Scaunele moderne de masaj sunt dispozitive sofisticate de înaltă tehnologie cu o ergonomie bine dezvoltată și cea mai largă funcție pentru masaj. Dacă nu ai posibilitatea de a folosi un scaun cu masaj, există un alt dispozitiv la fel de înalt tehnologizat, husa de scaun cu masaj. Cu ajutorul ei, poți masa întreaga suprafață a spatelui și, de asemenea, poți efectua masajul capului, gâtului, mâinilor și picioarelor. Cele mai scumpe modele de huse, sunt capabile să îți maseze corpul în mod literal de la cap la vârful piciorului.

Ghidul cumpărătorului

În funcție de domeniul de aplicare, toate husele de scaun de masaj pot fi împărțite condiționat în trei mari categorii: pentru birou, pentru mașină și pentru acasă.

Tipuri

Pentru acasă. Design convenabil, fiabil, multifuncțional cu sistem de control multi-nivel, conceput pentru uz casnic. Soluțiile de design ale acestor huse de scaun cu masaj sunt foarte diverse. De cele mai multe ori, acestea sunt echipate cu accesorii suplimentare care pot oferi un confort maxim și transformă procedura de masaj în plăcere. Cele mai avansate modele sunt capabile să se „ajusteze” pentru utilizator, au mai multe programe automate și oferă o gamă largă de setări manuale.

Pentru birou. Husele de scaun cu masaj practice în stil clasic de afaceri, sunt concepute pentru decorarea la locul de muncă a scaunului de birou sau de la domiciliu. Potrivit designului, acestea sunt similare scaunelor de birou standard, dar în interiorul husei stau  ascunse mecanisme moderne de masaj. În funcție de tehnologia încorporată, husa poate efectua un masaj general sau local prin intermediul unor role sau perne de aer, motoare electrice, precum și cu încălzire în infraroșu a zonei tratate.

Pentru auto. Husele de scaun cu masaj specializate pentru auto,  sunt echipate cu un acceptor automat de facturare. Spre deosebire de casă și de birou, husele sunt complet autonome. Principiul muncii lor se bazează pe faptul că utilizatorul pune husa pe scaunul din față a mașinii, după care își stabilește automat tipul, programul, intensitatea și durata procedurii de masaj. Managementul este cât se poate de simplu, intuitiv.

Masajul

Vibrațiile de înaltă frecvență acționează asupra zonelor reflexe ale pielii, care se deplasează de la zone periferice la centrul corpului. Un astfel de masaj stimulează procesele metabolice, favorizează excreția toxinelor.

Material si design

Producătorii acordă o atenție deosebită aspectului huselor de scaun cu masaj, care trebuie  să fie nu numai ergonomice, ci și cât mai vizibile. De aceea, tapițeria este  igienică, confortabilă, plăcută pe piele. Pielea naturală arată luxoasă și costisitoare, necesită tratament atent și îngrijire atentă. Substituentul artificial arată elegant, nu se uzează, nu se deformează și se curăță cu ușurință. Atât acestea, cât și altetipuri de materiale pot fi pictate în orice culoare. Cu toate acestea, pentru instalarea în locurile publice, cel mai adesea se aleg culori închise: negru, albastru închis, maro, gri. Pentru alegerea unui model de husă de scaun pentru acasă, multă lume preferă tonuri luminoase de aer (bej, alb).

TOP Cele mai bune huse de scaun cu masaj

Husa de scaun auto sau birou,12v/200v cu functie incalzire si masaj, negru, 5 programe masare, telecomanda Botti

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • 5 programe de masaj
  • 4 niveluri de intensitate
  • 3 setări pentru cronometru.

Dezavantaje:

  • fără baterii.