Sony Bravia 32WD757 – alegerea noastra

____________________________

Astazi prezentam cel mai bun televizor de 80 centimetri in acest moment, si anume este vorba despre modelul 32WD757 de la Sony Bravia, pe care il recomandam tuturor celor care isi doresc un nou televizor LED inteligent si de dimensiuni normale, cu un raport calitate/pret foarte ok din toate punctele sale de vedere. Noul Smart TV de la Sony vine in principal cu un design elegant de culoare gri, un ecran Full HD de 80 de centimetri, un sistem audio de 10 W, tehnologii de imagine/sunet, functii Smart de ultima ora, un tuner digital inclus si o functie monitor, acesta fiind disponibil la un pret putin cam mare dar potrivit pentru caracteristicile sale principale foarte bune de generatie actuala.

 

 De ce este cel mai bun TV de 80/81 cm (32 inch) ? 

____________________________

  • Ecran FULL HD 1080p
  • Imagine imbunatatita cu X-Reality PRO™
  • Ultra SLIM
  • Functie de monitor
  • Wi-Fi Integrat

Acum ca am enumerat principalele caracteristici ale noului televizor Smart LED Sony Bravia 32WD757 si ne-am facut o idee cam ce poate sa ofere acest model de Smart TV, este timpul sa intram in detalii mai amanuntite si sa raspundem poate celei mai importante intrebari, si anume cel face sa fie cel mai bun TV din aceasta diagonala?

  • In primul rand aspectul, imediat cel scoatem din cutie vedem un design modern si foarte subtire, cu o grosime fara stand de numai 6,1 centimetri, ce se va face cu siguranta remarcat oriunde dorim sa-l amplasam in locuinta, indiferent ca vorbim de o bucatarie moderna, camera copiilor si chiar despre un dormitor normal sau oricare alta incapere redusa.
  • Odata ce ne-am hotarat asupra locului unde dorim sa-l amplasam pe o comoda TV sau, optional, sa-l montam direct pe perete, cu ajutorul suportului standard VESA 30 x 20 centimetri (neinclus in pachet), ajungem la momentul pornirii acestuia si vom remarca o alta caracteristica importanta, si anume interfata Smart a televizorului. In ceea ce priveste functiile sale inteligente, Sony Bravia 32WD757 vine cu un sistem de operare bazat pe platforma Linux, care ne ofera accesul intuitiv la Live TV, servicii de tip VOD (Netflix, YouTube si altele), precum si la mai multe aplicatii de internet, prin intermediul retelei Wi-Fi integrate sau a celei LAN pe cablu Ethernet.

IMAGINE SI SUNET 

_________________

Cel mai bun FULL HD de pe piata !

Dupa ce ne-am acomodat cu meniul principal simplu si foarte intuitiv pentru aproape orice persoana, vom trece la una dintre cele mai importante caracteristici ale unui televizor, mai exact calitatea imaginii si a sunetului, care reprezinta primul aspect important atunci cand dorim sa achizitionam un televizor nou. Diagonala ecranului tip LED de 80 centimetri (32 inch) este suficienta, dupa cum am spus si mai sus, pentru o bucatarie moderna, camera copiilor sau un dormitor de dimensiuni reduse, in timp ce acesta suporta o rezolutie FullHD de 1080p pentru a ne putea bucura de o experienta vizuala excelenta, din aproape orice pozitie de vizionare, chiar in locuinta voastra.

In continuare va vom prezentam tehnologiile avansate de imagine (X-Reality PRO, Live Colour, Mega Contrast si Motionflow XR 400Hz) care, in combinatie cu rezolutia FHD, vor imbunatatii semnificativ calitatea imaginii redate, decat alte modele de televizoare FullHD standard. Mai exact, tehnologia de imagine X-Reality PRO proceseaza si analizeaza cadrele redate in functie de baza proprietara Sony de date de imagine, rezultand astfel imagini FullHD mult mai clare si mai stralucitoare. In ceea ce priveste sunetul, acesta este asigurat de un sistem stereo 2.0 de maxim 10 W care, impreuna cu tehnologiile de sunet DTS, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse si S-Master, va putea reda un sunet precis si foarte clar, fara a distorsiona aproape deloc sunetul redat chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

Pe langa toate acestea, modelul 32WD757 de la Sony Bravia mai beneficiaza si de cateva caracteristici nu la fel de importante pentru toata lumea dar care se dovedesc a fi foarte utile pentru majoritatea dintre utilizatori, deoarece sunt incluse deja pe mai toate modelele de televizoare din ultimii ani. Astfel ca, acesta include un tuner digital incorporat si slot de carduri CI+ pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale/HD, fara a mai avea nevoie de un decodor extern, o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau consola de gaming, precum si un player media USB pentru a accesa fotografiile si fisierele video/audio de pe dispozitivele USB.

 CONCULUZIE

Acestea fiind spuse, in legatura cu intrebarea pe care am anticipat-o la inceputul acestui articol, cum ca acesta chiar ar fi cel mai bun televizor de 32 inch, raspunsul nostru este cu siguranta: da, Sony Bravia 32WD757 este cel mai bun model de televizor pentru diagonala de 80/81 de centimetri (32 inch), in momentul redactarii acestui articol. Ca o concluzie, noul televizor Smart LED Sony Bravia 32WD757 isi merita fiecare banut de la cei care vor sa se bucure de o imagine FullHD foarte clara, un sunet captivant si destul de puternic, dar si de un acces intuitiv la cele mai noi aplicatii de internet, totul ambalat frumos intr-un aspect elegant si foarte subtire pentru a se integra perfect in oricare tip de decor.