Țigara electronică este un dispozitiv simplu creat din două părți, baterie și vaporizator. Modelele moderne includ un rezervor, baze, compartimente detașabile și multe altele. Principalul lucru al țigării electronice este sursa de energie, adică bateria, care are rolul de a acționa atomizorul pentru a da aburul și aroma. Nu există țigară electronică universală. Este mai bine să cumperi un kit, astfel putând deține tot ceea ce este nevoie pentru ca țigară să fie acționată în modul cel mai optim.

Ghidul cumpărătorului

Atunci când vrei să cumperi cea mai bună țigară electronică, acordă atenție următorilor parametri:

Dimensiune

În primul rând, este necesar să se determine dimensiunile dispozitivului. Modelele compacte se potrivesc cu ușurință în orice buzunar, ocupă un minim de spațiu pe desktop și, de regulă, sunt la un preț accesibil. Țigările electronice mari sunt capabile să lucreze mai mult fără reîncărcare și realimentare, au funcționalitate extinsă, generează mai mult abur și, de regulă, dezvăluie mai bine gustul lichidelor aromatice. Culoarea și forma generatorului de aburi nu afectează în sine funcționarea acestuia, deci totul depinde de gustul tău estetic. Înainte de a alege o țigară electronică, trebuie să evaluezi cu siguranță dimensiunea și aspectul acesteia.

Bateria

Capacitatea bateriei încorporate asigură autonomia țigaretei electronice – cu atât este mai mare această cifră, cu atât mai puțin va trebui să o încarci. Multe modele moderne pot utiliza portul USB al computerului, ca sursă de alimentare și sunt echipate cu funcția passthrough, care permite încărcarea simultană a dispozitivului.Cu cât numărul de amperaj este mai mare,  cu atât mai mult timp o poți folosi fără încărcarea sau înlocuirea bateriei. Capacitatea de 900 mA / h este suficientă, în medie, pentru o jumătate de zi și 1900 mAh – pentru o zi întreagă. Estimează-ți propriile apetituri și alege bateria, astfel încât aceasta să te deservească în funcție de nevoile tale.

Rezervorul

Rezervorul țigării electronice este împărțit în atomizoare și clearomizoare. Ele îmbină containerul cu lichid și elementul de evaporare într-un singur dispozitiv.

Gust

Ajustarea puterii sau tensiunii îți permite să personalizezi gustul și cantitatea de abur generat la discreția ta. Toate țigările electronice moderne lucrează cu vaporizatoare înlocuibile. Folosirea unor astfel de consumabile poate reduce semnificativ costurile de deplasare și simplifică funcționarea dispozitivului. Înlocuirea în timp util a elementelor de încălzire, iți va permite să te bucuri de gustul lichidului preferat și să generezi o mare de aburi parfumată.

Atomizoare și clearomizoare

Clearomizoarele sunt tipuri de atomizoare. Atomizatoarele sunt împărțite în servisabile, semi-servisabile și nonservisabile. Termenul servisabil înseamnă spirale cu auto-înfășurare și înlocuirea fitilului. Cel mai convenabil pentru începători, este opțiunea cu evaporatoare detașabile sau hibrid.

Lichid

În ceea ce privește lichidul, acesta poate fi cu nicotină cu diferite grade de tărie de 6 mg, 12 mg, 18 mg sau 24 mg sau fără nicotină cu zero grade tărie.

TOP Cele mai bune țigări electronice

Kit Tigara Electronica SLIQ FIT

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • capacitate baterie 1500 mAh
  • tip de încărcare micro USB
  • protecție la scurt circuit.

Dezavantaje:

  • pentru începători.