Fiecare doamnă, între 15 și 80 de ani, are probabil o listă completă de proceduri cosmetice pentru a-și menține aspectul impecabil. Și fiecare are propria selecție individuală a acestor rețete și trucuri, luând în considerare caracteristicile și preferințele individuale. Unii oameni preferă rețetele bunicii, folosind ierburi și tincturi farmaceutice, altele sunt adepte ale noilor metode ultramoderne și saloane cosmetice. Se știe că o femeie are trei atuuri de bază, conform cărora formează impresia generală despre ea: gâtul, mâinile și, desigur, fața. Pentru a avea grijă de față,  doamnele își dedică majoritatea timpului lor.

Ghidul cumpărătorului

Atunci când ai probleme faciale, curățarea tenului este primul și unul dintre cele mai importante etape din complexul procedurilor de îngrijire a pielii. Există multe modalități de a lupta cu problemele tenului. Piața cosmeticelor oferă o gamă largă de aparate pentru curățarea tenului. cum ar fi peeling, gommage, scrubs și măști. Practica a dovedit că pentru curățarea și exfolierea feței sunt mult mai eficiente  periile mecanice speciale cu duze. Metoda de curățare mecanică nu numai că acționează pe stratul exterior al pielii, ci, de asemenea pătrunde în straturile mai profunde ale pielii. În timpul unei astfel de acțiuni are loc în paralel și o exfoliere blândă, precum și un masaj și drenaj limfatic facial, ceea ce este benefic pentru creșterea celulelor noi și sănătoase ale epidermei, îmbunătățind starea generală a pielii.

Tipuri

La vânzare există o mare varietate de perii pentru îngrijirea feței. Ele diferă atât în ​​segmentul de preț cât și în modul în care afectează suprafața pielii. Toate soiurile pot fi împărțite în trei tipuri principale :

  • mecanice. Aparatul mecanic este concepută pentru a curăța pielea fără a utiliza tehnologia modernă, fiind efectuată în modul manual. Acest tip de dispozitiv, este cel mai economic și mai accesibil. În același timp, se descurcă bine cu pielea și poate fi folosit zilnic. Se folosește pentru curățarea suprafețelor feței. Dezavantajul acestor modele este acela că nu sunt concepute pentru a netezi ridurile. În același timp, îmbunătățesc circulația sângelui.
  • electrice. Aparatele electrice au perii de nailon și nu dăunează pielea. Părul este rotunjit, astfel încât peria să alunece ușor pe suprafața pielii. Multe modele sunt rezistente la apă și pot fi utilizate în baie sau în duș. Sunt echipate cu modul de viteză ajustabil. Dispozitivele electrice efectuează o curățare profundă a pielii feței,  înfrumusețează și tonifiază tonul pielii.
  • cu ultrasunete. Dispozitivele cu ultrasunete funcționează pe baza vibrațiilor ultrasonice, accelerând regenerarea pielii.

Accesorii

Dacă dorești să obții maximum de eficiență, alege dispozitivul cu un set de duze înlocuibile:

  1. Kitul trebuie să includă o duză mare pentru întreaga față și compactă pentru locuri greu accesibile.
  2. Rigiditatea periilor determină scopul acestora. De obicei, se oferă 1 duză cu păr moale, care permite un masaj liniștitor. Pentru exfoliere este utilizată o variantă cu o perie rigidă.

TOP Cele mai bune aparaturi pentru curățarea tenului

Perie multifunctionala 4 in1 Smoother Skin pentru curatarea tenului Rahel®

Vezi păreri și preț pe eMAG

Avantaje:

  • pentru utilizarea semiprofesională
  • tehnologia antimicrobiană
  • viteza de rotație ROTATE SPEED

Dezavantaje:

  • o singură treaptă de viteză.