Cosmetologii spun că cel mai rapid și mai eficient mod de a scăpa de celulită este  efectul mecanic. Chiar dacă nu ești un maseur,  medic sau cosmetician, nu înseamnă că nu poți scăpa de celulită. Industria frumuseții se dezvoltă cu furie. Pentru a reda din nou frumusețea corpului și pentru a avea un corp perfect, vei avea nevoie doar de un aparat de masaj anticelulitic și de răbdare.  Pentru a  rezolva singură problema  „cojii de portocală”, bineînțeles, ai nevoie de cel mai bun dispozitiv. Între timp, industria de înfrumusețare oferă o variată gamă de aparate de masaj eficiente pentru celulita, astfel încât, uneori este greu să-l alegi pe cel mai bun.

Ghidul cumpărătorului

Un bun aparat de masaj anticelulitic este aliatul tău în căutarea frumuseții. Cu ajutorul acestuia poți  îmbunătăți contururile corpului, poți face pielea suplă și poți scapă de „coaja de portocală”. Dar alegerea unui asistent fiabil nu este ușoară. Ce tip de aparat de masaj anticelulitic este mai bun? Totul depinde de cât de grave sunt problemele pe care le ai.

Tipuri de aparat de masaj anticelulitic

Un aparat de masaj electric anticelulitic, este un dispozitiv „2 în 1” și chiar „5 în 1”. Acest dispozitiv poate fi simultan atât cu rol de vid, cât și cu ace de vibrație, distrugând tuberculii nu mai puțin decât în salonul de înfrumusețare. Mai mult decât atât, modelele avansate includ adesea seturi întregi de duze de diferite mărimi și forme, pentru a facilita lupta împotriva „cojii de portocala“ in zone dificile sau delicate.

În funcție de principiul muncii, dispozitivele sunt împărțiți în:

  • mecanic
  • cu vibrații
  • în vid

Aparatul de masaj anticelulitic mecanic, este un instrument ideal pentru combaterea fazei inițiale a celulitei. Poate fi cu rola (duză de masaj sub formă de bile) sau cu ac (cu un vârf sub formă de ace). În plus, este mai bine să alegi un model cu un mâner lung, astfel încât să poți ajunge la orice loc cu probleme.

Cel cu vibrații funcționează alimentat de la rețea. Dispozitivul creează o anumită vibrație, cu care pielea și depunerile superioare de grăsime sunt bine masate. Poate fi și rulou sau ac. Este mai bine să cumperi un model cu posibilitatea de a comuta viteze diferite și duze.

Dispozitivul vacuum masaj te va ajuta să ajungi la straturile profunde de depozite subcutanate. Cu toate acestea, metoda cu vacuum este  destul de dureroasa, deoarece afectează cele mai „incapatanate“ celulele adipoase. Acesta poate fi electric (dispozitiv special care trage pielea activ) sau manual ( cutii de masaj de silicon).

TOP Cele mai bune aparate de masaj anticelulitic

Aparat de masaj anticelulitic profesional 4 in 1 Body Innovation

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • tip de utilizare profesional
  • ajustarea vitezei
  • încălzire prin infraroșu
  • Anti-celulitic, arderea grăsimilor, îmbunătățește circulația sanguină și circulația sângelui în picioare.

Dezavantaje:

  • zona corporală abdomen.