Epilatoare Philips

Epilatoare Philips

VEZI OFERTA
Epilatoare Braun

Epilatoare Braun

VEZI OFERTA
Ep. Remington

Ep. Remington

VEZI OFERTA
Epilatoare SilkÔÇÖn

Epilatoare SilkÔÇÖn

VEZI OFERTA

 Care este cel mai bun epilator cu lumină pulsată?

____________________________________

Vorbind ╚Ötiin╚Ťific, epilarea este o metod─â de ├«ndep─ârtarea a p─ârului nedorit pentru o perioad─â mai lung─â de timp, cu ajutorul a╚Öa-numitului IPL sau lumin─â intens pulsat─â. Flashul de lumin─â este transformat ├«n energie termic─â, distrug├ónd foliculul pilos, oprind astfel cre╚Öterea p─ârului. Aceast─â metod─â este folosit─â de mai mul╚Ťi cosmeticieni ├«n saloanele ╚Öi clinicile de ├«nfrumuse╚Ťare. Acum, epilatorul IPL poate fi folosit ╚Öi acas─â de to╚Ťi cei ce ├«╚Öi permit s─â ├«l cumpere.

├Ändep─ârtarea p─ârului cu laser IPL, este o tehnologie inovatoare de ├«ndep─ârtare a p─ârului de pe orice parte a corpului. Ea se bazeaz─â pe capacitatea luminii pulsate, care penetreaz─â pielea, exercit├ónd un efect selectiv asupra zonei tratate. Ca urmare a expunerii la lumin─â, este stimulat─â produc╚Ťia de colagen din piele ├«mbun─ât─â╚Ťind astfel elasticitatea. ├Ändep─ârtarea firelor de p─âr nedorit cu IPL, este cea mai sigur─â metod─â ╚Öi nu este dureroas─â. Acest lucru se datoreaz─â impactului pe termen scurt a fluxului luminos cu pielea ╚Öi selec╚Ťia individual─â a puterii ╚Öi duratei de expunere, ╚Ťin├ónd cont de fototipul pielii ╚Öi de sensibilitate.

├Ändep─ârtarea cu laser IPL a p─ârului inestetic, a fost sugerat─â mai ├«nt├ói de c─âtre medicul ╚Öi inginerul suedez Morgan Gustafsson la Congresul de dermatologie, care are loc anual la Stockholm. Dup─â 5 ani, compania Lumenis Ltd a acordat un brevet pentru aceast─â tehnologie ╚Öi apoi a ├«nceput produc╚Ťia ├«n mas─â. ├Än anul 2000, FDA a recunoscut eficien╚Ťa tehnologiei IPL de ├«ndep─ârtare a p─ârului nedorit. Un an mai t├órziu a ├«nceput s─â fie utilizat ╚Öi ├«n scopul de ├«ntinerire a pielii. Metoda cea mai cur├ónd utilizat─â este cea de ├«ndep─ârtare a petelor pigmentare ╚Öi vasculare.

 Ce este tehnologia IPL?

_____________________

Este cunoscut faptul c─â ├«ndep─ârtarea p─ârului cu laser, este folosit─â ├«ntr-o varietate de tehnologii diferite. Mult─â lume, ├«ns─â, ┬ánu a realizat care este diferen╚Ťa ╚Öi care sunt avantajele acestei metode. Mai mult dec├ót at├ót este destul de dificil s─â-╚Ťi dai seama care aparat IPL este folosit pentru ├«ntinerirea pielii ╚Öi care este folosit pentru ├«ndep─ârtarea p─ârului nedorit. IPL este una dintre tehnologiile cu laser care este utilizat─â pe scar─â larg─â, ├«n special pentru eliminarea firelor de p─âr nedorite. Metoda IPL implic─â utilizarea luminii ├«n impulsuri de mare intensitate. ├Än timpul sesiunii, energia razelor de lumin─â, este transformat─â ├«n energie termic─â. Apoi este utilizat─â pentru a elimina firele nedorite de pe corp. Sistemele IPL sunt de asemeni, folosite pentru a trata anumite boli ale pielii, cum ar fi acneea rozacee, petele de b─âtr├óne╚Ťe sau petele pigmentare.

  Metoda IPL este diferită de alte tipuri de îndepărtare a părului cu laser.

Spre deosebire de alte tipuri de lasere care folosesc raze de o anumit─â lungime de und─â (cum ar fi laser alexandrit sau diod─â) sistemele IPL folosesc gama de lungimi de und─â. Unit─â╚Ťile IPL sunt echipate cu o varietate de accesorii, care permit schimbarea intensit─â╚Ťii razelor de lumin─â. Unele epilatoare IPL combin─â tehnici de ├«ndep─ârtare a p─ârului, fiind suplimentat cu photoepilarea. Aceste radia╚Ťii permit ├«nc─âlzirea ╚Öi activarea fibrelor de colagen din piele, fapt ce ajut─â la consolidarea scheletului de colagen din piele. Aceste dispozitive combinate, sunt mult mai adecvate pentru tratamentul modific─ârilor cutanate legate de v├órst─â, dec├ót cele numai pentru epilare.

Unul dintre principalele motive ale popularit─â╚Ťii sistemelor IPL, este costul redus al procedurilor. ├Än medie aceast─â procedur─â este mult mai ieftin─â dec├ót alte proceduri de ├«ndep─ârtare a p─ârului cu laser. ├Än plus, folosirea sistemului IPL, poate fi utilizat pe toat─â suprafa╚Ťa corpului. Dup─â eliminarea firelor de p─âr, pielea cap─ât─â un aspect s─ân─âtos, devine moale ╚Öi fragil─â ca a unui copil, str─âlucind de la interior.

 IPL pentru pielea sensibilă

Care este diferen╚Ťa dintre epilatoare, mai ales pentru pielea sensibil─â? Orice metod─â de ├«ndep─ârtare a p─ârului inestetic are avantaje ╚Öi dezavantaje. ├Äns─â alegerea devine destul de complicat─â atunci c├ónd utilizatorul are pielea sensibil─â. Dispozitivele mecanice ╚Öi cele cu cear─â produc irita╚Ťii severe care dureaz─â c├óteva zile. Crema epilatoare, provoac─â, de asemeni, reac╚Ťii alergice. Cea mai eficient─â modalitate ╚Öi cea mai ra╚Ťional─â pentru ├«ndep─ârtarea firelor de p─âr nedorite, este cosmologia hardware. ├Än acest caz trebuie s─â fii familiarizat cu tehnologia de utilizare, pentru a putea cump─âra un model de epilator IPL, optim pentru pielea ta. Cel mai frecvent sunt folosite dispozitivele moderne ┬áIPL, HPL ╚Öi sistemul ELOS.

┬áDiferen╚Ťa dintre dintre tehnologia IPL ╚Öi laser

Diferen╚Ťa esen╚Ťial─â dintre laser ╚Öi IPL pentru procesul de epilare este tipul de lumin─â utilizat. IPL sau Intens Pulsed Light Technology, este o surs─â de band─â larg─â de impulsuri de lumin─â, spre deosebire de un laser care este un fascicul de lumin─â concentrat─â. ├Än ambele cazuri, lumina ac╚Ťioneaz─â supra melaninei din foliculii de p─âr, f─âc├ónd posibil─â ob╚Ťinerea unui rezultat permanent. ├Ändep─ârtarea p─ârului cu aceast─â tehnologie lucreaz─â mai selectiv, cu o energie foarte ridicat─â, ac╚Ťion├ónd direct asupra foliculului din p─âr ╚Öi nu pe pielea din jur. De aceea, ├«ndep─ârtarea p─ârului cu laser profesional, ofer─â rezultate rapide ╚Öi este adecvat─â pentru tonurile pielii de culoare ├«nchis─â. Energia, frecven╚Ťa ╚Öi culoare p─ârului sunt factori determinan╚Ťi pentru eficien╚Ťa procedurilor. Sursa de lumin─â dat─â de laser, precum ╚Öi impulsurile de lumin─â intens─â, joac─â un rol secundar. Combina╚Ťia ideal─â pentru ob╚Ťinerea celor mai bune rezultate sunt pielea de culoare deschis─â ╚Öi p─ârul de culoare ├«nchis─â.

 Modele și impulsuri de lumină intensă

Aceste epilatoare fac fa╚Ť─â pe p─ârul de culoare ├«nchis─â, precum ╚Öi pe p─ârul de culoare ro╚Öcat. Ineficiente sunt pentru p─ârul de culoare deschis─â sau pentru p─ârul grizonat, f─âr─â pigment de culoare. Modelele variaz─â ├«n func╚Ťie dimensiune ╚Öi de impactul domeniului de aplicare. Epilatoarele sunt echipate cu senzori pentru diferite tipuri de culoare a pielii, astfel ├«nc├ót setarea exact─â va fi determinat─â cu u╚Öurin╚Ť─â. Dispozitivul poate fi folosit f─âr─â sistem de protec╚Ťie , datorit─â posibilit─â╚Ťii de aplicare a impulsului ╚Öi numai atunci c├ónd se produce contactul ┬ácu pielea. Cele 30000 sau 250000 de resurse de focare sunt suficiente pentru a sc─âpa de p─ârul nedorit de pe fa╚Ť─â ╚Öi de pe corp. Acest lucru prevede ├«nlocuirea cartu╚Öului sau a capului de lucru. Este foarte convenabil pentru cei care doresc s─â fac─â acest lucru ├«n confortul casei. Trebuie re╚Ťinut faptul c─â, epilarea cu epilatorul IPL are un efect latent asupra firelor de p─âr inestetic. Prin urmare, pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite, este necesar s─â treci printr-un anumit num─âr de ╚Öedin╚Ťe.

Dispozitivele profesionale IPL folosite ├«n clinicile de ├«nfrumuse╚Ťare, nu numai c─â ├«ndep─ârteaz─â cu succes p─ârul nedorit, dar, de asemenea, au un efect benefic asupra pielii. Aceste dispozitive poate fi folosit cu succes ╚Öi pentru ├«ndep─ârtare p─ârului nedorit al animalelor de companie.┬áDatorit─â tehnologiei de lumin─â intens pulsat─â, r─âd─âcina firului de p─âr este ├«nc─âlzit─â iar rezultatul este ├«ndep─ârtarea permanent─â a firului de p─âr.┬áEpilatorul cu lumin─â pulsat─â poate fi folosit at├ót de femei c├ót ╚Öi de b─ârba╚Ťi, av├ónd acelea╚Öi rezultate.

 Avantaje

 • Cu epilatorul IPL po╚Ťi sc─âpa de firele de p─âr nedorite de pe fa╚Ť─â, bra╚Ťe, picioare, axile ╚Öi zona inghinal─â sau de pe spate, piept ╚Öi fese, la barba╚Ťi
 • Dup─â un ciclu complet de tratament pielea devine mult mai neted─â, mai fin─â ╚Öi pare mult mai atractiv─â. ╚śi cel mai important, nu va mai fi niciun fir de p─âr ├«n plus.
 • Nu exist─â niciun risc, nu exist─â nicio durere ╚Öi nu necesit─â nicio perioad─â de recuperare dup─â tratamentul de ├«ndep─ârtare a p─ârului, put├ónd fi folosit ├«n mediul casnic.
 • Economise╚Öti timpul deoarece nu trebuie s─â te mai programezi la un salon de ├«nfrumuse╚Ťare, pierz├ónd ore pre╚Ťioase. ├Ä╚Ťi po╚Ťi planifica epilarea, ├«n confortul casei tale, oric├ónd dore╚Öti ╚Öi oric├ónd este mai convenabil pentru tine.
 • Procedura de ├«ndep─ârtare a p─ârului ├«n mediul casnic, te poate ajuta s─â economise╚Öti sume substan╚Ťiale de bani. Acest lucru este mult mai profitabil, dec├ót s─â mergi la un salon de cosmetic─â ╚Öi s─â fii ajutat de un profesionist.

 Dezavantaje

Aceste tipuri de epilatoare nu prea au dezavantaje. Totuși există două și unice motive care te-ar putea determina să nu cumperi un astfel de dispozitiv, iar acelea sunt:

 • costul mai mare dec├ót al altor tipuri de epilatoare
 • p─ârul este eliminat ├«n totalitate dup─â 2-3 ╚Öedin╚Ťe.

Epilatorul IPL este foarte popular ╚Öi poate fi folosit cu succes at├ót de femei c├ót ╚Öi de b─ârba╚Ťii care sunt preocupa╚Ťi de aspectul lor fizic. Vei putea sc─âpa pentru totdeauna de p─ârul nedorit, dac─â vei respecta ├«ntocmai procedeele de folosire.

Top produse 2021

_____________________

1.Braun Silk-Expert IPL BD 5009    

 Avantaje:

 • 120.000 de impulsuri
 • exfoliere sonic─â corporal─â
 • sistem de iluminare

 Dezavantaje:

 • se alimenteaz─â numai la re╚Ťea
 • nu de╚Ťine accesoriu pentru fa╚Ť─â
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

2.Philips Lumea IPL SC1995/00  

 Avantaje:

 • 250.000 de pulsa╚Ťii
 • 5 trepte de intensitate
 • accesoriu de corp

 Dezavantaje:

 • se alimenteaz─â numai la re╚Ťea
 • nu de╚Ťine dec├ót un accesoriu
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

3.Philips Lumea IPL SC2005/00  

 Avantaje:

250.000 de pulsa╚Ťii

 • f─âr─â fir
 • 5 trepte de intensitate
 • accesoriu corp

 Dezavantaje:

 • nu de╚Ťine alte tehnologii
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

4.Remington i-Light Prestige IPL6750

 Avantaje:

 • pentru fa╚Ť─â ╚Öi pentru corp
 • 5 trepte de intensitate
 • sistem de iluminare
 • cap pentru zone sensibile
 • cap pentru p─ârul facial

 Dezavantaje:

 • se alimenteaz─â numai la re╚Ťea
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

5.Philips Lumea BRI956/00                                

 Avantaje:

 • Senzor Smartskin
 • 250.000 de impulsuri
 • accesorii pentru fa╚Ť─â, corp, axil─â, zona inghinal─â
 • func╚Ťioneaz─â cu acumulator ╚Öi la re╚Ťea

 Dezavantaje:

 • pre╚Ť ridicat
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

6.Philips Lumea  BRI950/00                            

 Avantaje:

 • Senzor Smartskin
 • 250.000 de impulsuri
 • accesorii pentru fa╚Ť─â ╚Öi corp
 • func╚Ťioneaz─â cu acumulator ╚Öi la re╚Ťea

 Dezavantaje:

 • nu de╚Ťine accesorii pentru axile ╚Öi zona inghinal─â
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

7.Home Light BaByliss G932E

 Avantaje:

 • 5 set─âri de intensitate
 • senzor de contact
 • ochelari de protec╚Ťie
 • pentru fa╚Ť─â ╚Öi corp
 • pre╚Ť mic

 Dezavantaje:

 • numai 50.000 de pulsa╚Ťii
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

8.Remington IPL6500                    

 Avantaje:

 • accesoriu facial
 • 5 trepte de viteze
 • sistem de iluminare
 • cap pentru p─âr facial

 Dezavantaje:

 • alimentare numai de la re╚Ťea
 • numai 30.000 de pulsa╚Ťii
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

9.Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603

 Avantaje:

 • 4 x 75.000 de impulsuri
 • 5 trepte de viteze
 • Sistem exclusiv PRO PRECISION
 • filtru UV ├«ncorporat
 • 5 niveluri de intensitate adaptate nuan╚Ťei pielii

 Dezavantaje:

 • se alimenteaz─â numai la priz─â
Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á

___________________________

10.BaByliss IPL Homelight G935E

 Avantaje:

 • 200.000 impulsuri
 • 5 trepte de viteze
 • fara durere
 • fara UV
 • Aplicare pe o zona mare: 3 cm

 Dezavantaje:

 • se alimenteaz─â numai la priz─â

Verific─â pre╚Ťul pentru acest epilator!┬á
[kkstarratings]