Geanta de transport pentru animale, este un atribut indispensabil, dacă intenționezi să îți iei animalul în călătorie. În plus, geanțile de transport pentru animale de rase mici, sunt decorative și permit nu numai transportul animalelor în confort, ci și vizitarea locurilor publice. Sortimentul de astfel de produse pentru animale,  sunt de multe tipuri, și prin urmare, este intotdeauna posibil sa alegi cel mai convenabil model, in functie de rasa, greutatea si marimea animalului de companie.

Ghidul cumpărătorului

Atunci când alegi cea mai bună geantă de transport pentru animale, trebuie luate în considerare următoarele criterii:

  • construcții;
  • materiale;
  • dimensiune;
  • calitatea accesoriilor (elemente de fixare, curele, fermoare);
  • disponibilitatea accesoriilor suplimentare.

Materiale

În funcție de material, gențile de transport sunt clasificate în materiale de vară, iarnă, demi, opțiuni versatile.  Gențile de transport animale, pot fi din piele sau din textile de calitate. In interiorul modelelor de iarnă poate exista o căptușeală caldă din blană. Este mai preferabil să alegi produse din materiale practice care pot fi spălate într-o mașină de spălat sau curățate de murdărie, dacă este necesar. Partea interioară trebuie să fie făcută din materiale sintetice, astfel încât animalele de companie să nu le roadă cu dinții. Baza interioară a genții, trebuie să aibă suficientă rezistență, dar în același timp să fie și moale, astfel încât animalul să stea confortabil în interior.

Dimensiuni

În ceea ce privește dimensiunea, la alegerea unei genți de transport pentru un câine, ia în considerare dimensiunile și temperamentul acestuia. Animalul de companie trebuie să se simtă confortabil  în interiorul modelului ales.

Accesorii

Atunci când alegi o geantă de transport, acordă atenție calității accesoriilor, pledului, încuietorii. Preferabil, este să alegi un pled impermeabil, care în caz de vreme rea va oferi o protecție rapidă  animalului de companie. Există modele  cu butoane, corzi decorative, cleme de prindere, lanț. În orice caz, accesoriile trebuie să fie de înaltă calitate și fiabile. Modele foarte confortabile care au două sau trei bretele de lungime și lățime diferite po fi purtate pe umăr. Cel mai bine este dacă curelele sunt reglabile. Elementele de transport pot avea un element de fixare a capului, care este cusută bine în interiorul genții, și, care la rândul său împiedică animalul să încerce să sară din geantă. De asemenea, geanta poate avea buzunare convenabile pentru a stoca tot felul de lucruri, de exemplu, delicatese, care sunt foarte practice pentru călătorii lungi.

TOP Cele mai bune genți de transport pentru animale

Geanta de transport pentru animale de companie Mellow

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • pentru câini și pisici
  • cu covor detașabil
  • cu plafon si perete lateral partial din plasa

Dezavantaje:

  • numai pentru câini de talie mică.