1
Remington Pro AC5099

Remington Pro AC5099

putere mare - 2200 W
3 Setari temperatura
2 Setari viteza
Motor AC cu durata de viata lunga
Generator de ioni pentru mai putin efect static si mai multa stralucire
Grila cu invelis ceramic de lux
Rating
4.50
EXCELENT
19.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Putere (W): 2000
Trepte viteze: 2
Nivele de temperatura: 3
Functie ionica: Da

 Care este cel mai bun uscător de păr?

_______________________

În timp, uscătorul de păr și-a schimbat ușor aspectul. Cu toate acestea, dispozitivele moderne sunt foarte diferite de predecesoarele lor, în caracteristici. Acest lucru schimbă punctul de vedere acceptat, cu privire la pericolele de uscare. Astăzi, uscătorul de păr nu usucă doar părul, ci îl poate face mult mai strălucitor, mult mai moale și poate să îi mențină culoarea.

Fiecare femeie își dorește să aibă acasă un uscător de păr de calitate. Își dorește acest lucru, deoarece își poate usca părul rapid în orice situație. Selectând greșit uscătorul, acesta poate avea un efect negativ asupra sănătății firelor de păr. Lupta neobosită pentru frumusețe, necesită o îngrijire profesională și în același timp respect pentru propriul păr. De ce anume au nevoie fetele pentru a fi fericite? Desigur de un păr de înaltă calitate. De acest rating depinde cel mai bun și mai fiabil uscător. Având în vedere ritmul de viață al fetelor moderne, aranjarea părului de multe ori se face în zbor. Așteptarea ca părul să se usuce pe cale naturală, aproape că este un lux. Dacă nu consideri că uscătorul este o necesitate și face parte din marea familie a sexului frumos, atunci nu ești o femeie modernă.

Alegerea uscătorului modern nu este o sarcină ușoară. Acesta trebuie să fie puternic, ușor de utilizat, să dețină un accesoriu de ghidare și moduri multiple de utilizare. Probabil că nu o dată ai stat în fața rafturilor din magazin, întrebându-te ce model să achiziționezi. Am decis, să te ajutăm noi, alegând cel mai bun uscător de păr.

 Ghid de cumpărare

_____________________________

 Puterea

Puterea uscătorului în medie, ar trebui să fie egală cu 2000 de wați. Este o capacitate cu un flux destul de confortabil, pentru a putea fi utilizat de toată familia. Atunci când a început ploaia și toată lumea a fost udată, acesta poate acoperi necesarul de uscare a mai multor persoane, putând rezista la sarcini enorme în diverse situații. Uscătoarele de păr simple și compacte au o putere cuprinsă între 400 W – 1000 W, acestea fiind foarte bune pentru călătorii. Dispozitivele cu puterea cuprinsă între 1200 W – 1600 W sunt echipate cu un număr de opțiuni suplimentare și sunt în măsură să usuce părul rapid. La nivel de amatori, ajută la modelarea coafurii.

 Trepte de temperatură și trepte de viteză

Capacitatea de uscare depinde de viteza maximă și de temperatura fluxului de aer. Uscarea rapidă și intensă nu este întotdeauna un lucru bun. Ceea ce poate face un specialist în cinci minute, consumatorul obișnuit va efectua același lucru în 15-20 de minute. Un uscător de păr neprofesional necesită atât o viteză mai mică cât și o temperatură la fel de mică. Un aparat foarte puternic poate produce uscarea structurii părului și chiar arsuri ale pielii. Optim este uscătorul de păr care dispune de caracteristica de setare atâta a vitezei cât și a temperaturii, pentru a putea fi controlate în mod independent.

Este dovedit faptul că fenomenul de uscare puternică poate deteriora foarte mult părul. Pentru a reduce efectul dăunător, este necesar să știi caracteristicile de bază corespunzătoare. Pentru a reduce riscul de deteriorare a structurii părului, îl poți ajuta dând pe el cu un gel de styling, o spumă, un ser vitaminizant sau ceară pentru modelare. Pentru a reduce și mai mult acest risc, folosește uscătorul de păr la o viteză optimă de uscare. Dat la o putere mare și la o temperatură mare poate aduce deteriorări firelor de păr pentru o perioadă destul de îndelungată.

Se pare că pentru a obține rezultate bune într-un timp scurt, ai nevoie doar de a învăța cum să fixezi debitul și temperatura aerului. De aceea, uscătoarele moderne au până la 14 trepte de viteză și până la 5 nivele de temperatură. Și experții și utilizatorii casnici, preferă uscătoarele de păr cu ionizare care funcționează corect, sigur și oferă eficiență maximă.

 Materiale

Primul lucru căruia trebuie să îi acorzi atenție, este materialul din care este făcut uscătorul de păr. Materialul trebuie să fie rezistent la căldură, pentru a lucra cu el o perioadă de timp mai îndelungată. Al doilea lucru care trebuie observat, este dacă materialul este rezistent la șocuri mecanice. Există cazuri în care uscătorul poate cădea accidental și se poate deteriora, dacă materialul nu este de calitate. Elementele de încălzire ale uscătoarelor pot fi din diverse materiale cum ar fi:

 • învelișul ceramic
 • turmalina

Datorită învelișului ceramic a elementelor de încălzire, părul este încălzit uniform iar uscătorul de păr poate funcționa fără să fie supraîncălzit. Aceasta este o alegere foarte bună și este mai puțin dăunător pentru structura părului, reducând și impactul negativ al aerului fierbinte asupra scalpului. Acest tip de uscător face parte din noua generație de uscătoare și oferă consum redus de energie electrică. Unul dintre noile produse de astăzi sunt dotate cu un filtru detașabil care poate fi curățat.

Ionizarea este o caracteristică modernă pentru uscarea părului. În timpul uscării, datorită ionilor, picăturile de apă sunt absorbite de păr. Mai mult decât atât, ca urmare a procesului de ionizare este redus nivelul de electricitate statică a firelor de păr.

Turmalina este un mineral special care atunci când este încălzit, de asemenea reprezintă o sursă naturală de ioni. Un astfel de uscător de păr este mai puternic și deține și funcția de ionizare.

  Accesorii

Uscătorul de păr ar trebui să dețină un difuzor de volum și un concentrator de aer. Aceste accesorii ajută la modelarea părului, în special a părului lung. Difuzorul de volum te poate ajuta să dau volum părului, în special a părului cu firul subțire și fără volum. Concentratorul de aer este un dispozitiv care se atașează la gura uscătorului, pentru a compresa aerul și a-l lăsa să iasă cu presiune. Acest accesoriu te poate ajuta să fixezi părul în poziția dorită. Există uscătoare la care aceste accesorii nu sunt fixe și nu prezintă siguranță în utilizare. La cumpărarea produsului ar fi bine să se verifice acest lucru.

 Alte caracteristici

Cablul de alimentare al uscătorului de păr trebuie să fie mai moale, mai flexibil și nu mai scurt de 2 metri lungime. Fiecare uscător de calitate are o buclă pe mâner pentru a putea fi agățat în timpul lucrului.

O altă caracteristică utilă a uscătorului de păr este peria și umidificatorul. Peria poate netezi părul în procesul de uscare, iar umidificatorul hidratează părul pentru a-l face mai maleabil și pentru a-l putea modela mult mai ușor, după care îl usucă.

Este bine ca la cumpărarea produsului să ți se ofere o garanție de minim 24 de luni. Această garanție garantează calitatea produsului și buna lui funcționare.

Top produse 2020

_________________________________________________________________________________________________________

 Philips HP8103

 Avantaje:

 • 1400 wați
 • 2 trepte de viteze
 • concentrator de aer

 Dezavantaje:

 • înveliș din material plastic
Verifică prețul pentru acest uscător de păr! 

 

______________________________

 BaByliss 6604RPE

 Avantaje:

 • 2000 de wați
 • 3 trepte de temperatură
 • 2 trepte de viteză
 • concentrator de aer
 • difuzor pentru volum
 • profesional

 Dezavantaje:

 • nu deține indicator de căldură
 • nu deține funcție ionică
Verifică prețul pentru acest uscător de păr! 

 

______________________________

 Remington Sapphire Pro AC5099

 Avantaje:

 • 2000 de wați
 • 3 setări de temperatură
 • 2 setări de viteză
 • funcție ionică
 • funcție de aer rece
 • concentrator de aer
 • difuzor pentru volum
 • înveliș ceramic

 Dezavantaje:

 • nu deține
Verifică prețul pentru acest uscător de păr

 

Multe uscătoare de calitate au funcții comune și opțiuni suplimentare foarte utile, cum ar fi: ionizarea sau funcția de ozonare cu aer rece, controlere de temperatură și presiune a fluxului de aer. Acestea toate oferă mai multe metode de uscare și coafare, pe care le poți pune în aplicare.

[kkstarratings]