În timpul verii, proprietarii de piele deschisă la culoare, trebuie să petreacă o mulțime de timp sub soare pentru a obține un bronz frumos și uniform. De asemenea, se pot obține nuanțe întunecate vizitând solarul. Cu toate acestea,  medicii avertizează deseori despre daunele cauzate de razele ultraviolete. O înlocuire bună și sigură a soarelui pe tot parcursul anului, este autobronzantul.

Ghidul cumpărătorului

Pentru a alege un mijloc de autobronzare trebuie să ai grijă. O umbră incorect selectată, poate transforma o fată într-un fel de leopard reperat, stricând permanent starea de spirit. Când alegi autobronzantul ia in considerare următoarele:

Tipul de piele

Pielea uscată  necesită umiditate suplimentară, bronzare perfectă, cu un efect de hidratare. Pentru pielea grasă, uleioasă, este util un remediu cu ingrediente antiinflamatorii.

Recomandările de pe etichetă

Alege mijloace cu inscripția “Luminos” sau “Mediu”. Nu încerca să accelerezi rezultatul aplicând un autobronzant în tonuri întunecate. În cazul aplicării neuniforme, se va observa diferența dintre culoarea naturală și locurile pe care care ai aplicat autobronzantul.

Forme de eliberare preferată

  1. Lapte, loțiune. Au o consistență ușoară, umezesc bine. Datorită structurii lichide, au o aplicare uniformă. Persoanele cu piele deschisă, trebuie să folosească un disc de bumbac sau a unui spray special. În acest caz, acoperirea va fi uniformă, iar pielea va deveni hidratată suplimentar.
  2. Șervețele. Acest instrument este potrivit pentru pielea jupuită și pentru utlizatorii experimentați. Folosirea șervețelelor este destul de problematică, deoarece nu se obține un efect egal.
  3. Spray. Aceasta este cea mai convenabilă formă de autobronzant. Se aplică uniform și într-un timp destul de redus.

Caracteristici

  1. În primul rând, merită menționată durata. Efectul pe termen scurt al unui produs cosmetic, se explică prin compoziția și proprietățile sale chimice.
  2.  Viteză. Arsurile solare după utilizare se manifestă în câteva minute, manifestarea completă apare după câteva ore.
  3.  Securitate. Acest produs îți permite să eviți efectele secundare de la plajă: pielea arsă, de exemplu.

Mărci și producători

În zilele noastre, produsele de autobronzare și alte produse similare sunt fabricate de zeci de companii diferite.  Însă, nu toate produc produse cu adevărat de înaltă calitate. În plus, fiecare firmă are propriile nuanțe și subtilități de utilizare. Prin urmare, merită să afli care sunt cu adevărat demne de încredere și au un efect excelent.

TOP Cele mai bune autobronzante

Autobronzant Ulei Uscat pentru bronzare rapida 100 ml, St. Moriz Advanced Pro Formula

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • unisex
  • uscare rapidă
  • nu lasă urme, nu încarcă pielea, nu necesită spălare după aplicare.

Dezavantaje:

  • Numai pentru piele normală.