Fereastra pentru baie este o tendință modernă, care îți permite să te bucuri de priveliști frumoase în timp ce faci o baie. Un astfel de lux și-l pot permite nu numai  numai proprietarii de cabane  sau apartamente de lux, ci oricine își dorește o baie modernă și bine aerisită. În același timp, poți să te gândești și cum să creezi un design frumos al băii, cu o fereastră termopan pentru baie,  orientată spre stradă.

Ghidul cumpărătorului

Forme

Utilizarea ferestrelor pe baza profilelor din termopan, cu caracteristici speciale pentru umezeală, permit asigurarea condițiilor adecvate pentru izolarea termică, precum și pentru curățenia igienică și durabilitatea structurilor. Baia cu ferestre din termopan este mult mai confortabilă și perfectă. Poate că de aceea ferestrele din termopan sunt utilizate pentru a glaza în baie în majoritatea cazurilor, și acest lucru, desigur, este justificat. Forma unor astfel de ferestre poate fi oricare: rotundă, arcuită, semi- arcuită, triunghiulară și trapezoidală.

Tehnologii de laminare

Tehnologiile moderne de laminare permit cadrului și geamului efectul decorativ necesar, până la imitarea lemnului și a metalului.

Numar de camere

Duble. Ele constau din trei geamuri și două camere de aer între ele. Acestea oferă izolație termică și fonică mult mai bună decât cele cu o singură cameră. Prin urmare, astfel de ferestre cu geam dublu sunt recomandate ca fiind bune pentru baie.

Triple. Sunt cea mai bună alegere pentru un climat rece. Aceste ferestre oferă o izolație fonică foarte bună, sunt instalate în băi orientate spre nord sau pe drumuri zgomotoase, fiind, de asemenea, potrivite pentru etaje foarte înalte. Acest tip de fereastră cu geam termopan,  este cea mai bună opțiune pentru baie.

Opțiuni suplimentare

Ferestre cu funcție de ventilație. Această caracteristică îți permite să deschizi puțin fereastra. Opțiune foarte utilă pentru sezonul rece, când nu dorești să deschizi fereastra larg.

Ferestre cu ventil de aerisire. Pentru o mai bună ventilare, poți instala o supapă de aerisire. Aceasta este un dispozitiv mic care este încorporat în cadru și permite trecerea aerului chiar și atunci când fereastra este închisă. Instalarea supapei nu necesită demontarea ferestrei, nu afectează izolarea termică și acustică, iar debitul de aer poate fi reglat manual sau automat.

Ferestre automate. Ferestrele pot fi echipate cu un mecanism electric și cu telecomandă, care vor deschide și închide ferestrele fără a le atinge. Această funcție este utilă pentru ferestrele situate în locuri greu accesibile – de exemplu, aproape de plafon.

Ferestre de economisire a energiei. Geamurile ferestrelor sunt acoperite cu o pelicula subțire, care ajută la menținerea căldurii pe timp de iarnă și răcoare în timpul verii. Această acoperire nu afectează transparența geamului.

TOP Cele mai bune ferestre termopan pentru baie

Fereastra PVC Baie

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • termopan 24 mm F+Low E
  • geam mat
  • nu permite trecerea curenților de aer rece.

Dezavantaje:

  • numai culoare albă.