Pentru dezvoltarea corectă și completă a copilului, care tocmai s-a născut, cel mai important este un somn de calitate. Și, după cum știi, este imposibil fără salteaua potrivită. Astăzi, pe piață, există salteaua de nucă de cocos pentru nou-născuți și pentru persoanele alergice, aceasta fiind una dintre cele mai bune produse și cele mai sigure.

Ghidul cumpărătorului

Fibra de nucă de cocos a fost utilizată pe scară largă la umplerea saltelelor. Sursa de origine a nucilor de nucă de cocos se află chiar în numele ei. Materialul este fabricat din cochilie de nucă de cocos. Există o tehnologie specială de producție, datorită căreia saltele cu umplutura din fibră de nucă de cocos de o anumită dimensiune, sunt prelucrate cu latex natural.

Tipuri

Acestea sunt de mai multe feluri, care diferă ușor între ele. Există două tipuri:

  • Din chips-uri
  • Din fibre.

În fiecare zi, producătorii fac cele mai bune produse de nucă de cocos pentru a satisface chiar și cele mai rafinate cereri ale consumatorilor.

Chips-ul de cocos este impregnat cu latex, ceea ce face ca salteaua să fie elastică și durabilă. În plus, este absolut sigură pentru sănătate, este un produs de bună calitate deoarece conține exclusiv cocos natural și latex hipoalergenic.

Fibra de cocos. Una dintre caracteristicile acestei fibre este rezistența la schimbări de temperatură și, de asemenea, umiditate. Fiind folosită ca un material de amortizare, face structura puternică, asigură rigiditatea necesară a suprafeței și calități excelente ortopedice.

Avantaje

Saltelele cu umplutura din nucă de cocos au următoarele avantaje:

Bună rigiditate

Salteaua de nucă de cocos este un produs destul de dur, care contribuie la dezvoltarea normală a sistemului osos a copilului, dar în același timp este foarte confortabilă, asigurând un somn liniștit și confortabil.

Calități hipoalergenice

Salteaua cu umplutură de coajă de nucă de cocos nu provoacă apariția alergiilor și nu absoarbe praful.

Elasticitate excelentă

Fibra de cocos este un material foarte flexibil și elastic. Nu-și pierde forma și volumul, nu arde. Pe întreaga perioadă de utilizare, suprafața unei astfel de saltele rămâne absolut plată, fără gropi.

Calități bactericide

Fibra de cocos are proprietăți antibacteriene excelente, este un mediu neprietenos pentru dezvoltarea bacteriilor și căpușelor dăunătoare.

Schimb de aer

Datorită structurii poroase a umpluturii, saltea de nucă de cocos este o alegere excelentă pentru patul unui nou-născut, deoarece permite un bun schimb de aer și previne apariția transpirației pe pielea delicată a copilului.

Rezistență la umiditate

Salteaua de nucă de cocos are un material absolut impermeabil și neabsorbant, deci chiar și cu umiditate frecventă, salteaua nu se umezește.

Rezistență la mirosuri

Saltelele de nucă de cocos  pentru copii, au un alt mare avantaj. Vor mirosi intotdeauna bine, pentru că pur și simplu nu sunt în măsură să absoarbă mirosurile persistente.

TOP Cele mai bune saltele din cocos

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 160 x 200 cm

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • saltea cu Memory Aquagel Husa Aloe Vera Ortopedica
  • suportă greutate mare 110 kg/persoană
  • strat inferior spumă poliuretanică 14 cm HD-High Resilience.

Dezavantaje:

  • grosime 2 cm.