri, chiar si asa in acest articol va vom demostra de ce credem acest lucru pentru a evita orice fel de neintelegere/nelamurire.

  • Scos ca nou din cutie, noul Smart TV din gama 2017 a celor de la Sony Bravia se va face remarcat in primul rand prin design-ul sau minimalist si ultra-modern, care se va integra perfect in orice tip de decor, gratie aspectului ultra-slim si foarte elegant de culoare gri, a ramei foarte inguste din aluminiu a ecranului televizorului si a suportului metalic modern.
  • Acum ca ne-am putut bucura de finisajul premium al televizorului si l-am amplasat pe o comoda TV, cu ajutorul suportului standard inclus, sau poate ca l-am montat direct pe perete, prin suportul standard de perete VESA 10 x 20 centimetri (neinclus in pachet), trecem la pasul urmator ce include practic primul contact cu interfata Smart si calitatea imaginii redate. In ceea ce priveste functiile sale inteligente, Sony Bravia 43XE8077 vine cu noul sistem de operare Android TV (6.0, Marshmallow), ce include o bara de continut proprietara Sony Bravia, pentru a va favoriza accesul rapid si intuitiv la programele TV, serviciile de streaming video la cerere (Netflix, YouTube, etc.), serialele TV preferate si nu numai.

  IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Cel mai bun 4K ULTRA HD de pe piata !

Odata ce ne-am acomodat sau mai bine zis ne-am familiarizat cu interfata TV a cunoscutului sistem de operare Android, vom ramane impresionati de calitate rezolutiei 4K si a suportului pentru continut video HDR, cel putin din punctul nostru de vedere, la care se mai adauga contributiile celorlalte tehnologii de imagine pentru o experienta captivanta de vizonare. Pe partea de imagine, diagonala ecranului tip Edge LED de 108 centimetri (43 inch) reprezinta in ziua de azi dimensiunea optima pentru a ne putea bucura cu adevarat de calitatea unei rezolutii inalte, astfel ca acest televizor suporta rezolutia maxima 4K Ultra HD de 2160p pentru o experienta vizuala extraordinara, din aproape orice pozitie de vizionare.

Ca tot am mentionat de surplusul de performanta al tehnologiilor de imagine, vom detalia putin o parte dintre acestea, iar cu siguranta cea mai importanta tehnologie este cea a intervalului dinamic ridicat (HDR), care imbunatateste semnificativ contrastul, luminozitatea, culorile si detaliile imaginii redate in combinatie cu calitatea rezolutiei 4K UHD. In plus, tehnologia X-Reality PRO contribuie si mai mult pe partea de claritate a celor mai mici detalii de pe cladiri, arbori si altele, prin analizarea si imbunatatirea in timp real a pixelilor din cadrele multiple, in timp ce afisajul TRILUMINOS al celor de la Sony reproduce cu fidelitate fiecare umbra si ton de culoare a acestora, pentru imagini 4K vii si foarte autentice.

Pe partea de sunet, acesta este asigurat de un sistem audio de 20 W pentru a va bucura de o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fapt ce se datoreaza tehnologiilor avansate de sunet DTS Digital Surround, Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Dolby Pulse, fara a aparea distorsiuni ale sunetului chiar si cu volumul aproape la maxim. Pe langa principalele caracteristici ale televizorului, noul Smart TV din gama 2017 de la Sony Bravia mai include un tuner digital si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV in format digital/HD, o functie monitor pentru a-l conecta la un PC sau la o consola de gaming, precum si un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele USB.

 CONCLUZIE

Ca o concluzie, suntem in continuare de parere ca modelul 43XE8077 de la Sony Bravia reprezinta cel mai bun televizor cu diagonala de 108/109 centimetri (43 inch), deoarece acesta ofera o experienta exceptionala de vizualizare 4K, un sunet precis si foarte clar, precum si un acces rapid si foarte intuitiv la o lume complet noua de divertisment. Acestea fiind spuse, noul televizor Smart LED Sony Bravia 43XE8077 este o alegere perfecta pentru cei care sunt in cautarea celui mai bun televizor inteligent cu diagonala potrivita pentru o sufragerie/dormitor, capabil sa indeplineasca cu succes toate cerintele exigente ale utilizatorilor obisnuiti si chiar a celor pasionati de tehnologie/imagine.