De mai mulți ani, opiniile femeilor sunt pozitive cu privire la  bărbații cu barbă. Acum, barba este  în tendință. Însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să te grăbești să mergi și să stai la coadă la  frizerie. Cu ajutorul unui dispozitiv special pentru barbă și mustață, denumit Trimmer, îți poți crea singur imaginea unică, concentrându-te asupra feței.  Trimmer este o mașină mică, compactă și ușoară menită să elimine părul nedorit. Bărbații folosesc trimmere pentru urechi și nas, înlăturând firele de păr din aceste zone și ajustând forma bărbii în funcție de preferințele personale. Setul de dispozitive similare include până la 5 atașamente, pentru a corecta forma tunsorii și pentru a o egaliza. Cu ajutorul unor duze speciale înguste, poți tăia părul în locuri greu accesibile, inclusiv în nas și urechi, în doar câteva secunde.

Ghidul cumpărătorului

În primul rând, învață ce să cauți atunci când alegi un trimmer. Dacă dorești să alegi un Trimmer potrivit, atunci acordă atenție următoarelor aspecte:

 1. Perioada de funcționare fără reîncărcare
 2. Dacă este vorba de o baterie aceasta nu trebuie lăsată până când bateria este complet descărcată.
 3. Tăierea minimă și maximă a părului.
 4. Versatilitate.
 5. Număr de vârfuri înlocuibile.

Timpul de lucru

Timpul de lucru este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când alegi un Trimmer. Pentru cumpărători au fost create diferite tipuri de mașini de tuns barba. Unele lucrează cu o baterie, altele  prezintă o conexiune directă la rețea. Mulți cumpărători aleg trimmerele în  funcție de nevoile lor personale. În cazul în care călătorești des și nu au întotdeauna ai acces la rețea, atunci cea mai bună opțiune este să cumperi un trimmer fără fir. Dacă cel mai ades folosești trimmerul acasă, atunci este suficient să alegi o mașină de tuns barba cu alimentare la rețea,  aceasta având nevoie de o reîncărcare  constantă.

Metode de funcționare și accesorii

Durata utilizării dispozitivului este, de asemenea, unul dintre cele mai importante aspecte pentru oamenii cu imaginație, oameni care au cunoștință despre ceea ce așteaptă de la acest produs. Cumpărătorul care știe ce dorește, selectează un dispozitiv de tundere care  poate da părului o formă ideală, în funcție de dimensiunea bărbii, iar multifuncționalitatea este luată în considerată de fiecare în felul său.

 1. Dacă ești călător în propria mașină, și după o lungă călătorie barba a crescut neplăcut, cea mai bună opțiune este un trimmer care funcționează cu alimentare de la bricheta mașinii.
 2. Dacă nu există suficientă lumină în baie și firele de păr mici nu sunt întotdeauna vizibile, un trimmer cu LED încorporat, care suplimentează lumina de fundal este o alegere bună.
 3. Dacă ești un fan al curățeniei, atunci o opțiune bună este  mașina de tuns a bărbii cu un sistem de aspirare în vid.
 4. Util este și indicatorul de încărcare pentru un trimmer autonom.
 5. Pentru confort, una dintre funcțiile trimmerului este capacitatea de a schimba duzele.

TOP Cel mai bun Trimmer pentru barbă

Aparat de tuns barba Philips QT4015/16, Acumulator, 20 setari Lungime, Lame din Titan, Negru

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

 • încărcare cu acumulator
 • radere, tundere, detaliere
 • 20 de trepte de tăiere
 • timp de încărcare 1h/autonomie 1h.

Dezavantaje:

 • Numai pentru mediul casnic.