1
Philips Lumea IPL SC2009/00

Philips Lumea IPL SC2009/00

250.000 impulsuri
cu Acumulator (fara fir)
5 setari reglabile de energie luminoasa
Filtru UV integrat
Accesoriu pentru zona inghinala
Accesoriu epilare faciala
Rating
4.39
EXCELENT
01.07.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Epilator Philips Lumea IPL SC2009/00, 250.000 impulsuri, Acumulator, Alb

┬áCare este cel mai bun epilator de pe pia╚Ť─â?

_______________________________________

├Änc─â din cele mai vechi timpuri, femeile petreceau o mul╚Ťime de timp pentru a sc─âpa de p─ârul nedorit. Se puteau distinge 2 metode care erau folosite ╚Öi anume: smulgerea cu un fel de penset─â ╚Öi rola cu cear─â.┬áProgresul de dezvoltare a tehnicilor moderne pentru ├«ndep─ârtarea p─ârului, este ├«n m─âsur─â s─â ofere mai multe moduri umane ╚Öi eficiente, pentru eliminarea pilozit─â╚Ťii de pe fa╚Ť─â ╚Öi corp. Fiecare femeie, ├«n func╚Ťie de na╚Ťionalitate, are o rat─â diferit─â de cre╚Ötere a densit─â╚Ťii ╚Öi grosimii p─ârului inestetic. De exemplu, asiaticele au o pilozitate mult mai dens─â ╚Öi mai rigid─â dec├ót reprezentantele raselor europene. Acesta este ╚Öi motivul pentru care pe pia╚Ťa de ├«nfrumuse╚Ťare, sunt oferite op╚Ťiuni pentru ├«ndep─ârtarea pilozit─â╚Ťii, ├«n func╚Ťie de structur─â. Cele mai multe dintre aparatele de epilat pot fi folosite la domiciliu.

Este foarte important să se facă alegeri pe baza unor caracteristici, astfel încât să nu fii dezamăgită de un rezultat neașteptat.

Lama de ras este cea mai comun─â form─â de ├«ndep─ârtare a p─ârului inestetic at├ót la femei c├ót ╚Öi la b─ârba╚Ťi, av├ónd at├ót plusuri c├ót ╚Öi minusuri. Beneficiile sunt de obicei legate de viteza procedurii, precum ╚Öi de faptul c─â sunt nedureroase. Dezavantajele sunt ceva mai multe:

 • efect cu durat─â scurt─â, nu mai mult de o zi
 • tulbur─âri de cre╚Ötere a firelor de p─âr (├«ncarnarea)
 • irita╚Ťii constante ╚Öi inflama╚Ťii ├«nso╚Ťite de m├ónc─ârime, ro╚Öea╚Ť─â ╚Öi acnee pustuloas─â
 • risc de infectare ca urmare a ├«nc─âlc─ârii stratului exterior al epidermei (trecerea cu lama ascu╚Ťit─â pe piele)

Pentru a evita efectele nedorite, po╚Ťi utiliza epilatorul modern, care este un dispozitiv preferat de majoritatea femeilor, pentru a ├«ndep─ârta p─ârul de pe corp ╚Öi de pe fa╚Ť─â.

Fiecare femeie se str─âduie╚Öte s─â scape de p─ârul nedorit de pe corp ╚Öi fa╚Ť─â. Fiecare femeie ├«╚Öi dore╚Öte o piele neted─â ╚Öi lucioas─â. Despre felul cum po╚Ťi face acest lucru, exist─â o enciclopedie ├«ntreag─â. ├Äns─â, cea mai popular─â op╚Ťiune, este epilatorul. ├Än afar─â de faptul c─â poate fi utilizat acas─â, te scute╚Öte ╚Öi de o gr─âmad─â de costuri pentru tratament ╚Öi de timpul de a╚Öteptare la salonul de cosmetic─â.┬áDe dimensiuni reduse, acesta ├«ncape u╚Öor ├«ntr-o po╚Öet─â.

  Ghid de cumpărare

____________________________

├Än general toate epilatoarele ofer─â avantaje ╚Öi dezavantaje ├«n favoarea altora, ├«n func╚Ťie de principiul de func╚Ťionare. Pentru o mai mare obiectivitate, trebuie s─â te concentrezi pe principiul de func╚Ťionare ╚Öi pe caracteristicile fiec─ârui dispozitiv ├«n parte.

 1. Tipul de aparat

Epilatoarele moderne sunt de trei feluri:

 • epilatoare cu disc. Acestea ofer─â mai mult─â productivitate cu rezultate bune, nu d─â reac╚Ťii alergice ╚Öi sunt ideale pentru ├«ndep─ârtarea p─ârului de pe picioare.
 • epilatoare cu pensete. Avantajul acestor tipuri de epilatoare, este procesul mai pu╚Ťin dureros, ├«n cazul ├«n care num─ârul de pensete este mai mic. Dac─â num─ârul pensetelor este de 36 sau 48, ┬áse ofer─â o epilare mai profund─â ╚Öi poate fi folosit cu eficien╚Ť─â ╚Öi pentru zona inghinal─â.
 • epilatoare IPL (cu lumina intens pulsat─â). Procesul de epilare dureaz─â mai mult, fiind necesare mai multe ╚Öedin╚Ťe pentru eliminarea ├«n totalitate a firelor de p─âr inestetic. (vezi aici articolul dedicat pentru epilatoare IPL)

De obicei discurile ╚Öi pensetele sunt realizate din metal sau ceramic─â. Dispozitivele cu discuri sau pensete din ceramic─â sunt ceva mai scumpe, dar sunt ideale pentru persoanele cu piele sensibil─â. Dintre toate cele 3 tipuri, cele mai bune sunt epilatoarele IPL, de╚Öi pre╚Ťul lor este mult mai ridicat.

 2. Zona corpului

Epilatoarele sunt u╚Öor de folosit chiar ╚Öi ├«n zonele cele mai sensibile, deoarece unele dintre ele beneficiaz─â de sisteme anti-durere. Acestea pot fi folosite pentru ├«ndep─ârtarea p─ârului de pe picioare, bra╚Ťe, fa╚Ť─â, zona inghinal─â ╚Öi zona axilelor. Pentru zonele sensibile exist─â capete speciale deta╚Öabile, iar viteza de smulgere poate fi adaptat─â ├«n func╚Ťie de nivelul de durere. Viteza ╚Öi accesoriile pot face ca durerea s─â fie resim╚Ťit─â mult mai pu╚Ťin.

┬á3. Toleran╚Ťa la durere

Fiecare persoan─â de sex feminin se ├«ntreab─â care aparat este mai pu╚Ťin dureros ├«n procesul de epilare. Utilizatorii experimenta╚Ťi raporteaz─â c─â procesul de ├«ndep─ârtare a p─ârului, devine din ce ├«n ce mai pu╚Ťin nepl─âcut. Fiecare fir de p─âr devine mai sub╚Ťire dup─â fiecare epilare, ceea ce ├«l face mai u╚Öor de extras din r─âd─âcin─â. Unii recomand─â folosirea anestezicelor u╚Öoare, produc─âtorii aparatelor de acest tip, propun├ónd diverse solu╚Ťii la utilizarea produselor lor.

Anestezia în epilatoare, implementează în prezent una dintre următoarele moduri:

Ghea╚Ť─â. Dac─â r─âcirea pielii se face ├«n mod corespunz─âtor, procesul de ├«ndep─ârtare a pilozit─â╚Ťii nu va fi at├ót de nepl─âcut.Pentru acest tip de anestezie, produc─âtorii folosesc pungi speciale cu gel, care sunt pre-r─âcite ╚Öi utilizate ├«n timpul epil─ârii.

Vibromasaj. Este o op╚Ťiune excelent─â pentru cei care fug de durere. Capul epilatorului genereaz─â un masaj special de relaxare sau micro-vibra╚Ťii, care au ca rezultat reducerea durerii.

Wet&Dry.┬áRecent, to╚Ťi produc─âtorii au realizat epilatoare care sus╚Ťin epilarea nu numai ├«n mediul uscat ci ╚Öi ├«n mediul umed. Interiorul acestor dispozitive este protejat de umiditate, astfel ├«nc├ót epilarea se poate efectua sub du╚Ö, procesul fiind mult mai pu╚Ťin dureros ╚Öi mai rapid. Desigur, aceste dispozitive func╚Ťioneaz─â numai pe baterie.

 4. Tehnologia IPL

├Ändep─ârtarea p─ârului cu laser, este o tehnologie inovatoare de ├«ndep─ârtare a p─ârului de pe aproape orice parte a corpului. Ea se bazeaz─â pe capacitatea de impulsuri luminoase, care penetreaz─â pielea ╚Öi exercit─â un efect selectiv asupra zonei tratate. Ca urmare a expunerii la lumin─â este stimulat─â produc╚Ťia de colagen, iar pielea va fi ├«mbun─ât─â╚Ťit─â, catifelat─â ╚Öi relaxat─â.

 5. Număr de prinderi

Sarcina tuturor epilatoarelor este de a scoate p─ârul din r─âd─âcin─â. Capurile sunt echipate cu mai multe perechi de discuri, care se rotesc ╚Öi smulg din r─âd─âcin─â firele de p─âr. Discurile ├«ndep─ârteaz─â mai mult de 32 de fire de p─âr sau ajung├ónd p├ón─â la 48, ├«n func╚Ťie de num─ârul de pensete. Desigur, dac─â folose╚Öti un epilator cu 48 de pensete, procedura este rapid─â dar ╚Öi mai dureroas─â. Op╚Ťiunea 12 pensete este mai delicat─â, dar las─â ├«n urm─â o mul╚Ťime de fire de p─âr.

Num─ârul de pensete al epilatoarelor ├«nseamn─â performan╚Ť─â. Cu c├ót num─ârul de pensete sau de prinderi este mai mare, cu at├ót eficien╚Ťa cre╚Öte. Num─ârul de pensete care d─â performa╚Ť─â este cuprins ├«ntre 36 – 48, deoarece sunt prinse mai multe fire de p─âr, realiz├ónd o epilare mult mai eficient─â la o singur─â trecere.

Exist─â de asemenea, o problem─â cu firele de p─âr ├«ncarnate. Faptul c─â dup─â epilare firele de p─âr sunt mai sub╚Ťiri ╚Öi mai slabe, de multe ori acestea nu reu╚Öesc s─â penetreze celulele pielii, astfel ├«nc├ót acestea cresc sub stratul de piele. Problema poate fi reduc─â la minimum, dac─â vei utiliza un epilator cu un exfoliator special.

 6. Numărul de viteze

În prezent epilatoarele sunt echipate cu două sau chiar trei trepte de viteze. Prima viteză este potrivită pentru îndepărtarea firelor de păr rigide și groase. Utilizatoarele folosesc de obicei a doua sau a treia treaptă de viteză, deoarece procesul este mai rapid. În plus, această viteză este potrivită pentru îndepărtarea firelor de păr mai lungi. Cea de-a treia viteză este folosită pentru procedura cea mai rapidă, însă sensibilitatea va crește mult mai mult.

 7. Lavabil

Ce ├«nseamn─â acest lucru? ├Änseamn─â c─â at├ót capurile c├ót ╚Öi accesoriile folosite la epilat, pot fi cur─â╚Ťate folosind jetul de ap─â.

 8. Sursa de alimentare

Aici pot fi dou─â op╚Ťiuni:

 • la sursa de curent
 • la baterie

├Änainte de a-l cump─âra, trebuie s─â iei ├«n considerare num─ârul de epil─âri ╚Öi densitatea firelor de p─âr. Cei care folosesc epilatorul ├«n mediul casnic au dou─â op╚Ťiuni: alimentarea la re╚Ťea ╚Öi bateriile. Dac─â obi╚Önuie╚Öti s─â c─âl─âtore╚Öti frecvent, indicat este cump─ârarea unui epilator care se alimenteaz─â cu baterii. Avantajul epilatoarelor cu baterii, este acela c─â pot fi folosite sub du╚Ö.

 9. Accesorii

Ca ╚Öi accesorii incluse, unele epilatoare au ├«n dotarea lor o hus─â, perie de cur─â╚Ťat dup─â ce a fost folosit, cap de radere, pieptene de tuns, capac pentru zone sensibile, perie de exfoliere, cap pentru p─ârul facial, trimmer bikini etc.

 10. Alte caracteristici

Ergonomia┬áeste foarte important─â deoarece aceasta ofer─â un control eficient, cu mi╚Öc─âri precise pentru epilarea pe toat─â suprafa╚Ťa corpului. M├ónerul poate avea forma literei S sau poate avea o form─â compact─â fiind u╚Öor de ╚Ťinut ├«n m├ón─â.

F─âr─â fir. Epilatoarele f─âr─â fir ofer─â posibilitatea de a putea fi folosite ├«n mediul acvatic ╚Öi au o ergonomie de p├ón─â la 40 de minute. Poate fi purtat u╚Öor ├«n po╚Öet─â peste tot ├«n c─âl─âtorii. Func╚Ťioneaz─â chiar ╚Öi atunci c├ónd sunt pene de curent electric.

Tehnologia┬áWet&Dry┬áofer─â posibilitatea de a folosi epilatorul sub du╚Öul de ap─â. Cel mai bine este s─â te epilezi atunci c├ónd firele de p─âr nu sunt foarte mari ╚Öi de preferat sub jetul de ap─â, folosind un epilator care de╚Ťine tehnologia┬áWet&Dry.

Iluminarea┬áofer─â posibilitatea de a vedea chiar ╚Öi firele de p─âr mai pu╚Ťin vizibile.

__ Sfat __

Imediat dup─â epilare folose╚Öte o lo╚Ťiune de calmare a irita╚Ťiilor pielii, pentru a evita m├ónc─ârimile provocate de eliminarea din r─âd─âcin─â a firelor de p─âr ╚Öi pentru a ├«ncetini procesul de cre╚Ötere. Dup─â epilare, cur─â╚Ť─â epilatorul sub jetul de ap─â.

 Top produse 2017

_______________________

1.Philips Satinelle HP6423/00 

Avantaje:

 • 2 trepte de vitez─â
 • cap de radere
 • pieptene de tuns
 • discuri pentru epilare unic─â

Dezavantaje:

 • doar 20 de puncte de prindere

2.Philips Lumea IPL SC2005/00  

Avantaje:

 • 250000 de pulsa╚Ťii
 • tehnologia IPL
 • 5 trepte de vitez─â
 • accesoriu corp

Dezavantaje:

 • necesit─â mai multe ╚Öedin╚Ťe

3.Philips Satinelle HP6421/00               

Avantaje:

 • 2 viteze
 • m├óner ergonomic cu suprafa╚Ťa anti-alunecare
 • capac pentru zonele sensibile
 • perie de cur─â╚Ťat

Dezavantaje:

 • de╚Ťine numai 20 de puncte de prindere

4.Remington IPL2000                                            

Avantaje:

 • tehnologia cu lumin─â intens pulsat─â
 • pentru fa╚Ť─â ╚Öi corp
 • 3 set─âri
 • senzor pentru piele
 • sistem de iluminare

Dezavantaje:

 • ineficient pentru p─ârul foarte deschis la culoare

5.Philips Satinelle Advanced Wet & Dry BRE640/00  

Avantaje:

 • tehnologia┬áWet & Dry
 • 32 de puncte de prindere
 • 2 trepte de vitez─â
 • autonomie de 40 de minute
 • trimmer bikini
 • cap pentru p─ârul facial
 • sistem de iluminare
 • f─âr─â fir
 • m├óner ergonomic S Manager
 • cap de epilare din material ceramic
 • sistem de epilat patentat

Dezavantaje:

 • nu de╚Ťine
2
Philips Satinelle HP6420/00

Philips Satinelle HP6420/00

Discuri metalice
20 Puncte de prindere
2 Viteze
foarte ergonom
se alimenteaza la retea
Rating
4.36
EXCELENT
01.07.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Epilator Philips Satinelle HP6420/00, Discuri metalice, 20 Puncte de prindere, 2 Viteze, Alb/Roz

3
Philips Lumea IPL SC1995/00

Philips Lumea IPL SC1995/00

250.000 pulsatii
tehnologia IPL
Eficient
Pret foarte bun
se alimenteaza la retea
Rating
4.79
EXCELENT
01.07.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00, 250000 pulsatii, Alb

4
Braun Silk-├ępil 9961 Wet & Dry

Braun Silk-├ępil 9961 Wet & Dry

Sistem de exfoliere
40 Pensete
Acumulator
Pret foarte bun
6 Accesorii
Rating
4.67
EXCELENT
01.07.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Epilator Braun Silk-├ępil 9961 Wet & Dry, Sistem de exfoliere, 40 Pensete, Acumulator, 6 Accesorii, 2 Viteze,Alb/Albastru

5
Philips Satinelle HP6423/00

Philips Satinelle HP6423/00

Discuri metalice
20 Puncte de prindere
2 Viteze
Pret foarte bun
Cap de ras
Rating
4.27
EXCELENT
01.07.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Epilator Philips Satinelle HP6423/00, Discuri metalice, 20 Puncte de prindere, 2 Viteze, Cap de ras, Alb

6
Philips Satinelle HP6421/00

Philips Satinelle HP6421/00

Discuri metalice
20 Puncte de prindere
2 Viteze
Pret foarte bun
Rating
4.29
EXCELENT
01.07.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Epilator Philips Satinelle HP6421/00, Discuri metalice, 20 Puncte de prindere, 2 Viteze, Alb/Mov

7
Philips Satinelle HP6422/01

Philips Satinelle HP6422/01

Discuri metalice
21 Puncte de prindere
2 Viteze
Pret foarte bun
Rating
4.17
EXCELENT
01.07.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Epilator Philips Satinelle HP6422/01, Discuri metalice, 21 Puncte de prindere, 2 Viteze, Negru/Mov

8
Philips Lumea IPL SC2005/00

Philips Lumea IPL SC2005/00

250.000 pulsatii
tehnologie IPL
fara fir
Pret foarte bun
se incarca rapid 1h40min
Rating
4.21
EXCELENT
01.07.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00, 250000 pulsatii, Alb

9
Philips Satinelle HP6425/01

Philips Satinelle HP6425/01

3 capete
2 viteze
20 pensete
Pret foarte bun
Cap de ras, cap de tuns
Rating
4.25
EXCELENT
01.07.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Epilator Philips Satinelle HP6425/01, 3 capete, 2 viteze, 20 pensete, Alb

10
Braun Silk-epil 9579

Braun Silk-epil 9579

Wet & Dry
40 Pensete
Smartlight
cu acumulator
7 Accesorii
Rating
4.33
EXCELENT
01.07.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Epilator Braun Silk-epil 9579, Wet & Dry, 40 Pensete, Smartlight, Acumulator, 7 Accesorii, Alb/Mov