Recomandari boxe portabile Akai

Cea mai buna alegere * USB/SD CARD, Negru

Cea mai buna alegere * USB/SD CARD, Negru

Akai SS022A-X6
Preț foarte bun * 10W, Bluetooth, Radio, Negru, SD card

Preț foarte bun * 10W, Bluetooth, Radio, Negru, SD card

Akai ABTS-11B
Performanță de TOP* Bluetooth, Negru, 50 W RMS, Iluminare

Performanță de TOP* Bluetooth, Negru, 50 W RMS, Iluminare

Akai ABTS-W5
Boxa portabila Akai ABTS-626, radio, microfon, karaoke, light

Boxa portabila Akai ABTS-626, radio, microfon, karaoke, light

Akai ABTS-626

 Cum alegi cea mai bună boxă portabilă Akai

AKAI este o marcă înregistrată a aparatelor de uz casnic și electronice. Marca a fost fondată în 1929 în orașul Tokyo și a fost implicată în producția de electronică și audio. În 2004, a intrat în faliment, iar compania chineză Grande Group din Hong Kong, care deține și mărcile Nakamichi și Sansui, a cumpărat marca AKAI. Marca AKAI este acum utilizată de mulți producători de produse electronice și electrocasnice sub licența proprietarului mărcii Grande Group din Hong Kong, astfel încât aparatele mari și mici, precum și echipamentele audio și televizoarele pot fi vândute în diferite țări sub vechiul brand AKAI. Boxele portabile AKAI aparțin unui segment de preț accesibil.

Cu o boxă portabilă AKAI, poți asculta muzică oriunde. Difuzorul este potrivit pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, folosind conectivitatea wireless prin Bluetooth.  Boxele portabile moderne de la marca Akai vor oferi cel mai bun sunet în orice situație. Sunt perfecte pentru călătorii, precum și la recepții festive în grădină. Au fost proiectate să funcționeze, atât în ​​interior, cât și în exterior. Boxele portabile cu 10 tampoane pot fi auzite chiar și de vecinii din spatele gardului. Când vorbești despre acustică portabilă, înseamnă un difuzor mic și ușor, ceea ce face posibilă ascultarea muzicii oricând și oriunde.Modelele moderne pot fi încărcate prin sursa de alimentare, cu ajutorul bateriilor și prin intermediul USB.Alegerea este imensă, dar ceea ce ar trebui să atragă clineții sunt prețul și dimensiunea.

 Pentru ce sunt boxele portabile?

Acest tip de boxe este conceput pentru a muta fără probleme muzica în orice loc dorit: la o plimbare, pe plajă, la un picnic, la țară sau doar pentru a scăpa de firele enervante. Acum vom încerca să analizăm în detaliu toate opțiunile tehnice oferite de boxele portabile Akai. În primul rând, câteva cuvinte despre boxele pasive și active.

  • Boxele active sunt mai convenabil de utilizat, deoarece au un receptor încorporat și trebuie doar să le conectezi la sistem.
  • Boxele pasive sunt mai ieftine, însă dimensiunea lor este mai mare.

Ghidul cumpărătorului

 Criterii pentru alegerea unei boxe  portabile

Primul lucru la care cumpărătorii boxelor portabile le acordă atenție, este puterea dispozitivelor. Dacă vrei să mărești volumul de pe telefonul tău smartphone sau să conectezi dispozitivul la un laptop de acasă, trebuie să iei modele cu putere medie, deoarece sunetul din cameră este reflectat de pereți și se aude clar. Dacă ai nevoie de boxe portabile pentru drum, atunci cele analogice sunt cele mai bune. Dacă boxele portabile Akai sunt dotate bas sau tweetere, atunci acustica este mult mai bună. Pentru plecări, este mai bine să cumperi o boxă ergonomică cu o greutate de până la 500 de grame.

 Domenii de aplicare pentru boxe portabile

În funcție de scopul lor, boxele portabile Akai pot fi:

  • Pentru camping

Aceste modele sunt echipate cu un nivel bun de protecție împotriva prafului și a nisipului, a apei, au un carcasă rezistentă, baterii reîncărcabile. Asigurarea suplimentară va fi performanța impermeabilă.

  • Pentru biciclete

Kitul trebuie să fie atașat pentru a reține dispozitivul pe cadru sau la ghidon. Merită să acorzi atenție marginii de volum, astfel încât muzica să nu fie înecată de zgomotul drumului. Plus o carcasă rezistentă, protejată de umiditate și praf, capacitatea solidă a bateriei, greutatea redusă.

  • Pentru uz casnic

Este mult mai ușor de ales, deoarece greutatea modelului nu joacă un rol decisiv, este mai bine să te ghidezi de indicatori precum calitatea sunetului și nivelului, designul, porturile și interfețele.

 Numărul de canale

Canalele pot fi mono și stereo. Boxele portabile cu un canal sonor sunt în modul mono, iar cele cu două canale sunt în modul stereo. Diferența dintre sunetul mono și stereo este spațială. Ar trebui să acorzi  atenție și frecvenței de bandă: mică sau înaltă. Nu cumpăra un dispozitiv în care difuzoarele sunt mai mici decât benzile, deoarece sunetul va fi de slabă calitate.

 Interval de frecvență

Cu cât este mai largă frecvența, cu atât sunetul este mai bun. Acoustica portabilă de înaltă performanță se reproduce în intervalul 10 000-25 000 Hz: cu cât este mai mare această limită, cu atât mai naturale sunt acusticele. Coloana „de jos” reproduce în limitele a 20-500 Hz: cu cât acest index este mai mic, cu atât sunetul este mai scurt.

 Suport pentru diferite tipuri de conexiuni

Totul este cât se poate de simplu: cu cât există mai multe porturi, cu atât este mai compatibil cu un număr mare de dispozitive diferite. Desigur, se poate face cu un conector de încărcare, dar este mult mai convenabil să ai un port USB în boxă – să încărci dispozitive externe, un conector Micro USB și un conector AUX 3.5 – în cazul în care dorești să asculți muzică cu căști. Apropo, prezența conectorului microSD este, de asemenea, binevenit.

 Putere

Puterea de ieșire nu afectează în niciun fel calitatea sunetului, dar caracterizează intensitatea maximă a sunetului boxei. Punctul de pornire pentru eșantionul cel mai semit este de 1,5 wați pe difuzor. Un astfel de difuzor va suna mai tare decât telefonul smartphone. Coloana medie are o capacitate de 16-20 W, iar cele mari de 60 W, sunt comparabile cu acustica multimedia de bază. Poți acorda atenție prezenței unui subwoofer în coloană – puterea sa fiind luată în calcul separat.

 Capacitatea bateriei

Boxa portabilă cu  wireless are capacitatea de descărcare – fapt ofensiv. Cu cat este mai mare capacitatea bateriei, respectiv 1000 mA cu atât  ar putea rezista 5 ore de funcționare continuă. Desigur că există și baterii de  2200 mA care ar putea rezista și 10 ore non-stop. Dacă ai porturile potrivite, poți folosi coloana ca o încărcare portabilă – un bonus frumos pentru cei cărora  nu le place să transporte o duzină de lucruri cu ei.

 Conexiuni

Cel mai adesea, un difuzor portabil se conectează la un smartphone, tabletă sau computer prin Bluetooth. Există gadget-uri multifuncționale în acest sens: cu Jack. Dar, oricum, există o conexiune Bluetooth, iar când vine vorba de difuzoarele portabile, acestea cel mai adesea se vor conecta la dispozitive fără fir.

 Greutate și mărime

Un parametru care este direct legat de cel de-al doilea element: dacă mutarea boxei portabile este limitată la trecerea de la o cameră la cameră, atunci nu are niciun rost să transporți greutatea dispozitivului. Dacă intenționezi să călătorești cu o boxă 24/7, va trebui să ai grijă de dimensiunile dispozitivului. Pentru turismul activ, jogging și mersul pe bicicletă, un dispozitiv de 200 -500 de grame este perfect , iar unul mare este potrivit pentru petreceri. Dacă ești în căutarea unei boxe portabile pentru sport sau turism, asigură-te să nu fie doar ușor, ci să aibă și un suport sigur – un clip sau un cablu de susținere.

 Design

O boxă portabilă cu wireless de la Akai poate fi proiectată diferit, iar acest lucru poate juca un rol în achiziție. Desigur, acustica „profesională” este concepută în conformitate cu anumite caracteristici.

 Protecție împotriva prafului

Boxele portabile sunt adesea folosite în condiții extreme. În acest caz, protecția împotriva prafului și a apei va fi foarte utilă. Dacă dorești să iei boxele pentru natură, trebuie să alegi dispositive cu standarde de protecție împotriva prafului și a umidității.Protecția împotriva prafului garantează durabilitatea dispozitivului. Dispozitivele  cu o astfel de protecție au un index IP, iar nivelul de securitate este determinat de numere de la unu la zece. De exemplu, boxele portabile care au un indice IPX3 – pot supraviețui doar picăturilor de bere, iar una cu un indice IPX7, poate fi scufundată în siguranță într-o piscină și nimic nu I se va întâmpla.

 Nivel de preț

În ciuda banalității acestui criteriu, costul afectează atât partea externă, cât și cea internă a boxei. Desigur că un dispozitiv portabil cu un preț mai mare, va fi mult mai bun decât o boxă portabilă cu un preț mai mic. Materialele cu care sunt acoperite difuzoarele de înaltă calitate nu vor fi doar mai plăcute, ci și mai funcționale decât cele care sunt realizate cu materiale de nivel bugetar. Producătorul Akai este unul important, și cu toate acestea, nu trebuie să te grăbești să alegi cel mai scump dispozitiv și nici să alegi un alt producător când nevoile îți pot fi satisfăcute de Akai.

Caracteristici suplimentare

  • Difuzor – prezența unui microfon îți permite să utilizezi o boxă portabilă ca mijloc de comunicare prin telefon, prin Skype sau prin discordanță. Acest lucru oferă libertate absolută a mâinilor.
  • Disponibilitatea Wi-Fi este o alternativă excelentă la Bluetooth: nu este atât de scumpă ca un sistem audio Wi-Fi, însă este eficientă.
  • Egalizator – cu ajutorul acestei caracteristici poți ajusta în mod independent frecvența gamei, ajustând singur piesele preferate.
  • Tunerul FM este un bonus pentru fanii radio, deoarece pot asculta undele preferate în orice setare.
  • Sunet panoramic – sistemul difuzor este proiectat astfel încât sunetul să se răspândească la 360 de grade, creând senzația de volum.

Ca și în cazul căștilor, atunci când cumperi boxe portabile, trebuie să te bazezi în primul rând pe sentimentele personale: nicio cerință tehnică și recomandări nu se vor face auzite. De asemenea, nu poți alege „standardul de aur” deoarece această alegere este întotdeauna subiectivă.

 Tipuri de boxe portabile Akai

Piața modernă oferă multe opțiuni, gama de prețuri este foarte mare putând alege un model pentru nevoile tale. Ia în considerare opțiunile cu cea mai mare cerere. Boxele portabile Akai arată decent, sună bine, iar marca în sine are autoritate și popularitate. Alegerea depinde de fiecare cumpărător în parte. Dispozitivele portabile ale acestui brand sunt răspândite, compania își promovează în mod activ produsele, iar acest lucru dă efect.

Boxa portabila AKAI ABTS-22 (vezi pret)

Akai ABTS-22 este  un difuzor wireless Bluetooth puternic, cu un sunet excelent, de înaltă calitate și un design minunat. Boxa portabilă are un design elegant și va arăta grozav în orice interior. Are o mufă Jack 3.5 mm, USB și Bluetooth. Tehnologia Bluetooth îți permite să te conectezi fără cabluri pe o arie de 10 metri și te poți conecta fără fir la un MP3 player.

Conectorul USB și TF card permit redarea directă de la suporturi media. Boxa modernă de la marca Akai te poate însoți oriunde. Forma sa tubulară este minunată iar greutatea este de 1,63 kg.

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6 (vezi pret)

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6 are o greutate de 4,5 kg care poate fi transportată foarte ușor cu ajutorul rolelor și a mânerului  retractabil,  încorporat în dispozitiv. Boxa portabilă este dotată cu o mufă de intrare Jack de 3,5 mm în partea din spate, ceea ce îți permite să conectezi o sursă audio externă, cum ar fi un CD sau un MP3 player.

Dispozitivul se alimentează cu un accumulator care oferă o autonomie de 10 ore.

Boxa portabila activa AKAI ABTS-T5 (vezi pret)

Boxa portabila activa AKAI ABTS-T5 are o formă patrată și un mâner retractabil încorporat în dispozitiv, culorile sale fiind negru și argintiu. Alimentarea se face cu o baterie de 12 V, 3.0 Ah.

Raza de acțiune a acestei boxe portabile este de 10 m. Greutatea sa este de 3,9 kg, fiind potrivită mai mult pentru natură decât pentru mers pe bicicletă. Akai ABTS-T5 vine dotată cu microfon și telecomandă pentru o mai ușoară utilizare.

Boxa activa portabila AKAI ABTS-900 (vezi pret)

Aceasta este o boxă portabilă cu Bluetooth care se alimentează cu un acumulator și dispune de o baterie de 1000 mAh. Greutatea sa mică de numai 500 grame, o face potrivită pentru mersul pe bicicletă. Printre altele dispune de funcția Handsfree și are inclus un cablu audio de 3.5 mm. Forma sa este triunghiulară iar designul este elegant și modern.

Conexiunile se fac cu ajutorul conectorilor Jack 3.5 mm, Aux 3.5 mm și Bluetooth. Boxa portabilă Akai ABTS-900 poate fi conectată la un MP3 player.