1
Electrolux EHL7640FOK

Electrolux EHL7640FOK

Inductie, Booster 4 zone
Touch control
Acces direct la toate comenzile
Functie CleverHeat
Incalzire rapida
Consum: 7400 W
Rating
5.00
EXCELENT
10.11.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Plita incorporabila Electrolux EHL7640FOK, Inductie, Booster 4 zone, Touch control, 71 cm, Sticla neagra

├Än ultimii ani, designerii de interior au ├«nceput s─â acorde o aten╚Ťie deosebit─â aparatelor de g─âtit integrate ├«n mediul buc─ât─âriei. Ini╚Ťial buc─ât─âria nu era un loc unde se servea masa sau un loc confortabil din cas─â. Din ├«nregistr─ârile istorice, putem afla c─â buc─ât─âria era folosit─â numai pentru g─âtit, uneori pentru cusut ╚Öi c─âlcat, acolo fiind hr─âni╚Ťi vizitiii ╚Öi pede╚Ötrii. ├Äntr-un cuv├ónt buc─ât─âria a fost ├«ntotdeauna o camer─â de utilitate. Cu timpul, buc─ât─âria a devenit un loc confortabil din cas─â ╚Öi un loc unde po╚Ťi invita de multe ori oaspe╚Ťii. De aici ╚Öi nevoia de mobilier frumos decorat ╚Öi aparatur─â electrocasnic─â modern─â, dotat─â cu ultimele tehnologii.

Aparatele electrocasnice de buc─ât─ârie, au o tendin╚Ť─â clar─â a timpului nostru. Principalul avantaj al aparatelor incorporate, este abilitatea utilizatorului de a putea crea exact buc─ât─âria pe care ╚Öi-o dore╚Öte. Aparatele ├«ncastrate ├«n mobilierul buc─ât─âriei sunt oferite ├«ntr-o gam─â larg─â, create dup─â fantezia ┬ádesignerilor. Dup─â toate aparen╚Ťele, la mod─â sunt aparatele ascunse ├«n sec╚Ťiunea de mobilier, ├«ncorporate ├«n ├«ntregime sau par╚Ťial.

Ce trebuie s─â ╚Ötii ├«nainte de a achizi╚Ťiona o plit─â ├«ncorporabil─â

Plitele ├«ncorporabile sunt foarte diferite unele de altele. Acestea pot fi pe gaz, gaz pe sticl─â, de putere sau radiatoare conven╚Ťionale din metal, cu induc╚Ťie, electrice, din sticl─â ceramic─â ╚Öi combinate. Num─ârul de arz─âtoare poate fi de asemenea, diferit. Cele mai multe modele sunt de obicei cu patru arz─âtoare. Dar exist─â ╚Öi modele de plite ├«ncorporabile cu o zon─â de ├«nc─âlzire, cu dou─â, trei, cinci ╚Öi chiar ╚Öase, cele mai multe dintre acestea referindu-se la factorul domino. Este firesc ca num─ârul de zone de ├«nc─âlzire s─â se coreleze de obicei cu dimensiunea dispozitivului. Plita standard cu patru zone de ├«nc─âlzire are o l─â╚Ťime de aproximativ 60 cm.

 Plita pe gaz sau plita electrică

Desigur, trebuie acordat─â o aten╚Ťie deosebit─â suprafe╚Ťei de g─âtit┬ácu cele patru zone de ├«nc─âlzire.

 Plita încorporabilă cu alimentare pe gaz

La plitele cu alimentare┬ápe gaz, suprafe╚Ťele de ├«nc─âlzire trebuie s─â fie de diametre cu puteri diferite. Arz─âtoarele de tip dubl─â coroan─â sau tripl─â coroan─â sunt mult mai utilizate pentru prepararea alimentelor ╚Öi au nevoie de ├«nc─âlzire uniform─â pentru accelerarea procesului de preparare. Acestea pot fi complet automatizate, put├ónd func╚Ťiona cu flac─âr─â aprins─â ╚Öi controlate┬áprin rotirea regulatorului de intensitate, sau pot fi activate prin ap─âsarea unui singur buton. Necesar─â este prezenta func╚Ťiei de control a gazului, prin suprapunerea aleatorie de amortizare a fluxului de gaz cu flac─âra.┬áGrilajele care vin peste ochiuri sunt confec╚Ťionate din diverse materiale, cum ar fi: font─â, metal emailat sau o╚Ťel inoxidabil, exist├ónd chiar ╚Öi grilaje complet din fier.

┬áPlita ├«ncorporabil─â cu arz─âtoare ÔÇŁgaz pe sticl─âÔÇŁ

Exist─â de asemeni, plite ├«ncorporabile cu arz─âtoare ÔÇŁsticl─â pe gazÔÇŁ. Panoul arz─âtor este realizat din sticl─â c─âlit─â, plita fiind un model de ├«nalt─â calitate.

┬áPlita ├«ncorporabil─â electric─â cu induc╚Ťie

Plita ├«ncorporabil─â electric─â de g─âtit cu suprafa╚Ťa ├«ncastrat─â. Cele mai populare modele actuale sunt cele cu plac─â ceramic─â ╚Öi ├«nc─âlzirea cu induc╚Ťie. Aceste plite au un senzor normal de control electronic, exist├ónd adesea un ecran cu func╚Ťii ╚Öi moduri. ┬áZonele de ├«nc─âlzire ceramic─â cu suprafa╚Ťa de g─âtit electric─â, au diferite grosimi ale sticlei, ├«nc─âlzind numai suprafa╚Ťa de sub recipientul de g─âtit. Este de asemenea de dorit, ca plita s─â prezinte o zon─â de ├«nc─âlzire rapid─â, cum ar fi Hi-Light.

 Plita încorporabilă electrică cu placă ceramică

De asemenea, plita încorporabilă cu placă ceramică electrică modernă, poate fi cu senzori și indicatori de căldură reziduală.  Acest lucru înseamnă că după ce ai oprit alimentarea, plita rămâne caldă iar căldura reziduală poate fi folosită, spre exemplu pentru a păstra un vas cald. De obicei modelele mai scumpe de plite încorporabile cu placă ceramică electrică, pot avea în arsenalul lor diferite programe automate, cu cicluri care simplifică gătitul.

 Tipuri de material ale plitei încorporabile

 Plita din sticlă ceramică

Este bine de ╚Ötiut c─â sticla ceramic─â este sensibil─â la deterior─âri mecanice pe┬ápunctul de impact. Nu tolereaz─â contactul cu produse care con╚Ťin zah─âr. ├Än acela╚Öi timp, sticla cu suprafa╚Ťa neted─â necesit─â o ├«ngrijire u╚Öoar─â ╚Öi f─âr─â nicio dificultate. Are ├«ns─â nevoie de compu╚Öi chimici speciali pentru cur─â╚Ťarea geamului ceramic.

┬áPlita din o╚Ťel emailat

Aceste suprafe╚Ťe sunt realizate ├«ntr-o varietate de modele, ┬ámodul de alegere a culorii, fiind ├«n func╚Ťie de┬ámobilierul buc─ât─âriei. Dezavantajul o╚Ťelului emailat este c─â ├«╚Öi pierde repede propriet─â╚Ťile de protec╚Ťie, prin faptul c─â la cur─â╚Ťare acesta poate fi zg├óriat, fiind deteriorat foarte u╚Öor.

┬áPlita din o╚Ťel inoxidabil

Suprafa╚Ťa plitei ├«ncorporabile poate fi de asemenea, din o╚Ťel inoxidabil. Aceast─â suprafa╚Ť─â este practic─â ╚Öi necesit─â o ├«ntre╚Ťinere atent─â, pentru a men╚Ťine luciul metalic str─âlucitor. ├Äns─â poate fi aleas─â ╚Öi o suprafa╚Ť─â mat─â, d├ónd astfel un accent original buc─ât─âriei. Mai mult dec├ót at├ót, acestea nu se deterioreaz─â la impact sau la temperaturi ridicate. Suprafe╚Ťele sunt u╚Öor ╚Öi rapid de cur─â╚Ťat, ├«ns─â chiar ╚Öi o pat─â c├ót de mic─â este u╚Öor vizibil─â.

 Plita gaz pe sticlă

Plita ├«ncorporat─â modern─â poate fi de asemenea, creat─â cu tehnologia ÔÇŁgaz pe sticl─âÔÇŁ. Propriet─â╚Ťile acestor panouri amintesc de produsele ceramice din sticl─â. ├Ängrijirea acestor suprafe╚Ťe este relativ simpl─â ╚Öi avantajoas─â, aduc├ónd ├«n buc─ât─ârie un design modern de ├«nalt─â tehnologie.

 Arzătoarele plitei încorporabile

┬áSelectarea l─â╚Ťimii zonei de ├«nc─âlzire:┬áUnele modele sunt dotate cu senzori speciali (autofocalizare) care se ├«nc─âlzesc ├«n func╚Ťie de diametrul oalelor, restul plitei r─âm├ón├ónd rece. Acest tip de plit─â ├«ncorporabil─â, de╚Ťine func╚Ťii variabile, cu zone de ├«nc─âlzire numai ├«n partea ├«n care a fost pus─â oala sau tigaia.

┬áNum─ârul total de arz─âtoare situate pe suprafa╚Ťa de g─âtit.┬áDe obicei, o plit─â ├«ncorporabil─â este dotat─â cu patru arz─âtoare. Cu toate acestea, exist─â modele cu 5-6 arz─âtoare. Suprafa╚Ťa gaz-electric, combin─â diferite tipuri de arz─âtoare, care de obicei de╚Ťin trei arz─âtoare ╚Öi o zon─â cu ├«nc─âlzire electric─â, sau dou─â cu gaz ╚Öi dou─â electrice, acestea numindu-se ÔÇŁdominoÔÇŁ.

 Controlul arzătorului pe gaz. Arzătoarele pe gaz au un sistem de control care oprește automat alimentarea cu gaz în cazul în care flacăra se stinge în mod accidental.

┬áIndicator de c─âldur─â rezidual─â.┬á┬áMulte modele cu suprafa╚Ťa de sticl─â ceramic─â au indicatoare de c─âldur─â rezidual─â, care au rolul de a asigura siguran╚Ťa utilizatorului ╚Öi pentru a economisi energia. ├Än timpul func╚Ťion─ârii, oricare dintre arz─âtoare ┬ápoate indica corespunz─âtor c─âldura rezidual─â. Acestea pot continua s─â r─âm├ón─â fierbin╚Ťi chiar ╚Öi dup─â ce arz─âtorul a fost oprit, at├óta timp c├ót temperatura suprafe╚Ťei de g─âtit r─âm├óne la un nivel minim de c─âldur─â. Avantajul este c─â se poate determina cu siguran╚Ť─â dac─â arz─âtorul mai este ├«nc─â fierbinte, pentru a putea men╚Ťine┬á m├óncarea cald─â, economisind astfel energia electric─â.

┬áPuterea arz─âtoarelor.┬áPuterea plitelor ├«ncorporabile pe gaz, se m─âsoar─â ├«n wa╚Ťi. Aceast─â putere este cuprins─â ├«ntre minim 750 de wa╚Ťi ╚Öi maxim peste 4000 de wa╚Ťi. La plitele cu induc╚Ťie puterea se m─âsoar─â ├«n kw ╚Öi este cuprins─â ├«ntre minim 1,5 kw ╚Öi peste 3 kw maxim. Puterea mic─â a arz─âtoarelor este folosit─â pentru g─âtirea preparatelor care necesit─â fierbere ├«nn─âbu╚Öit─â, iar puterea mare este folosit─â pentru fierberea rapid─â a preparatelor.

 Butoane și panoul de control

├Än general plitele ├«ncorporabile au butoanele pozi╚Ťionate frontal sau pe o partea ┬ápe suprafa╚Ťa acestora. Pozi╚Ťionarea lor este f─âcut─â astfel, pentru u╚Öurin╚Ťa la utilizare.

┬áProduc─âtorul ╚Öi garan╚Ťia

Pentru a de╚Ťine un aparat electrocasnic de calitate, este bine s─â se aleag─â o plit─â ├«ncorporabil─â, a unui produc─âtor recunoscut pentru produsele de ├«nalt─â clas─â. ├Äntotdeauna la cump─ârarea oric─ârui produs este bine s─â se opteze pentru garan╚Ťie, deoarece nu se ╚Ötie niciodat─â c├ónd se poate produce o defec╚Ťiune. Aceast─â garan╚Ťie ar trebui s─â fie de minim 24 de luni de la cump─ârarea produsului.

 Recomandări plite încorporabile

Plita incorporabila Hansa BHGI62018 (vezi pret)

Plita ├«ncorporabil─â de la Hansa seria BHGI62018 este perfect─â pentru caracteristicile sale func╚Ťionale, tehnice ╚Öi estetice ale aparatului electrocasnic. Materialul din care este realizat─â carcasa, este inox, fiind unul dintre cele mai bune materiale. Alimentarea plitei se face pe baz─â de gaz ╚Öi de╚Ťine un num─âr de 4 arz─âtoare, 2 normale, unul mic ╚Öi unul mare. Plita este dotat─â cu sistem automat de aprindere ╚Öi de╚Ťine func╚Ťie de control a gazului, ├«ntrerup├ónd alimentarea ├«n cazul ├«n care unul dintre arz─âtoare s-a stins din diferite cauze.

Aceast─â plit─â ├«ncorporabil─â reprezint─â o combina╚Ťie armonioas─â ├«ntre ├«nalta func╚Ťionalitate, excelen╚Ťa tehnic─â ╚Öi designul original, av├ónd butoanele pozi╚Ťionate pe lateral. Alegerea plitei ├«ncorporabile ┬áHansa BHGI62018 ├«╚Ťi ofer─â siguran╚Ť─â ╚Öi confort, este convenabil─â ╚Öi foarte pl─âcut─â. Referitor la pre╚Ť, acesta este foarte mic ╚Öi la cump─ârare ├«╚Ťi este oferit─â o garan╚Ťie de 24 de luni.

Plita incorporabila Arctic ARSGN64121S (vezi pret)

Arctic ARSGN64121S este o plit─â ├«ncorporabil─â elegant─â de culoare neagr─â, ce se potrive╚Öte perfect ├«n mobilierul oric─ârei buc─ât─ârii, indiferent de culoarea acesteia. Arctic este unul dintre cele mai preferate branduri rom├óne╚Öti, deoarece produsele sale electrocasnice sunt realizate la standarde interna╚Ťionale, dotate cu tehnologii de top, prezent├ónd fiabilitate ╚Öi durabilitate. Arctic┬áARSGN64121S se alimenteaz─â cu gaz ╚Öi este dotat─â cu 4 arz─âtoare cu aprindere electric─â. Arz─âtoarele de╚Ťin sistem de siguran╚Ť─â Safety Plus ╚Öi nu exist─â riscul vreunui accident, deoarece ├«n cazul ├«n care unul dintre arz─âtoare se stinge accidental, sistemul de alimentare cu gaz este oprit automat.

Cele patru arz─âtoarele sunt de 3 feluri ╚Öi anume: 2 normale, unul mic ╚Öi un arz─âtor special Wok. Acest arz─âtor accelereaz─â g─âtitul, distribuind uniform c─âldura pe diametrul vaselor. Plita este recomandat─â persoanelor┬ácare nu au tip la discre╚Ťie, fiind mereu ocupate. Plita ├«ncorporabil─â poate fi cump─ârat─â acum ╚Öi la reducere, iar pre╚Ťul s─âu este destul de mic.

Plita incorporabila Arctic ARBG64120SX (vezi pret)

Arctic ARBG64120SX este o plit─â ├«ncorporabil─â cu suprafa╚Ťa din inox ╚Öi butoane pozi╚Ťionate pe lateral. Plita ┬áde╚Ťine tip de alimentare pe gaz, este dotat─â cu 4 arz─âtoare ╚Öi aprindere electric─â. Dispozitivul┬áeste prev─âzut cu sistem de siguran╚Ť─â Safety Plus, av├ónd grij─â de utilizator. ├Än cazul ├«n care flac─âra vreunui arz─âtor se stinge, alimentarea cu gaze este oprit─â ├«n mod automat. Arz─âtoarele de╚Ťinute de aceast─â plit─â ├«ncorporabil─â sunt ├«n num─âr de 4 ╚Öi sunt distribuite astfel: 2 arz─âtoare normale, un arz─âtor mare ╚Öi un arz─âtor mic, fiecare cu puteri diferite.

├Än plus, dispozitivul este prev─âzut ╚Öi cu gr─âtar pentru prepararea fripturii sau a legumelor.┬áArctic ARBG64120SX este un aparat electrocasnic de ├«nalt─â calitate, ofer─â siguran╚Ť─â ├«n func╚Ťionare ╚Öi este foarte u╚Öor de utilizat. Aceasta se ├«ncadreaz─â perfect ├«n mobilierul oric─ârei buc─ât─ârii, deoarece str─âlucirea ┬áinoxului se potrive╚Öte cu orice culoare.

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S (vezi pret)

Vrei s─â g─âte╚Öti cu gaz f─âr─â s─â consumi energie electric─â? Nicio problem─â. Cu plita ├«ncorporabil─â Arctic ARSGN64120S cu alimentare pe gaz, g─âtitul este o pl─âcere. Carcasa este de culoare neagr─â, iar materialul utilizat este sticla. Butoanele sunt pozi╚Ťionate pe lateral, av├ónd o u╚Öoar─â utilizare. Cu aspectul s─âu inovator ╚Öi foarte elegant, plita poate fi integrat─â ├«n mobilierul oric─ârei buc─ât─ârii, f─âr─â nicio problem─â.┬áArctic ARSGN64120S┬áeste dotat─â cu 4 arz─âtoare cu sistem de protec╚Ťie Safety Plus, pentru a da siguran╚Ť─â oric─ârui utilizator.

Acest dispozitiv este dotat cu tehnologie de ├«nalt─â clas─â, ofer─â siguran╚Ť─â ├«n utilizare ╚Öi de╚Ťine┬ásistem de siguran╚Ť─â pentru a evita un accident devastator. Produsul este foarte ieftin ╚Öi mai mult dec├ót at├ót, acum acesta este la reducere. Garan╚Ťia de calitate a produsului este de 36 de luni ╚Öi o prime╚Öti la cump─ârare.

Plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX (vezi pret)

Noua colec╚Ťie de la Electrolux a plitelor ├«ncorporabile, are un design de lux, combinat cu un gust excelent clasic. Modelul slim a plitei ├«ncorporabile┬áElectrolux EGH6343BOX se ├«ncadreaz─â perfect ├«n mobilierul buc─ât─âriei, indiferent de culoare, deoarece suprafa╚Ťa sa este realizat─â din inox de bun─â calitate. Fie c─â este vorba de o m├óncare delicioas─â care se prepar─â mig─âlos, cu preparare la foc mic, fie c─â este vorba de o m├óncare rapid─â cu timp scurt de fierbere, Electrolux te va ajuta. Cu tip de alimentare pe gaz ╚Öi fiind dotat─â cu 4 arz─âtoare, dispozitivul de╚Ťine 2 arz─âtoare normale, un arz─âtor mic ╚Öi un arz─âtor wok care accelereaz─â procesul de preparare a m├ónc─ârii.

Pe l├óng─â cele 4 arz─âtoare, plita ├«ncorporabil─â┬áElectrolux EGH6343BOX mai de╚Ťine ╚Öi un gr─âtar pentru friptur─â sau legume. Butoanele sunt pozi╚Ťionate frontal ╚Öi sunt u╚Öor de accesat ╚Öi de utilizat. Puterea arz─âtoarelor difer─â ├«n func╚Ťie de diametrul arz─âtorului. Plita mai vine dotat─â cu un sistem extins de vase, care d─â siguran╚Ť─â ╚Öi stabilitate oalelor, ├«n timpul g─âtirii.

[kkstarratings]

2
Arctic ARBG64120SX

Arctic ARBG64120SX

4 Arzatoare
Aprindere integrata
Inox
Sistem de siguranta care întrerupe alimentarea cu gaze
Recomandarea noastra
Rating
4.38
EXCELENT
01.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare:: 4
Pozitionare butoane: Lateral
Aprindere electrica: Da
Culoare: Inox
Material: Inox

3
Arctic ARSGN64120S

Arctic ARSGN64120S

4 Arzatoare
Aprindere integrata
Sticla neagra
Sistem de siguranta care întrerupe alimentarea cu gaze
Recomandarea noastra
Rating
4.58
EXCELENT
01.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare:: 4
Pozitionare butoane: Lateral
Aprindere electrica: Da
Culoare: Negru
Material: Sticla

4
Electrolux EGH6343BOX

Electrolux EGH6343BOX

4 Arzatoare
Aprindere electrica
Inox
Distribuire optima a caldurii
Pret foarte bun
Rating
4.60
EXCELENT
01.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Culoare: Inox

5
Whirlpool GMA 6422 IXL

Whirlpool GMA 6422 IXL

4 Arzatoare
Gratare fonta
Inox iXelium
Rezistenta la temperaturi inalte
Rezistenta la coroziune
Oferta buna la resigilate
Rating
4.19
EXCELENT
01.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Culoare: Inox
Material: Inox

6
Zanussi ZGG67412XA

Zanussi ZGG67412XA

4 Arzatoare
Pret mic
Producator renumit
Rating
3.57
EXCELENT
01.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare:: 4
Pozitionare butoane: Lateral
Culoare: Inox
Material: Inox

7
Whirlpool GOS 6415 NB

Whirlpool GOS 6415 NB

4 Arzatoare
Cristal
Aprindere electrica
Gratare din fonta
oferta buna in resigilate
Rating
4.32
EXCELENT
01.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Culoare: Negru

8
Whirlpool AKM 226 IX

Whirlpool AKM 226 IX

4 Arzatoare
Inox
Aprindere electrica
Pret foarte bun
Rating
4.03
EXCELENT
01.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Lateral
Aprindere electrica: Da
Culoare: Inox

9
Hansa BHGI63100018

Hansa BHGI63100018

4 Arzatoare
Inox
Aprindere automata
Pret foarte bun
Rating
4.13
EXCELENT
01.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare:: 4
Pozitionare butoane: Lateral
Aprindere electrica: Da
Culoare: Inox
Material: Inox

10
Electrolux EHH6240ISK

Electrolux EHH6240ISK

4 zone gatit
Sticla neagra
Touchcontrol
Inductie
pret mai mare
Rating
4.70
EXCELENT
01.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Tip alimentare: Electrica
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Culoare: Negru
Material: Sticla