Recomandari boxe portabile Akai

Cea mai buna alegere * USB/SD CARD, Negru

Cea mai buna alegere * USB/SD CARD, Negru

Akai SS022A-X6
Pre╚Ť foarte bun * 10W, Bluetooth, Radio, Negru, SD card

Pre╚Ť foarte bun * 10W, Bluetooth, Radio, Negru, SD card

Akai ABTS-11B
Performan╚Ť─â de TOP* Bluetooth, Negru, 50 W RMS, Iluminare

Performan╚Ť─â de TOP* Bluetooth, Negru, 50 W RMS, Iluminare

Akai ABTS-W5
Boxa portabila Akai ABTS-626, radio, microfon, karaoke, light

Boxa portabila Akai ABTS-626, radio, microfon, karaoke, light

Akai ABTS-626

 Cum alegi cea mai bună boxă portabilă Akai

AKAI este o marc─â ├«nregistrat─â a aparatelor de uz casnic ╚Öi electronice. Marca a fost fondat─â ├«n 1929 ├«n ora╚Öul Tokyo ╚Öi a fost implicat─â ├«n produc╚Ťia de electronic─â ╚Öi audio.┬á├Än 2004, a intrat ├«n faliment, iar compania chinez─â Grande Group din Hong Kong, care de╚Ťine ╚Öi m─ârcile Nakamichi ╚Öi Sansui, a cump─ârat marca AKAI. Marca AKAI este acum utilizat─â de mul╚Ťi produc─âtori de produse electronice ╚Öi electrocasnice sub licen╚Ťa proprietarului m─ârcii Grande Group din Hong Kong, astfel ├«nc├ót aparatele mari ╚Öi mici, precum ╚Öi echipamentele audio ╚Öi televizoarele pot fi v├óndute ├«n diferite ╚Ť─âri sub vechiul brand AKAI. Boxele portabile AKAI apar╚Ťin unui segment de pre╚Ť accesibil.

Cu o box─â portabil─â AKAI, po╚Ťi asculta muzic─â oriunde.┬áDifuzorul este potrivit pentru utilizare at├ót ├«n interior, c├ót ╚Öi ├«n exterior, folosind conectivitatea wireless prin Bluetooth.┬á Boxele portabile moderne de la marca Akai vor oferi cel mai bun sunet ├«n orice situa╚Ťie.┬áSunt perfecte pentru c─âl─âtorii, precum ╚Öi la recep╚Ťii festive ├«n gr─âdin─â.┬áAu fost proiectate s─â func╚Ťioneze, at├ót ├«n ÔÇőÔÇőinterior, c├ót ╚Öi ├«n exterior.┬áBoxele portabile cu 10 tampoane pot fi auzite chiar ╚Öi de vecinii din spatele gardului. C├ónd vorbe╚Öti despre acustic─â portabil─â, ├«nseamn─â un difuzor mic ╚Öi u╚Öor, ceea ce face posibil─â ascultarea muzicii oric├ónd ╚Öi oriunde.Modelele moderne pot fi ├«nc─ârcate prin sursa de alimentare, cu ajutorul bateriilor ╚Öi prin intermediul USB.Alegerea este imens─â, dar ceea ce ar trebui s─â atrag─â cline╚Ťii sunt pre╚Ťul ╚Öi dimensiunea.

 Pentru ce sunt boxele portabile?

Acest tip de boxe este conceput pentru a muta f─âr─â probleme muzica ├«n orice loc dorit: la o plimbare, pe plaj─â, la un picnic, la ╚Ťar─â sau doar pentru a sc─âpa de firele enervante. Acum vom ├«ncerca s─â analiz─âm ├«n detaliu toate op╚Ťiunile tehnice oferite de boxele portabile Akai.┬á├Än primul r├ónd, c├óteva cuvinte despre boxele pasive ╚Öi active.

  • Boxele active sunt mai convenabil de utilizat, deoarece au un receptor ├«ncorporat ╚Öi trebuie doar s─â le conectezi la sistem.
  • Boxele pasive sunt mai ieftine, ├«ns─â dimensiunea lor este mai mare.

Ghidul cump─âr─âtorului

 Criterii pentru alegerea unei boxe  portabile

Primul lucru la care cump─âr─âtorii boxelor portabile le acord─â aten╚Ťie, este puterea dispozitivelor.┬áDac─â vrei s─â m─âre╚Öti volumul de pe telefonul t─âu smartphone sau s─â conectezi dispozitivul la un laptop de acas─â, trebuie s─â iei modele cu putere medie, deoarece sunetul din camer─â este reflectat de pere╚Ťi ╚Öi se aude clar.┬áDac─â ai nevoie de boxe portabile pentru drum, atunci cele analogice sunt cele mai bune.┬áDac─â boxele portabile Akai sunt dotate bas sau tweetere, atunci acustica este mult mai bun─â.┬áPentru plec─âri, este mai bine s─â cumperi o box─â ergonomic─â cu o greutate de p├ón─â la 500 de grame.

 Domenii de aplicare pentru boxe portabile

├Än func╚Ťie de scopul lor, boxele portabile Akai pot fi:

  • Pentru camping

Aceste modele sunt echipate cu un nivel bun de protec╚Ťie ├«mpotriva prafului ╚Öi a nisipului, a apei, au un carcas─â rezistent─â, baterii re├«nc─ârcabile.┬áAsigurarea suplimentar─â va fi performan╚Ťa impermeabil─â.

  • Pentru biciclete

Kitul trebuie s─â fie ata╚Öat pentru a re╚Ťine dispozitivul pe cadru sau la ghidon.┬áMerit─â s─â acorzi aten╚Ťie marginii de volum, astfel ├«nc├ót muzica s─â nu fie ├«necat─â de zgomotul drumului.┬áPlus o carcas─â rezistent─â, protejat─â de umiditate ╚Öi praf, capacitatea solid─â a bateriei, greutatea redus─â.

  • Pentru uz casnic

Este mult mai u╚Öor de ales, deoarece greutatea modelului nu joac─â un rol decisiv, este mai bine s─â te ghidezi de indicatori precum calitatea sunetului ╚Öi nivelului, designul, porturile ╚Öi interfe╚Ťele.

 Numărul de canale

Canalele pot fi mono ╚Öi stereo. Boxele portabile cu un canal sonor sunt ├«n modul mono, iar cele cu dou─â canale sunt ├«n modul stereo.┬áDiferen╚Ťa dintre sunetul mono ╚Öi stereo este spa╚Ťial─â. Ar trebui s─â acorzi ┬áaten╚Ťie ╚Öi frecven╚Ťei de band─â: mic─â sau ├«nalt─â.┬áNu cump─âra un dispozitiv ├«n care difuzoarele sunt mai mici dec├ót benzile, deoarece sunetul va fi de slab─â calitate.

┬áInterval de frecven╚Ť─â

Cu c├ót este mai larg─â frecven╚Ťa, cu at├ót sunetul este mai bun.┬áAcoustica portabil─â de ├«nalt─â performan╚Ť─â se reproduce ├«n intervalul 10 000-25 000 Hz: cu c├ót este mai mare aceast─â limit─â, cu at├ót mai naturale sunt acusticele.┬áColoana „de jos” reproduce ├«n limitele a 20-500 Hz: cu c├ót acest index este mai mic, cu at├ót sunetul este mai scurt.

 Suport pentru diferite tipuri de conexiuni

Totul este c├ót se poate de simplu: cu c├ót exist─â mai multe porturi, cu at├ót este mai compatibil cu un num─âr mare de dispozitive diferite.┬áDesigur, se poate face cu un conector de ├«nc─ârcare, dar este mult mai convenabil s─â ai un port USB ├«n box─â – s─â ├«nc─ârci dispozitive externe, un conector Micro USB ╚Öi un conector AUX 3.5 – ├«n cazul ├«n care dore╚Öti s─â ascul╚Ťi muzic─â cu c─â╚Öti.┬áApropo, prezen╚Ťa conectorului microSD este, de asemenea, binevenit.

 Putere

Puterea de ie╚Öire nu afecteaz─â ├«n niciun fel calitatea sunetului, dar caracterizeaz─â intensitatea maxim─â a sunetului boxei.┬áPunctul de pornire pentru e╚Öantionul cel mai semit este de 1,5 wa╚Ťi pe difuzor.┬áUn astfel de difuzor va suna mai tare dec├ót telefonul smartphone.┬áColoana medie are o capacitate de 16-20 W, iar cele mari de 60 W, sunt comparabile cu acustica multimedia de baz─â.┬áPo╚Ťi acorda aten╚Ťie prezen╚Ťei unui subwoofer ├«n coloan─â – puterea sa fiind luat─â ├«n calcul separat.

 Capacitatea bateriei

Boxa portabil─â cu ┬áwireless are capacitatea de desc─ârcare – fapt ofensiv.┬áCu cat este mai mare capacitatea bateriei, respectiv 1000 mA cu at├ót┬á ar putea rezista┬á5 ore de func╚Ťionare continu─â. Desigur c─â exist─â ╚Öi baterii de ┬á2200 mA care ar putea rezista ╚Öi 10 ore non-stop.┬áDac─â ai porturile potrivite, po╚Ťi folosi coloana ca o ├«nc─ârcare portabil─â – un bonus frumos pentru cei c─ârora ┬ánu le place s─â transporte o duzin─â de lucruri cu ei.

 Conexiuni

Cel mai adesea, un difuzor portabil se conecteaz─â la un smartphone, tablet─â sau computer prin Bluetooth.┬áExist─â gadget-uri multifunc╚Ťionale ├«n acest sens: cu Jack.┬áDar, oricum, exist─â o conexiune Bluetooth, iar c├ónd vine vorba de difuzoarele portabile, acestea cel mai adesea se vor conecta la dispozitive f─âr─â fir.

 Greutate și mărime

Un parametru care este direct legat de cel de-al doilea element: dac─â mutarea boxei portabile este limitat─â la trecerea de la o camer─â la camer─â, atunci nu are niciun rost s─â transpor╚Ťi greutatea dispozitivului.┬áDac─â inten╚Ťionezi s─â c─âl─âtore╚Öti cu o box─â 24/7, va trebui s─â ai grij─â de dimensiunile dispozitivului.┬áPentru turismul activ, jogging ╚Öi mersul pe biciclet─â, un┬ádispozitiv de 200 -500 de grame┬áeste┬áperfect┬á, iar┬áunul mare este┬ápotrivit┬ápentru petreceri.┬áDac─â e╚Öti ├«n c─âutarea unei boxe portabile pentru sport sau turism, asigur─â-te s─â nu fie doar u╚Öor, ci s─â aib─â ╚Öi un suport sigur – un clip sau un cablu de sus╚Ťinere.

 Design

O box─â portabil─â cu wireless de la Akai poate fi proiectat─â diferit, iar acest lucru poate juca un rol ├«n achizi╚Ťie.┬áDesigur, acustica „profesional─â” este conceput─â ├«n conformitate cu anumite caracteristici.

┬áProtec╚Ťie ├«mpotriva prafului

Boxele portabile sunt adesea folosite ├«n condi╚Ťii extreme. ├Än acest caz, protec╚Ťia ├«mpotriva prafului ╚Öi a┬áapei┬áva fi foarte util─â.┬áDac─â dore╚Öti s─â iei boxele pentru natur─â, trebuie s─â alegi dispositive cu standarde de protec╚Ťie ├«mpotriva prafului ╚Öi a umidit─â╚Ťii.Protec╚Ťia ├«mpotriva prafului garanteaz─â durabilitatea dispozitivului. Dispozitivele ┬ácu o astfel de protec╚Ťie au un index IP, iar nivelul de securitate este determinat de numere de la unu la zece.┬áDe exemplu, boxele portabile care au un indice IPX3 – pot supravie╚Ťui doar pic─âturilor de bere, iar┬áuna cu un indice IPX7, poate fi scufundat─â ├«n siguran╚Ť─â ├«ntr-o piscin─â ╚Öi nimic nu I se va ├«nt├ómpla.

┬áNivel de pre╚Ť

├Än ciuda banalit─â╚Ťii acestui criteriu, costul afecteaz─â at├ót partea extern─â, c├ót ╚Öi cea intern─â a boxei. Desigur c─â un dispozitiv portabil cu un pre╚Ť mai mare, va fi mult mai bun dec├ót o box─â portabil─â cu un pre╚Ť mai mic. Materialele cu care sunt acoperite difuzoarele de ├«nalt─â calitate nu vor fi doar mai pl─âcute, ci ╚Öi mai func╚Ťionale dec├ót cele care sunt realizate cu materiale de nivel bugetar.┬áProduc─âtorul Akai este unul important, ╚Öi cu toate acestea, nu trebuie s─â te gr─âbe╚Öti s─â alegi cel mai scump dispozitiv ╚Öi nici s─â alegi un alt produc─âtor c├ónd nevoile ├«╚Ťi pot fi satisf─âcute de┬áAkai.

Caracteristici suplimentare

  • Difuzor┬á– prezen╚Ťa unui microfon ├«╚Ťi permite s─â utilizezi o box─â portabil─â ca mijloc de comunicare prin telefon, prin Skype sau prin discordan╚Ť─â.┬áAcest lucru ofer─â libertate absolut─â a m├óinilor.
  • Disponibilitatea Wi-Fi┬áeste o alternativ─â excelent─â la Bluetooth: nu este at├ót de scump─â ca un sistem audio Wi-Fi, ├«ns─â este eficient─â.
  • Egalizator┬á– cu ajutorul acestei caracteristici po╚Ťi ajusta ├«n mod independent frecven╚Ťa gamei, ajust├ónd singur piesele preferate.
  • Tunerul FM┬áeste un bonus pentru fanii radio, deoarece pot asculta undele preferate ├«n orice setare.
  • Sunet┬ápanoramic┬á– sistemul difuzor este proiectat astfel ├«nc├ót sunetul s─â se r─âsp├óndeasc─â la 360 de grade, cre├ónd senza╚Ťia de volum.

Ca ╚Öi ├«n cazul┬ác─â╚Ötilor, atunci c├ónd cumperi boxe portabile, trebuie s─â te bazezi ├«n primul r├ónd pe sentimentele personale: nicio cerin╚Ť─â tehnic─â ╚Öi recomand─âri nu se vor face auzite.┬áDe asemenea, nu po╚Ťi alege „standardul de aur” deoarece aceast─â alegere este ├«ntotdeauna subiectiv─â.

 Tipuri de boxe portabile Akai

Pia╚Ťa modern─â ofer─â multe op╚Ťiuni, gama de pre╚Ťuri este foarte mare put├ónd alege un model pentru nevoile tale.┬áIa ├«n considerare op╚Ťiunile cu cea mai mare cerere. Boxele portabile Akai arat─â decent, sun─â bine, iar marca ├«n sine are autoritate ╚Öi popularitate.┬áAlegerea depinde de fiecare cump─âr─âtor ├«n parte.┬áDispozitivele portabile ale acestui brand sunt r─âsp├óndite, compania ├«╚Öi promoveaz─â ├«n mod activ produsele, iar acest lucru d─â efect.

Boxa portabila AKAI ABTS-22 (vezi pret)

Akai ABTS-22 este ┬áun difuzor wireless Bluetooth puternic, cu un sunet excelent, de ├«nalt─â calitate ╚Öi un design minunat. Boxa portabil─â are un design elegant ╚Öi va ar─âta grozav ├«n orice interior. Are o muf─â Jack 3.5 mm, USB ╚Öi Bluetooth.┬áTehnologia Bluetooth ├«╚Ťi permite s─â te conectezi f─âr─â cabluri pe o arie de 10 metri ╚Öi te po╚Ťi conecta f─âr─â fir la un MP3 player.

Conectorul USB ╚Öi TF card permit redarea direct─â de la suporturi media.┬áBoxa modern─â de la marca Akai te poate ├«nso╚Ťi oriunde.┬áForma sa tubular─â este minunat─â iar greutatea este de 1,63 kg.

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6 (vezi pret)

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6 are o greutate de 4,5 kg care poate fi transportat─â foarte u╚Öor cu ajutorul rolelor ╚Öi a m├ónerului┬á retractabil,┬á ├«ncorporat ├«n dispozitiv. Boxa portabil─â este dotat─â cu o muf─â de intrare Jack de 3,5 mm ├«n partea din spate, ceea ce ├«╚Ťi permite s─â conectezi o surs─â audio extern─â, cum ar fi un CD sau un MP3 player.

Dispozitivul se alimenteaz─â cu un accumulator care ofer─â o autonomie de 10 ore.

Boxa portabila activa AKAI ABTS-T5 (vezi pret)

Boxa portabila activa AKAI ABTS-T5 are o formă patrată și un mâner retractabil încorporat în dispozitiv, culorile sale fiind negru și argintiu. Alimentarea se face cu o baterie de 12 V, 3.0 Ah.

Raza de ac╚Ťiune a acestei boxe portabile este de 10 m. Greutatea sa este de 3,9 kg, fiind potrivit─â mai mult pentru natur─â dec├ót pentru mers pe biciclet─â. Akai ABTS-T5 vine dotat─â cu microfon ╚Öi telecomand─â pentru o mai u╚Öoar─â utilizare.

Boxa activa portabila AKAI ABTS-900 (vezi pret)

Aceasta este o box─â portabil─â cu Bluetooth care se alimenteaz─â cu un acumulator ╚Öi dispune de o baterie de 1000 mAh. Greutatea sa mic─â de numai 500 grame, o face potrivit─â pentru mersul pe biciclet─â. Printre altele dispune de func╚Ťia Handsfree ╚Öi are inclus un cablu audio de 3.5 mm. Forma sa este triunghiular─â iar designul este elegant ╚Öi modern.

Conexiunile se fac cu ajutorul conectorilor Jack 3.5 mm, Aux 3.5 mm și Bluetooth. Boxa portabilă Akai ABTS-900 poate fi conectată la un MP3 player.