1
Philips Lumea BRI950/00

Philips Lumea BRI950/00

Senzor Smartskin
utilizare cu sau fara fir
250.000 impusuri
accesoriu corp si fata
cel mai bun raport calitate/pret
Rating
5.00
EXCELENT
19.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
IPL: Da
Cap pentru zone sensibile: Da
Cap pentru parul facial: Da Care este cel mai bun epilator cu lumină pulsată?

____________________________________

Vorbind ╚Ötiin╚Ťific, epilarea este o metod─â de ├«ndep─ârtarea a p─ârului nedorit pentru o perioad─â mai lung─â de timp, cu ajutorul a╚Öa-numitului IPL sau lumin─â intens pulsat─â. Flashul de lumin─â este transformat ├«n energie termic─â, distrug├ónd foliculul pilos, oprind astfel cre╚Öterea p─ârului. Aceast─â metod─â este folosit─â de mai mul╚Ťi cosmeticieni ├«n saloanele ╚Öi clinicile de ├«nfrumuse╚Ťare. Acum, epilatorul IPL poate fi folosit ╚Öi acas─â de to╚Ťi cei ce ├«╚Öi permit s─â ├«l cumpere.

├Ändep─ârtarea p─ârului cu laser IPL, este o tehnologie inovatoare de ├«ndep─ârtare a p─ârului de pe orice parte a corpului. Ea se bazeaz─â pe capacitatea luminii pulsate, care penetreaz─â pielea, exercit├ónd un efect selectiv asupra zonei tratate. Ca urmare a expunerii la lumin─â, este stimulat─â produc╚Ťia de colagen din piele ├«mbun─ât─â╚Ťind astfel elasticitatea. ├Ändep─ârtarea firelor de p─âr nedorit cu IPL, este cea mai sigur─â metod─â ╚Öi nu este dureroas─â. Acest lucru se datoreaz─â impactului pe termen scurt a fluxului luminos cu pielea ╚Öi selec╚Ťia individual─â a puterii ╚Öi duratei de expunere, ╚Ťin├ónd cont de fototipul pielii ╚Öi de sensibilitate.

├Ändep─ârtarea cu laser IPL a p─ârului inestetic, a fost sugerat─â mai ├«nt├ói de c─âtre medicul ╚Öi inginerul suedez Morgan Gustafsson la Congresul de dermatologie, care are loc anual la Stockholm. Dup─â 5 ani, compania Lumenis Ltd a acordat un brevet pentru aceast─â tehnologie ╚Öi apoi a ├«nceput produc╚Ťia ├«n mas─â. ├Än anul 2000, FDA a recunoscut eficien╚Ťa tehnologiei IPL de ├«ndep─ârtare a p─ârului nedorit. Un an mai t├órziu a ├«nceput s─â fie utilizat ╚Öi ├«n scopul de ├«ntinerire a pielii. Metoda cea mai cur├ónd utilizat─â este cea de ├«ndep─ârtare a petelor pigmentare ╚Öi vasculare.

 Ce este tehnologia IPL?

_____________________

Este cunoscut faptul c─â ├«ndep─ârtarea p─ârului cu laser, este folosit─â ├«ntr-o varietate de tehnologii diferite. Mult─â lume, ├«ns─â, ┬ánu a realizat care este diferen╚Ťa ╚Öi care sunt avantajele acestei metode. Mai mult dec├ót at├ót este destul de dificil s─â-╚Ťi dai seama care aparat IPL este folosit pentru ├«ntinerirea pielii ╚Öi care este folosit pentru ├«ndep─ârtarea p─ârului nedorit. IPL este una dintre tehnologiile cu laser care este utilizat─â pe scar─â larg─â, ├«n special pentru eliminarea firelor de p─âr nedorite. Metoda IPL implic─â utilizarea luminii ├«n impulsuri de mare intensitate. ├Än timpul sesiunii, energia razelor de lumin─â, este transformat─â ├«n energie termic─â. Apoi este utilizat─â pentru a elimina firele nedorite de pe corp. Sistemele IPL sunt de asemeni, folosite pentru a trata anumite boli ale pielii, cum ar fi acneea rozacee, petele de b─âtr├óne╚Ťe sau petele pigmentare.

  Metoda IPL este diferită de alte tipuri de îndepărtare a părului cu laser.

Spre deosebire de alte tipuri de lasere care folosesc raze de o anumit─â lungime de und─â (cum ar fi laser alexandrit sau diod─â) sistemele IPL folosesc gama de lungimi de und─â. Unit─â╚Ťile IPL sunt echipate cu o varietate de accesorii, care permit schimbarea intensit─â╚Ťii razelor de lumin─â. Unele epilatoare IPL combin─â tehnici de ├«ndep─ârtare a p─ârului, fiind suplimentat cu photoepilarea. Aceste radia╚Ťii permit ├«nc─âlzirea ╚Öi activarea fibrelor de colagen din piele, fapt ce ajut─â la consolidarea scheletului de colagen din piele. Aceste dispozitive combinate, sunt mult mai adecvate pentru tratamentul modific─ârilor cutanate legate de v├órst─â, dec├ót cele numai pentru epilare.

Unul dintre principalele motive ale popularit─â╚Ťii sistemelor IPL, este costul redus al procedurilor. ├Än medie aceast─â procedur─â este mult mai ieftin─â dec├ót alte proceduri de ├«ndep─ârtare a p─ârului cu laser. ├Än plus, folosirea sistemului IPL, poate fi utilizat pe toat─â suprafa╚Ťa corpului. Dup─â eliminarea firelor de p─âr, pielea cap─ât─â un aspect s─ân─âtos, devine moale ╚Öi fragil─â ca a unui copil, str─âlucind de la interior.

 IPL pentru pielea sensibilă

Care este diferen╚Ťa dintre epilatoare, mai ales pentru pielea sensibil─â? Orice metod─â de ├«ndep─ârtare a p─ârului inestetic are avantaje ╚Öi dezavantaje. ├Äns─â alegerea devine destul de complicat─â atunci c├ónd utilizatorul are pielea sensibil─â. Dispozitivele mecanice ╚Öi cele cu cear─â produc irita╚Ťii severe care dureaz─â c├óteva zile. Crema epilatoare, provoac─â, de asemeni, reac╚Ťii alergice. Cea mai eficient─â modalitate ╚Öi cea mai ra╚Ťional─â pentru ├«ndep─ârtarea firelor de p─âr nedorite, este cosmologia hardware. ├Än acest caz trebuie s─â fii familiarizat cu tehnologia de utilizare, pentru a putea cump─âra un model de epilator IPL, optim pentru pielea ta. Cel mai frecvent sunt folosite dispozitivele moderne ┬áIPL, HPL ╚Öi sistemul ELOS.

┬áDiferen╚Ťa dintre dintre tehnologia IPL ╚Öi laser

Diferen╚Ťa esen╚Ťial─â dintre laser ╚Öi IPL pentru procesul de epilare este tipul de lumin─â utilizat. IPL sau Intens Pulsed Light Technology, este o surs─â de band─â larg─â de impulsuri de lumin─â, spre deosebire de un laser care este un fascicul de lumin─â concentrat─â. ├Än ambele cazuri, lumina ac╚Ťioneaz─â supra melaninei din foliculii de p─âr, f─âc├ónd posibil─â ob╚Ťinerea unui rezultat permanent. ├Ändep─ârtarea p─ârului cu aceast─â tehnologie lucreaz─â mai selectiv, cu o energie foarte ridicat─â, ac╚Ťion├ónd direct asupra foliculului din p─âr ╚Öi nu pe pielea din jur. De aceea, ├«ndep─ârtarea p─ârului cu laser profesional, ofer─â rezultate rapide ╚Öi este adecvat─â pentru tonurile pielii de culoare ├«nchis─â. Energia, frecven╚Ťa ╚Öi culoare p─ârului sunt factori determinan╚Ťi pentru eficien╚Ťa procedurilor. Sursa de lumin─â dat─â de laser, precum ╚Öi impulsurile de lumin─â intens─â, joac─â un rol secundar. Combina╚Ťia ideal─â pentru ob╚Ťinerea celor mai bune rezultate sunt pielea de culoare deschis─â ╚Öi p─ârul de culoare ├«nchis─â.

 Modele și impulsuri de lumină intensă

Aceste epilatoare fac fa╚Ť─â pe p─ârul de culoare ├«nchis─â, precum ╚Öi pe p─ârul de culoare ro╚Öcat. Ineficiente sunt pentru p─ârul de culoare deschis─â sau pentru p─ârul grizonat, f─âr─â pigment de culoare. Modelele variaz─â ├«n func╚Ťie dimensiune ╚Öi de impactul domeniului de aplicare. Epilatoarele sunt echipate cu senzori pentru diferite tipuri de culoare a pielii, astfel ├«nc├ót setarea exact─â va fi determinat─â cu u╚Öurin╚Ť─â. Dispozitivul poate fi folosit f─âr─â sistem de protec╚Ťie , datorit─â posibilit─â╚Ťii de aplicare a impulsului ╚Öi numai atunci c├ónd se produce contactul ┬ácu pielea. Cele 30000 sau 250000 de resurse de focare sunt suficiente pentru a sc─âpa de p─ârul nedorit de pe fa╚Ť─â ╚Öi de pe corp. Acest lucru prevede ├«nlocuirea cartu╚Öului sau a capului de lucru. Este foarte convenabil pentru cei care doresc s─â fac─â acest lucru ├«n confortul casei. Trebuie re╚Ťinut faptul c─â, epilarea cu epilatorul IPL are un efect latent asupra firelor de p─âr inestetic. Prin urmare, pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite, este necesar s─â treci printr-un anumit num─âr de ╚Öedin╚Ťe.

Dispozitivele profesionale IPL folosite ├«n clinicile de ├«nfrumuse╚Ťare, nu numai c─â ├«ndep─ârteaz─â cu succes p─ârul nedorit, dar, de asemenea, au un efect benefic asupra pielii. Aceste dispozitive poate fi folosit cu succes ╚Öi pentru ├«ndep─ârtare p─ârului nedorit al animalelor de companie.┬áDatorit─â tehnologiei de lumin─â intens pulsat─â, r─âd─âcina firului de p─âr este ├«nc─âlzit─â iar rezultatul este ├«ndep─ârtarea permanent─â a firului de p─âr.┬áEpilatorul cu lumin─â pulsat─â poate fi folosit at├ót de femei c├ót ╚Öi de b─ârba╚Ťi, av├ónd acelea╚Öi rezultate.

 Avantaje

 • Cu epilatorul IPL po╚Ťi sc─âpa de firele de p─âr nedorite de pe fa╚Ť─â, bra╚Ťe, picioare, axile ╚Öi zona inghinal─â sau de pe spate, piept ╚Öi fese, la barba╚Ťi
 • Dup─â un ciclu complet de tratament pielea devine mult mai neted─â, mai fin─â ╚Öi pare mult mai atractiv─â. ╚śi cel mai important, nu va mai fi niciun fir de p─âr ├«n plus.
 • Nu exist─â niciun risc, nu exist─â nicio durere ╚Öi nu necesit─â nicio perioad─â de recuperare dup─â tratamentul de ├«ndep─ârtare a p─ârului, put├ónd fi folosit ├«n mediul casnic.
 • Economise╚Öti timpul deoarece nu trebuie s─â te mai programezi la un salon de ├«nfrumuse╚Ťare, pierz├ónd ore pre╚Ťioase. ├Ä╚Ťi po╚Ťi planifica epilarea, ├«n confortul casei tale, oric├ónd dore╚Öti ╚Öi oric├ónd este mai convenabil pentru tine.
 • Procedura de ├«ndep─ârtare a p─ârului ├«n mediul casnic, te poate ajuta s─â economise╚Öti sume substan╚Ťiale de bani. Acest lucru este mult mai profitabil, dec├ót s─â mergi la un salon de cosmetic─â ╚Öi s─â fii ajutat de un profesionist.

 Dezavantaje

Aceste tipuri de epilatoare nu prea au dezavantaje. Totuși există două și unice motive care te-ar putea determina să nu cumperi un astfel de dispozitiv, iar acelea sunt:

 • costul mai mare dec├ót al altor tipuri de epilatoare
 • p─ârul este eliminat ├«n totalitate dup─â 2-3 ╚Öedin╚Ťe.

Epilatorul IPL este foarte popular ╚Öi poate fi folosit cu succes at├ót de femei c├ót ╚Öi de b─ârba╚Ťii care sunt preocupa╚Ťi de aspectul lor fizic. Vei putea sc─âpa pentru totdeauna de p─ârul nedorit, dac─â vei respecta ├«ntocmai procedeele de folosire.

 Top produse 2017

_____________________

1.Braun Silk-Expert IPL BD 5009    

 Avantaje:

 • 120.000 de impulsuri
 • exfoliere sonic─â corporal─â
 • sistem de iluminare

 Dezavantaje:

 • se alimenteaz─â numai la re╚Ťea
 • nu de╚Ťine accesoriu pentru fa╚Ť─â
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

2.Philips Lumea IPL SC1995/00  

 Avantaje:

 • 250.000 de pulsa╚Ťii
 • 5 trepte de intensitate
 • accesoriu de corp

 Dezavantaje:

 • se alimenteaz─â numai la re╚Ťea
 • nu de╚Ťine dec├ót un accesoriu
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

3.Philips Lumea IPL SC2005/00  

 Avantaje:

250.000 de pulsa╚Ťii

 • f─âr─â fir
 • 5 trepte de intensitate
 • accesoriu corp

 Dezavantaje:

 • nu de╚Ťine alte tehnologii
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

4.Remington i-Light Prestige IPL6750

 Avantaje:

 • pentru fa╚Ť─â ╚Öi pentru corp
 • 5 trepte de intensitate
 • sistem de iluminare
 • cap pentru zone sensibile
 • cap pentru p─ârul facial

 Dezavantaje:

 • se alimenteaz─â numai la re╚Ťea
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

5.Philips Lumea BRI956/00                                

 Avantaje:

 • Senzor Smartskin
 • 250.000 de impulsuri
 • accesorii pentru fa╚Ť─â, corp, axil─â, zona inghinal─â
 • func╚Ťioneaz─â cu acumulator ╚Öi la re╚Ťea

 Dezavantaje:

 • pre╚Ť ridicat
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

6.Philips Lumea  BRI950/00                            

 Avantaje:

 • Senzor Smartskin
 • 250.000 de impulsuri
 • accesorii pentru fa╚Ť─â ╚Öi corp
 • func╚Ťioneaz─â cu acumulator ╚Öi la re╚Ťea

 Dezavantaje:

 • nu de╚Ťine accesorii pentru axile ╚Öi zona inghinal─â
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

7.Home Light BaByliss G932E

 Avantaje:

 • 5 set─âri de intensitate
 • senzor de contact
 • ochelari de protec╚Ťie
 • pentru fa╚Ť─â ╚Öi corp
 • pre╚Ť mic

 Dezavantaje:

 • numai 50.000 de pulsa╚Ťii
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

8.Remington IPL6500                    

 Avantaje:

 • accesoriu facial
 • 5 trepte de viteze
 • sistem de iluminare
 • cap pentru p─âr facial

 Dezavantaje:

 • alimentare numai de la re╚Ťea
 • numai 30.000 de pulsa╚Ťii
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

9.Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603

 Avantaje:

 • 4 x 75.000 de impulsuri
 • 5 trepte de viteze
 • Sistem exclusiv PRO PRECISION
 • filtru UV ├«ncorporat
 • 5 niveluri de intensitate adaptate nuan╚Ťei pielii

 Dezavantaje:

 • se alimenteaz─â numai la priz─â
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

10.BaByliss IPL Homelight G935E

 Avantaje:

 • 200.000 impulsuri
 • 5 trepte de viteze
 • fara durere
 • fara UV
 • Aplicare pe o zona mare: 3 cm

 Dezavantaje:

 • se alimenteaz─â numai la priz─â

Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á