Durerile și spasme musculare, care cauzează senzații neplăcute, semnalează o perturbare fiziologică a corpului sau patologia organelor interne. Medicamente analgezice și antispastice pot opri doar temporar simptomele dureroase, dar nu afectează îmbunătățirea stării generale. În schimb, perna electrică cu încplzire oferă un rezultat mai durabil, menține sănătatea și previne apariția bolii. Datorită dimensiunilor compacte și a prețului accesibil, pernele electrice cu încălzire, sunt considerate cele mai populare din categoria de echipamente pentru sănătate.

Ghidul cumpărătorului

Îngrijirile paliative reprezintă o abordare holistică a gestionării durerii cronice, adesea cauzată de boli grave. Terapia prin căldură este o modalitate de a gestiona durerea cronică sau acută. Pernele electrice cu încălzire sunt recomandate pentru dureri și pot ajuta ajuta persoanele care suferă de artrită, de durere de spate sau crampe musculare. Căldura poate ajuta, de asemenea, ca o rană să se vindece mai repede. Prin căldură, vasele de sânge se dilată, astfel încât țesuturile primesc un flux sanguin crescut, oxigen și nutrienți. Pernele electrice cu încălzire pot fi de asemenea utilizate exclusiv pentru confort.

Caracteristici

Cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le ai în vedere la achiziționarea unei perne electrice cu încălzire, sunt următoarele:

Încălzire rapidă – Cu cât încălzitorul ajunge mai repede la temperatura dorită, cu atât mai repede te vei simți mai bine.

Numărul de setări – Când alegi o pernă electrică cu încălzire, ia în considerare numărul de setări. De exemplu, dacă vrei să tratezi o durere, trebuie să setezi exact timpul și nivelul de căldură. Unii oameni au nevoie doar de setări pentru temperaturile înalte și scăzute, în timp ce alții au nevoie de setări mai precise.

Stilul controlerului – Cei care suferă de artrită pot prefera un controler cu diapozitive. Dacă dorești să controlezi nivelul exact al căldurii, ai nevoie de un controler digital.

Umiditate termică – Căldura umedă permite penetrarea mai profundă a căldurii, ajutând astfel mai repede la vindecarea durerii.

Material confortabil/moale – Dacă dorești o pernă electrică cu încălzire,  confortabilă, atunci materialul trebuie să fie moale și plăcut la atingere.

Funcția de oprire automată/temporizator – tratamentele termice pot varia de la 15 minute la două ore. Pernele electrice cu încălzire cu funcție de temporizare, sunt cele mai bune pentru cei care utilizează niveluri ridicate de căldură. Pentru cei care utilizează perna electrică cu încălzire o perioadă mai lungă de timp, caracteristicile de oprire automată, devin importante.

Ușurința în utilizare – Indiferent de scopul utilizării, este important ca perna electrică cu încălzire să fie ușor de folosit.

TOP Cele mai bune perne electrice cu încălzire

Perna electrica cu apa Daga WATER – 3772. 360W.

Pentru tratarea durerilor locale: membre, lombare, abdominale ,etc. Incalzire rapida 15 min., autonomie termica 120 min, incarcator securizat cu decuplare automata.

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • Oprire automată
  • Încărcător securizat
  • Putere 360 w
  • protecție pentru supraîncălzire

Dezavantaje:

  • dimensiuni mici.