Samsung 40KU6472 – alegerea noastra

____________________________

In acest articol va vom prezenta cel mai bun televizor de 101 centimetri de pe piata, la ora actuala, si anume este vorba despre modelul 40KU6472 a celor de la Samsung, pe care il gasim in oferta celor de la eMAG.ro si a altor magazine online de electro-IT din Romania la un pret potrivit pentru caracteristicile sale principale foarte bune de generatie noua. Smart TV-ul de la Samsung are un design subtire de culoare argintie si un suport metalic modern, in timp ce acesta este echipat cu un ecran 4K UHD de 40 inch, un sistem audio de 20 W, tehnologiile avansate de imagine si sunet, sistemul de operare Tizen, un tuner digital incorporat, o functie monitor si o telecomanda Smart Control.

 De ce este cel mai bun TV de 100/101 cm (40 inch)?

____________________________

  • Ecran 4K ULTRA HD 2160p
  • Imagine imbunatatita cu Active Crystal Color
  • Ultra SLIM si stativ metalic
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat
  • Telecomanda Smart Control

Chiar daca majoritatea utilizatorilor le vor parea a fi un alt model de televizor Smart de ultima generatie, in continuare vom detalia pe scurt spuse mai spus si vom vedea de ce spunem ca acesta este cel mai bun televizor cu diagonala de 40 inch, iar totodata va vom raspunde si la intrebarea pe care o anticipam cu privire la afirmatia de mai sus, si anume cel face sa fie cel mai bun TV cu diagonala de 10 de centimetri?

  • La primul contact cu televizorul Smart LED a celor de la Samsung, nu avem cum sa nu remarcam design-ul minimalist si ultra-modern care se va integra perfect oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie aspectului foarte subtire de culoare argintie, a ramei foarte inguste a ecranul televizorului si a suportului metalic modern.
  • Dupa ce l-am amplasat pe o comoda TV, cu suportul standard inclus, sau montat direct pe perete, prin suportul standard de perete VESA 20 x 20 centimetri (neinclus in pachet), ajungem in punctul in care il pornim si vom descoperii noua interfata Smart Hub, cu un aspect simplu si foarte intuitiv, a sistemului de operare Tizen de la Samsung. In ceea ce priveste functiile sale inteligente, Samsung 40KU6472 se bazeaza pe platforma Smart pe sistemul de operare Tizen (cu interfata Smart Hub de la Samsung), care va ofera un acces rapid si intuitiv la Live TV, servicii de tip VOD (Netflix, YouTube si altele), precum si la mai multe aplicatii de internet, prin reteaua Wi-Fi sau a celei LAN (Ethernet).

  IMAGINE SI SUNET 

____________________________

Cel mai bun 4K ULTRA HD de pe piata !

Acum ca ne-am acomodat oarecum cu interfata Smart Hub de la Samsung a sistemului sau de operare Tizen, vom remarca calitatea foarte realista a rezolutiei 4K UHD si a tehnologiilor avansate de imagine a continutului video redat pe diagonala buna a televizorului, chiar si in cazul in care vorbim despre o sursa video la o calitate sub cea a rezolutiei 4K. Diagonala ecranului tip LED de 101 centimetri (40 inch) este ideala pentru o sufragerie sau un dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K UHD de 2160p pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, din aproape orice pozitie de vizionare, la dumneavoastra acasa.

In continuare va vom prezenta pe scurt tehnologiile avansate de imagine (UHD Dimming, Active Crystal Color, Ultra Clean View, UHD Upscaling, PQI 1500, Motion Rate 100Hz si Mega Contrast), care alaturi de rezolutia 4K va putea sa imbunatateasca semnificativ calitatea imaginii redate, cu un contrast excelent, o luminozitate ridicata si o claritate imbunatatita. Mai exact, tehnologia Active Crystal Color reda o lumina la o puritate ridicata si o gama la larga de culori vii si naturale, tehnologia Ultra Clean View utilizeaza un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal, iar tehnologia UHD Upscaling ofera o calitate a continutului video FullHD/HD apropiata de cea a rezolutiei 4K UHD.

In completarea experientei excelente a imaginii 4K UHD, televizorul Smart LED Samsung 40KU6472 ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, acesta fiind asigurat de un sistem audio de maxim 20 W, impreuna cu tehnologiile avansate de sunet DTS, Dolby Digital Plus si Sound Mode. Pe langa toate acestea, vom arunca o privire mai in interiorul Smart TV-ului de la Samsung si mentionam ca acesta mai include un tuner digital si slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiilor TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l conecta la un PC sau la o consola de gaming, precum si cu un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele USB.

 CONCLUZIE

Acestea fiind spuse, revenind la afirmatia de mai sus ce pune sub semnul intrebarii daca acest Smart TV de la Samsung este cel mai bun model de televizor cu diagonala de 100/101 centimetri, ei bine noi ne mentinem parerea si spunem inca odata ca modelul 40KU6472 de la Samsung este cel mai bun televizor cu diagonala de 100/101 de centimetri (40 inch). Ca o concluzie, televizorul Smart LED Samsung 40KU6472 reprezinta in acest moment alegerea perfecta pentru cei care isi doresc un nou televizor LED inteligent de dimensiuni mari, capabil sa ofere o calitate excelenta a continutului video 4K, o experienta captivanta de sunet si un acces intuitiv la o lume complet noua de divertisment.