Folosirea unei tigăi cu inducție pentru gătit,  este tehnologia preferată pentru un bucătar serios care gătește acasă sau de la restaurant. Această nouă tehnologie a fost adoptată în întreaga lume și a devenit disponibilă în bucătării și restaurante. Odată cu evoluția, tigăile Regis Stone sunt acum cele mai accesibile și mai ușor de folosit în bucătărie, indiferent de sursa de încălzire. Cu toate acestea, majoritatea consumatorilor nu își dau seama cât de eficiente și speciale sunt aceste tigăi. Acest lucru este valabil, chiar dacă ai tigăi din inox de înaltă calitate, deoarece cele mai bune tigăi sunt cele cu acoperire de piatră.

Ghidul cumpărătorului

Gustul și calitatea fripturilor, clătitelor și chiar a unei omlete simple, depinde în mare măsură de calitatea tigăii de prăjit în care se prepară mâncarea. In mod ideal, tigăile trebuie să aibă diametrul, grosimea si inaltimea peretilor diferite. Tigăile Regis Stone sunt vase de bucătărie, care nu trebuie sa lipseasca niciunui bucătar, fiind foarte utile pentru a găti orice fel de prăjeală.  Aceste tigăi sunt necesare, deoarece nu necesită ulei, iar acest lucru este foarte benefic pentru sănătatea umană.

Material

Pentru a cumpăra cea mai bună tigaie Regis Stone,  trebuie sa te asiguri ca aceasta este realizată dintr-un material de calitate, și mai ales să dețină proprietati antiaderente. Dacă vei achizitiona o tigaie Regis Stone, cu acoperire de piatră, poti fi sigur ca vei găti preparate, care vor incanta pe toată lumea.

Forme

O tigaie Regis Stone poate avea  forma rotundă sau patrată, iar cu ajutorul ei poti gati diverse preparate, precum ouă ochiuri fără ulei, carne prăjită fără ulei, legume etc. Astfel, poți economisi banii pe ulei, iar sănătatea ta și a familiei tale, va fi în deplină siguranță.

Dimensiuni

Tigăile Regis Stone pot avea diametrul mai mic sau mai mare, alegând în funcție de numărul membrilor de familie. Dacă familia ta nu este numeroasă poți alege o tigaie cu diametrul de 20-24 cm.

In cazul in care ești pasionată de bucătărie, iar familia ta e numeroasă, atunci poți alege o tigaie cu diametrul mai mare de 26 – 30 cm.

Compatibilitate

Tigăile Regis Stone sunt compatibile cu toate sursele de încălzire: gaz, inducție, vitroceramice.

Mânere

Tigăile Regis Stone vin echipate cu un maner fix, conceput special pentru a oferi siguranță în utilizare.

TOP Cele mai bune tigăi Regis Stone

Set 2 Tigai Regis Stone Ideal: 1 tigaie Regis Stone 28 cm, 1 tigaie Regis Stone 20 cm

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • inveliș antiaderent, cu efect de piatră încinsă
  • Baza, realizată din oțel inoxidabil
  • Poți găti fără ulei.

Dezavantaje:

  • Fără capac.