1
Remington Pro AC5099

Remington Pro AC5099

putere mare - 2200 W
3 Setari temperatura
2 Setari viteza
Motor AC cu durata de viata lunga
Generator de ioni pentru mai putin efect static si mai multa stralucire
Grila cu invelis ceramic de lux
Rating
4.50
EXCELENT
19.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Putere (W): 2000
Trepte viteze: 2
Nivele de temperatura: 3
Functie ionica: Da

 Care este cel mai bun uscător de păr?

_______________________

├Än timp, usc─âtorul de p─âr ╚Öi-a schimbat u╚Öor aspectul. Cu toate acestea, dispozitivele moderne sunt foarte diferite de predecesoarele lor, ├«n caracteristici. Acest lucru schimb─â punctul de vedere acceptat, cu privire la pericolele de uscare. Ast─âzi, usc─âtorul de p─âr nu usuc─â doar p─ârul, ci ├«l poate face mult mai str─âlucitor, mult mai moale ╚Öi poate s─â ├«i men╚Ťin─â culoarea.

Fiecare femeie ├«╚Öi dore╚Öte s─â aib─â acas─â un usc─âtor de p─âr de calitate. ├Ä╚Öi dore╚Öte acest lucru, deoarece ├«╚Öi poate usca p─ârul rapid ├«n orice situa╚Ťie. Select├ónd gre╚Öit usc─âtorul, acesta poate avea un efect negativ asupra s─ân─ât─â╚Ťii firelor de p─âr. Lupta neobosit─â pentru frumuse╚Ťe, necesit─â o ├«ngrijire profesional─â ╚Öi ├«n acela╚Öi timp respect pentru propriul p─âr. De ce anume au nevoie fetele pentru a fi fericite? Desigur de un p─âr de ├«nalt─â calitate. De acest rating depinde cel mai bun ╚Öi mai fiabil usc─âtor. Av├ónd ├«n vedere ritmul de via╚Ť─â al fetelor moderne, aranjarea p─ârului de multe ori se face ├«n zbor. A╚Öteptarea ca p─ârul s─â se usuce pe cale natural─â, aproape c─â este un lux. Dac─â nu consideri c─â usc─âtorul este o necesitate ╚Öi face parte din marea familie a sexului frumos, atunci nu e╚Öti o femeie modern─â.

Alegerea usc─âtorului modern nu este o sarcin─â u╚Öoar─â. Acesta trebuie s─â fie puternic, u╚Öor de utilizat, s─â de╚Ťin─â un accesoriu de ghidare ╚Öi moduri multiple de utilizare. Probabil c─â nu o dat─â ai stat ├«n fa╚Ťa rafturilor din magazin, ├«ntreb├óndu-te ce model s─â achizi╚Ťionezi. Am decis, s─â te ajut─âm noi, aleg├ónd cel mai bun usc─âtor de p─âr.

 Ghid de cumpărare

_____________________________

 Puterea

Puterea usc─âtorului ├«n medie, ar trebui s─â fie egal─â cu 2000 de wa╚Ťi. Este o capacitate cu un flux destul de confortabil, pentru a putea fi utilizat de toat─â familia. Atunci c├ónd a ├«nceput ploaia ╚Öi toat─â lumea a fost udat─â, acesta poate acoperi necesarul de uscare a mai multor persoane, put├ónd rezista la sarcini enorme ├«n diverse situa╚Ťii. Usc─âtoarele de p─âr simple ╚Öi compacte au o putere cuprins─â ├«ntre 400 W – 1000 W, acestea fiind foarte bune pentru c─âl─âtorii. Dispozitivele cu puterea cuprins─â ├«ntre 1200 W – 1600 W sunt echipate cu un num─âr de op╚Ťiuni suplimentare ╚Öi sunt ├«n m─âsur─â s─â usuce p─ârul rapid. La nivel de amatori, ajut─â la modelarea coafurii.

 Trepte de temperatură și trepte de viteză

Capacitatea de uscare depinde de viteza maximă și de temperatura fluxului de aer. Uscarea rapidă și intensă nu este întotdeauna un lucru bun. Ceea ce poate face un specialist în cinci minute, consumatorul obișnuit va efectua același lucru în 15-20 de minute. Un uscător de păr neprofesional necesită atât o viteză mai mică cât și o temperatură la fel de mică. Un aparat foarte puternic poate produce uscarea structurii părului și chiar arsuri ale pielii. Optim este uscătorul de păr care dispune de caracteristica de setare atâta a vitezei cât și a temperaturii, pentru a putea fi controlate în mod independent.

Este dovedit faptul c─â fenomenul de uscare puternic─â poate deteriora foarte mult p─ârul. Pentru a reduce efectul d─âun─âtor, este necesar s─â ╚Ötii caracteristicile de baz─â corespunz─âtoare. Pentru a reduce riscul de deteriorare a structurii p─ârului, ├«l po╚Ťi ajuta d├ónd pe el cu un gel de styling, o spum─â, un ser vitaminizant sau cear─â pentru modelare. Pentru a reduce ╚Öi mai mult acest risc, folose╚Öte usc─âtorul de p─âr la o vitez─â optim─â de uscare. Dat la o putere mare ╚Öi la o temperatur─â mare poate aduce deterior─âri firelor de p─âr pentru o perioad─â destul de ├«ndelungat─â.

Se pare c─â pentru a ob╚Ťine rezultate bune ├«ntr-un timp scurt, ai nevoie doar de a ├«nv─â╚Ťa cum s─â fixezi debitul ╚Öi temperatura aerului. De aceea, usc─âtoarele moderne au p├ón─â la 14 trepte de vitez─â ╚Öi p├ón─â la 5 nivele de temperatur─â. ╚śi exper╚Ťii ╚Öi utilizatorii casnici, prefer─â usc─âtoarele de p─âr cu ionizare care func╚Ťioneaz─â corect, sigur ╚Öi ofer─â eficien╚Ť─â maxim─â.

 Materiale

Primul lucru c─âruia trebuie s─â ├«i acorzi aten╚Ťie, este materialul din care este f─âcut usc─âtorul de p─âr. Materialul trebuie s─â fie rezistent la c─âldur─â, pentru a lucra cu el o perioad─â de timp mai ├«ndelungat─â. Al doilea lucru care trebuie observat, este dac─â materialul este rezistent la ╚Öocuri mecanice. Exist─â cazuri ├«n care usc─âtorul poate c─âdea accidental ╚Öi se poate deteriora, dac─â materialul nu este de calitate. Elementele de ├«nc─âlzire ale usc─âtoarelor pot fi din diverse materiale cum ar fi:

 • ├«nveli╚Öul ceramic
 • turmalina

Datorit─â ├«nveli╚Öului ceramic a elementelor de ├«nc─âlzire, p─ârul este ├«nc─âlzit uniform iar usc─âtorul de p─âr poate func╚Ťiona f─âr─â s─â fie supra├«nc─âlzit. Aceasta este o alegere foarte bun─â ╚Öi este mai pu╚Ťin d─âun─âtor pentru structura p─ârului, reduc├ónd ╚Öi impactul negativ al aerului fierbinte asupra scalpului. Acest tip de usc─âtor face parte din noua genera╚Ťie de usc─âtoare ╚Öi ofer─â consum redus de energie electric─â. Unul dintre noile produse de ast─âzi sunt dotate cu un filtru deta╚Öabil care poate fi cur─â╚Ťat.

Ionizarea este o caracteristică modernă pentru uscarea părului. În timpul uscării, datorită ionilor, picăturile de apă sunt absorbite de păr. Mai mult decât atât, ca urmare a procesului de ionizare este redus nivelul de electricitate statică a firelor de păr.

Turmalina este un mineral special care atunci c├ónd este ├«nc─âlzit, de asemenea reprezint─â o surs─â natural─â de ioni. Un astfel de usc─âtor de p─âr este mai puternic ╚Öi de╚Ťine ╚Öi func╚Ťia de ionizare.

  Accesorii

Usc─âtorul de p─âr ar trebui s─â de╚Ťin─â un difuzor de volum ╚Öi un concentrator de aer. Aceste accesorii ajut─â la modelarea p─ârului, ├«n special a p─ârului lung. Difuzorul de volum te poate ajuta s─â dau volum p─ârului, ├«n special a p─ârului cu firul sub╚Ťire ╚Öi f─âr─â volum. Concentratorul de aer este un dispozitiv care se ata╚Öeaz─â la gura usc─âtorului, pentru a compresa aerul ╚Öi a-l l─âsa s─â ias─â cu presiune. Acest accesoriu te poate ajuta s─â fixezi p─ârul ├«n pozi╚Ťia dorit─â. Exist─â usc─âtoare la care aceste accesorii nu sunt fixe ╚Öi nu prezint─â siguran╚Ť─â ├«n utilizare. La cump─ârarea produsului ar fi bine s─â se verifice acest lucru.

 Alte caracteristici

Cablul de alimentare al usc─âtorului de p─âr trebuie s─â fie mai moale, mai flexibil ╚Öi nu mai scurt de 2 metri lungime. Fiecare usc─âtor de calitate are o bucl─â pe m├óner pentru a putea fi ag─â╚Ťat ├«n timpul lucrului.

O altă caracteristică utilă a uscătorului de păr este peria și umidificatorul. Peria poate netezi părul în procesul de uscare, iar umidificatorul hidratează părul pentru a-l face mai maleabil și pentru a-l putea modela mult mai ușor, după care îl usucă.

Este bine ca la cump─ârarea produsului s─â ╚Ťi se ofere o garan╚Ťie de minim 24 de luni. Aceast─â garan╚Ťie garanteaz─â calitatea produsului ╚Öi buna lui func╚Ťionare.

Top produse 2020

_________________________________________________________________________________________________________

 Philips HP8103

 Avantaje:

 • 1400 wa╚Ťi
 • 2 trepte de viteze
 • concentrator de aer

 Dezavantaje:

 • ├«nveli╚Ö din material plastic
Verific─â pre╚Ťul pentru acest usc─âtor de p─âr!┬á

 

______________________________

 BaByliss 6604RPE

 Avantaje:

 • 2000 de wa╚Ťi
 • 3 trepte de temperatur─â
 • 2 trepte de vitez─â
 • concentrator de aer
 • difuzor pentru volum
 • profesional

 Dezavantaje:

 • nu de╚Ťine indicator de c─âldur─â
 • nu de╚Ťine func╚Ťie ionic─â
Verific─â pre╚Ťul pentru acest usc─âtor de p─âr!┬á

 

______________________________

 Remington Sapphire Pro AC5099

 Avantaje:

 • 2000 de wa╚Ťi
 • 3 set─âri de temperatur─â
 • 2 set─âri de vitez─â
 • func╚Ťie ionic─â
 • func╚Ťie de aer rece
 • concentrator de aer
 • difuzor pentru volum
 • ├«nveli╚Ö ceramic

 Dezavantaje:

 • nu de╚Ťine
Verific─â pre╚Ťul pentru acest usc─âtor de p─âr

 

Multe usc─âtoare de calitate au func╚Ťii comune ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare foarte utile, cum ar fi: ionizarea sau func╚Ťia de ozonare cu aer rece, controlere de temperatur─â ╚Öi presiune a fluxului de aer. Acestea toate ofer─â mai multe metode de uscare ╚Öi coafare, pe care le po╚Ťi pune ├«n aplicare.

[kkstarratings]