Pe măsură ce sarcina se dezvoltă, este tot mai greu să-ți găsești poziția confortabilă pentru somn, din cauza abdomenului care crește în dimensiuni. Pentru o poziție corectă în timpul somnului sau pentru relaxare, poți folosi perna pentru gravide.  Este o pernă special creată pentru a susține capul femeii gravide.

Ghidul cumpărătorului

Există mai multe tipuri de forme ale pernelor pentru gravide. Acestea pot fi pătrate, deptunghiulare sau încolăcite.

Tipuri

Perna încolăcită are o formă foarte voluminoasă, care poate prinde și  ține corpul unei femei însărcinate într-o poziție confortabilă pentru ea. Acest model are un suport de înaltă calitate, oferind confort pentru anumite părți ale corpului, cum ar fi abdomen, spate, cap, picioare, și  permite relaxarea cu un maxim de confort, nu numai în timpul somnului și în timpul relaxării, ci, de asemenea, și la hrănirea ulterioară a copiluluiDatorită formei sale, perna este potrivită pentru un loc de dormit de dimensiuni medii.

Perna potcoavă are o formă de U, asigură suport de înaltă calitate pentru spate, picioare, coloană vertebrală și baza de creștere a abdomenuluiAcest model  înconjoară complet gravida, oferind confort in timpul somnului, Perna potcoavă este convenabilă pentru a hrăni copilul după naștere.

Umplutura

Holofibra este o fibră subțire, goală, care se conectează la influența temperaturilor ridicate. Holofibra ia cu ușurință forma corpului și apoi își restabilește cu ușurință volumul original.

Bile din bumbac  al căror diametru, de regulă, nu depășește 1 mm, deși unii producători folosesc bile cu diametrul mai mare. Bilele mici iau cât mai repede posibil liniile corpuluiși, dând un minim de contracție în timpul folosirii. Bilele mari fac ca perna să fie mai rigidă și mai puțin flexibilă, ceea ce oferă calitate, dar este mai solidă atunci când este utilizată. O pernă cu o astfel de umplutură, nu se strică și se adaptează cu ușurință fiecărei părți a corpului.

Există, de asemenea, alte materiale de umplutură pentru pernele pentru femei gravide, putând menționa versiunile sintetice, cum ar fi sintepon, sintepuh etc., și, de asemenea, versiunile naturale, cum ar fi păr de animale, păr de cal, coji de hrișcă, puf etc.

Material

O pernă calitativă pentru femeile gravide este îmbrăcată cu două tipuri de țesături. Primul tip este dosul în care se introduce umplutura, iar cel de-al doilea tip, este fața de pernă, care oferă o atracție externă a modelului și simplifică grija pentru acesta. Fața de pernă trebuie să fie realizată din țesături naturale, cum ar fi bumbacul natural. Calico și satin grosier nu pot fi utilizate pentru astfel de perne, deoarece alunecă și nu sunt suficient de dense.

TOP Cele mai bune perne pentru gravide

Perna de gravide si alaptare cu husa detasabila Deseda Elefantei

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • umplutură puf
  • reduce durerile de cap, gât, spate
  • stimulează relaxarea musculară.

Dezavantaje:

  • nu deține.