Epilatoare Philips

Epilatoare Philips

VEZI OFERTA
Epilatoare Braun

Epilatoare Braun

VEZI OFERTA
Ep. Remington

Ep. Remington

VEZI OFERTA
Epilatoare Silk’n

Epilatoare Silk’n

VEZI OFERTA

 Care este cel mai bun epilator cu lumină pulsată?

____________________________________

Vorbind științific, epilarea este o metodă de îndepărtarea a părului nedorit pentru o perioadă mai lungă de timp, cu ajutorul așa-numitului IPL sau lumină intens pulsată. Flashul de lumină este transformat în energie termică, distrugând foliculul pilos, oprind astfel creșterea părului. Această metodă este folosită de mai mulți cosmeticieni în saloanele și clinicile de înfrumusețare. Acum, epilatorul IPL poate fi folosit și acasă de toți cei ce își permit să îl cumpere.

Îndepărtarea părului cu laser IPL, este o tehnologie inovatoare de îndepărtare a părului de pe orice parte a corpului. Ea se bazează pe capacitatea luminii pulsate, care penetrează pielea, exercitând un efect selectiv asupra zonei tratate. Ca urmare a expunerii la lumină, este stimulată producția de colagen din piele îmbunătățind astfel elasticitatea. Îndepărtarea firelor de păr nedorit cu IPL, este cea mai sigură metodă și nu este dureroasă. Acest lucru se datorează impactului pe termen scurt a fluxului luminos cu pielea și selecția individuală a puterii și duratei de expunere, ținând cont de fototipul pielii și de sensibilitate.

Îndepărtarea cu laser IPL a părului inestetic, a fost sugerată mai întâi de către medicul și inginerul suedez Morgan Gustafsson la Congresul de dermatologie, care are loc anual la Stockholm. După 5 ani, compania Lumenis Ltd a acordat un brevet pentru această tehnologie și apoi a început producția în masă. În anul 2000, FDA a recunoscut eficiența tehnologiei IPL de îndepărtare a părului nedorit. Un an mai târziu a început să fie utilizat și în scopul de întinerire a pielii. Metoda cea mai curând utilizată este cea de îndepărtare a petelor pigmentare și vasculare.

 Ce este tehnologia IPL?

_____________________

Este cunoscut faptul că îndepărtarea părului cu laser, este folosită într-o varietate de tehnologii diferite. Multă lume, însă,  nu a realizat care este diferența și care sunt avantajele acestei metode. Mai mult decât atât este destul de dificil să-ți dai seama care aparat IPL este folosit pentru întinerirea pielii și care este folosit pentru îndepărtarea părului nedorit. IPL este una dintre tehnologiile cu laser care este utilizată pe scară largă, în special pentru eliminarea firelor de păr nedorite. Metoda IPL implică utilizarea luminii în impulsuri de mare intensitate. În timpul sesiunii, energia razelor de lumină, este transformată în energie termică. Apoi este utilizată pentru a elimina firele nedorite de pe corp. Sistemele IPL sunt de asemeni, folosite pentru a trata anumite boli ale pielii, cum ar fi acneea rozacee, petele de bătrânețe sau petele pigmentare.

  Metoda IPL este diferită de alte tipuri de îndepărtare a părului cu laser.

Spre deosebire de alte tipuri de lasere care folosesc raze de o anumită lungime de undă (cum ar fi laser alexandrit sau diodă) sistemele IPL folosesc gama de lungimi de undă. Unitățile IPL sunt echipate cu o varietate de accesorii, care permit schimbarea intensității razelor de lumină. Unele epilatoare IPL combină tehnici de îndepărtare a părului, fiind suplimentat cu photoepilarea. Aceste radiații permit încălzirea și activarea fibrelor de colagen din piele, fapt ce ajută la consolidarea scheletului de colagen din piele. Aceste dispozitive combinate, sunt mult mai adecvate pentru tratamentul modificărilor cutanate legate de vârstă, decât cele numai pentru epilare.

Unul dintre principalele motive ale popularității sistemelor IPL, este costul redus al procedurilor. În medie această procedură este mult mai ieftină decât alte proceduri de îndepărtare a părului cu laser. În plus, folosirea sistemului IPL, poate fi utilizat pe toată suprafața corpului. După eliminarea firelor de păr, pielea capătă un aspect sănătos, devine moale și fragilă ca a unui copil, strălucind de la interior.

 IPL pentru pielea sensibilă

Care este diferența dintre epilatoare, mai ales pentru pielea sensibilă? Orice metodă de îndepărtare a părului inestetic are avantaje și dezavantaje. Însă alegerea devine destul de complicată atunci când utilizatorul are pielea sensibilă. Dispozitivele mecanice și cele cu ceară produc iritații severe care durează câteva zile. Crema epilatoare, provoacă, de asemeni, reacții alergice. Cea mai eficientă modalitate și cea mai rațională pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite, este cosmologia hardware. În acest caz trebuie să fii familiarizat cu tehnologia de utilizare, pentru a putea cumpăra un model de epilator IPL, optim pentru pielea ta. Cel mai frecvent sunt folosite dispozitivele moderne  IPL, HPL și sistemul ELOS.

 Diferența dintre dintre tehnologia IPL și laser

Diferența esențială dintre laser și IPL pentru procesul de epilare este tipul de lumină utilizat. IPL sau Intens Pulsed Light Technology, este o sursă de bandă largă de impulsuri de lumină, spre deosebire de un laser care este un fascicul de lumină concentrată. În ambele cazuri, lumina acționează supra melaninei din foliculii de păr, făcând posibilă obținerea unui rezultat permanent. Îndepărtarea părului cu această tehnologie lucrează mai selectiv, cu o energie foarte ridicată, acționând direct asupra foliculului din păr și nu pe pielea din jur. De aceea, îndepărtarea părului cu laser profesional, oferă rezultate rapide și este adecvată pentru tonurile pielii de culoare închisă. Energia, frecvența și culoare părului sunt factori determinanți pentru eficiența procedurilor. Sursa de lumină dată de laser, precum și impulsurile de lumină intensă, joacă un rol secundar. Combinația ideală pentru obținerea celor mai bune rezultate sunt pielea de culoare deschisă și părul de culoare închisă.

 Modele și impulsuri de lumină intensă

Aceste epilatoare fac față pe părul de culoare închisă, precum și pe părul de culoare roșcat. Ineficiente sunt pentru părul de culoare deschisă sau pentru părul grizonat, fără pigment de culoare. Modelele variază în funcție dimensiune și de impactul domeniului de aplicare. Epilatoarele sunt echipate cu senzori pentru diferite tipuri de culoare a pielii, astfel încât setarea exactă va fi determinată cu ușurință. Dispozitivul poate fi folosit fără sistem de protecție , datorită posibilității de aplicare a impulsului și numai atunci când se produce contactul  cu pielea. Cele 30000 sau 250000 de resurse de focare sunt suficiente pentru a scăpa de părul nedorit de pe față și de pe corp. Acest lucru prevede înlocuirea cartușului sau a capului de lucru. Este foarte convenabil pentru cei care doresc să facă acest lucru în confortul casei. Trebuie reținut faptul că, epilarea cu epilatorul IPL are un efect latent asupra firelor de păr inestetic. Prin urmare, pentru a obține rezultatele dorite, este necesar să treci printr-un anumit număr de ședințe.

Dispozitivele profesionale IPL folosite în clinicile de înfrumusețare, nu numai că îndepărtează cu succes părul nedorit, dar, de asemenea, au un efect benefic asupra pielii. Aceste dispozitive poate fi folosit cu succes și pentru îndepărtare părului nedorit al animalelor de companie. Datorită tehnologiei de lumină intens pulsată, rădăcina firului de păr este încălzită iar rezultatul este îndepărtarea permanentă a firului de păr. Epilatorul cu lumină pulsată poate fi folosit atât de femei cât și de bărbați, având aceleași rezultate.

 Avantaje

 • Cu epilatorul IPL poți scăpa de firele de păr nedorite de pe față, brațe, picioare, axile și zona inghinală sau de pe spate, piept și fese, la barbați
 • După un ciclu complet de tratament pielea devine mult mai netedă, mai fină și pare mult mai atractivă. Și cel mai important, nu va mai fi niciun fir de păr în plus.
 • Nu există niciun risc, nu există nicio durere și nu necesită nicio perioadă de recuperare după tratamentul de îndepărtare a părului, putând fi folosit în mediul casnic.
 • Economisești timpul deoarece nu trebuie să te mai programezi la un salon de înfrumusețare, pierzând ore prețioase. Îți poți planifica epilarea, în confortul casei tale, oricând dorești și oricând este mai convenabil pentru tine.
 • Procedura de îndepărtare a părului în mediul casnic, te poate ajuta să economisești sume substanțiale de bani. Acest lucru este mult mai profitabil, decât să mergi la un salon de cosmetică și să fii ajutat de un profesionist.

 Dezavantaje

Aceste tipuri de epilatoare nu prea au dezavantaje. Totuși există două și unice motive care te-ar putea determina să nu cumperi un astfel de dispozitiv, iar acelea sunt:

 • costul mai mare decât al altor tipuri de epilatoare
 • părul este eliminat în totalitate după 2-3 ședințe.

Epilatorul IPL este foarte popular și poate fi folosit cu succes atât de femei cât și de bărbații care sunt preocupați de aspectul lor fizic. Vei putea scăpa pentru totdeauna de părul nedorit, dacă vei respecta întocmai procedeele de folosire.

Top produse 2021

_____________________

1.Braun Silk-Expert IPL BD 5009    

 Avantaje:

 • 120.000 de impulsuri
 • exfoliere sonică corporală
 • sistem de iluminare

 Dezavantaje:

 • se alimentează numai la rețea
 • nu deține accesoriu pentru față
Verifică prețul pentru acest epilator! 

___________________________

2.Philips Lumea IPL SC1995/00  

 Avantaje:

 • 250.000 de pulsații
 • 5 trepte de intensitate
 • accesoriu de corp

 Dezavantaje:

 • se alimentează numai la rețea
 • nu deține decât un accesoriu
Verifică prețul pentru acest epilator! 

___________________________

3.Philips Lumea IPL SC2005/00  

 Avantaje:

250.000 de pulsații

 • fără fir
 • 5 trepte de intensitate
 • accesoriu corp

 Dezavantaje:

 • nu deține alte tehnologii
Verifică prețul pentru acest epilator! 

___________________________

4.Remington i-Light Prestige IPL6750

 Avantaje:

 • pentru față și pentru corp
 • 5 trepte de intensitate
 • sistem de iluminare
 • cap pentru zone sensibile
 • cap pentru părul facial

 Dezavantaje:

 • se alimentează numai la rețea
Verifică prețul pentru acest epilator! 

___________________________

5.Philips Lumea BRI956/00                                

 Avantaje:

 • Senzor Smartskin
 • 250.000 de impulsuri
 • accesorii pentru față, corp, axilă, zona inghinală
 • funcționează cu acumulator și la rețea

 Dezavantaje:

 • preț ridicat
Verifică prețul pentru acest epilator! 

___________________________

6.Philips Lumea  BRI950/00                            

 Avantaje:

 • Senzor Smartskin
 • 250.000 de impulsuri
 • accesorii pentru față și corp
 • funcționează cu acumulator și la rețea

 Dezavantaje:

 • nu deține accesorii pentru axile și zona inghinală
Verifică prețul pentru acest epilator! 

___________________________

7.Home Light BaByliss G932E

 Avantaje:

 • 5 setări de intensitate
 • senzor de contact
 • ochelari de protecție
 • pentru față și corp
 • preț mic

 Dezavantaje:

 • numai 50.000 de pulsații
Verifică prețul pentru acest epilator! 

___________________________

8.Remington IPL6500                    

 Avantaje:

 • accesoriu facial
 • 5 trepte de viteze
 • sistem de iluminare
 • cap pentru păr facial

 Dezavantaje:

 • alimentare numai de la rețea
 • numai 30.000 de pulsații
Verifică prețul pentru acest epilator! 

___________________________

9.Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603

 Avantaje:

 • 4 x 75.000 de impulsuri
 • 5 trepte de viteze
 • Sistem exclusiv PRO PRECISION
 • filtru UV încorporat
 • 5 niveluri de intensitate adaptate nuanței pielii

 Dezavantaje:

 • se alimentează numai la priză
Verifică prețul pentru acest epilator! 

___________________________

10.BaByliss IPL Homelight G935E

 Avantaje:

 • 200.000 impulsuri
 • 5 trepte de viteze
 • fara durere
 • fara UV
 • Aplicare pe o zona mare: 3 cm

 Dezavantaje:

 • se alimentează numai la priză

Verifică prețul pentru acest epilator! 
[kkstarratings]