Dintre numeroasele modele, nu este ușor să găsești o lampă de birou cu LED care să se potrivească designului și funcționalității. Pentru a face alegerea potrivită, trebuie să știi exact unde și cum o vei utiliza. Pentru a ilumina desktop-ul sau pentru un  elev  sau unui copil, trebuie să alegi produse laconice cu funcții de reglare a luminozității de înaltă calitate.

Ghidul cumpărătorului

Lampa de birou cu LED trebui să fie nu numai funcțională, ci și să sublinieze designul camerei. De asemenea, trebuie să acorzi atenție designul atunci când decorezi zona de recepție a unui hotel, biroul administratorului în salonul de înfrumusețare etc. Pentru dormitor, bucătărie și alte încăperi din apartament, în care nu vei lucra cu detalii mici, alege un model cu un design elegant și o lumină caldă. Astfel de lămpi de masă pentru casă fac interiorul confortabil, oferă iluminare zonală și ajută la crearea unei atmosfere romantice.

Tipuri

Tradiționale. Acestea sunt lămpi de birou proiectate pentru LED-uri. Ele pot reprezenta atât o sursă de lumină cu o bază electrică funcțională sau mai complexă. Anterior, astfel de soluții au fost cumpărate de multe ori pentru a ilumina desktopurile, însă, astăzi își pierd popularitatea, deoarece au fost înlocuite cu dispozitive inteligente mai funcționale și mai convenabile.

Decorative. Astfel de lămpi de masă atrag cu designul. Aceasta poate fi un model elegant, cu un abajur fabricat din textile sau cu tehnica lui Tiffany, precum și o sursă de lumină într-un stil de înaltă tehnologie sau loft la modă. Acestea oferă o iluminare caldă, care nu este potrivită pentru lucrul cu detalii mici. Lămpile de birou decorative sunt folosite ca decorațiuni interioare, pentru iluminarea zonală sau ca lumini de noapte.

Multifuncționale sau inteligente. Aceste modele cu LED au un design modern. Sunt multifuncționale, de aceea  sunt utilizate pentru zonele de lucru, pentru decorarea interioară sau pentru iluminatul zonei și ca lumini de noapte.

Inteligente cu Bluetooth și port USB. Acestea au un design real, forme elegant și se potrivesc cu ușurință în interioarele moderne. Ele sunt ergonomice, ceea ce înseamnă că dau emoții plăcute atât adulților, cât și utilizatorilor mici, au capabilitate, sunt ergonomice, au funcții inteligentesă pentru a controla  luminozitatea și temperatura luminii, pentru a modifica înălțimea și unghiul de incidență al razelor. Datorită acestui fapt, ele sunt ușor de ajustat pentru muncă sau odihnă. De asemenea au o funcționare de 50.000 ore și o durată de viață de 25 de ani.

TOP Cele mai bune lampe de birou cu LED

Lampa de birou Smart cu LED TaoTronics TT-DL16

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • Design pliabil
  • Încărcare USB
  • Intensitatea luminii ajustabilă

Dezavantaje:

  • nu există.