Recomandari aparate fitness 2021

Multifunctionale fitness - peste 80 de modele disponibile

Multifunctionale fitness - peste 80 de modele disponibile

VEZI OFERTA
Haltere si gantere * Peste 300 de produse disponibile

Haltere si gantere * Peste 300 de produse disponibile

VEZI OFERTA
Aparate si banci abdomene * Vezi modele

Aparate si banci abdomene * Vezi modele

VEZI OFERTA
Steppere - Vezi modele disponibile

Steppere - Vezi modele disponibile

VEZI OFERTA

Fitness, care înseamnă „a fi în formă”, este o parte integrantă în viața tuturor celor care se iubesc pe sine și pe corpul său ca persoană modernă. O modalitate excelentă de a menține corpul în formă bună, de a arăta tonifiat și zvelt va ajuta și va pierde în greutate dacă îl utilizați în combinație cu alte „trucuri” și nutriție.

Programul de acasă trebuie respectat cu strictețe – aceasta este o condiție necesară pentru pierderea în greutate.

În fiecare oraș, în orice țară civilizată, există o sală de fitness și nu una. Dar nu fiecare persoană are suficient timp pentru a vizita sala de fitness. Acest lucru se poate datora distanței sale de la domiciliu, programului de lucru, stării civile etc.

Dar dacă o persoană are dorința de a juca sport, de a se îmbunătăți și de a se simți mai bine – poate folosi programul de antrenament de fitness pentru acasă.  Nu este dificil să studiezi programele de pregătire existente, să asculți sfaturile formatorilor cu experiență și să alegi exercițiile ideale pentru tine.

Cât de eficiente sunt antrenamentele de fitness?

În primul rând, este o risipă uriașă de energie, care provoacă descompunerea activă a grăsimilor.

Este imposibil să nu remarcăm că arderea sedimentelor apare nu numai în timpul activităților intense, ci și la câteva ore după acestea.

Nu uitați: cu cât sunteți mai activ, cu atât procesul de ardere a grăsimilor este mai rapid.

Al doilea avantaj este că, în timpul activității fizice ridicate, nivelul de glucoză din organism scade semnificativ. Aprovizionarea cu carbohidrați se termină și, imediat ce se întâmplă acest lucru, grăsimile devin o resursă folosită.

Principalul avantaj al fitnessului este normalizarea metabolismului. Acest lucru normalizează organismul în ansamblul său și toate procesele sale.

Odată cu funcționarea normală a tuturor organelor și sistemelor, corpul însuși va începe să scape de „balast”.

Fiecare antrenament ar trebui să înceapă cu încălzire și iar încălzire. Abia după aceasta puteți porni antrenamentul propriu-zis. În concluzie, se recomandă întinderi sau sarcini cardio, cu o intensitate ușoară.

Principala condiție pentru eficacitatea unor astfel de clase este concentrarea pe rezultate. În plus, pentru a exista un sentiment de antrenament, trebuie să urmați regulile:

Antrenamentul trebuie distribuit în zilele săptămânii la același interval (pentru a nu supraîncărca corpul). În plus, sarcina trebuie să crească treptat, astfel încât rezultatul să fie vizibil, deoarece, odată ce coprpul acumuleaza mult stres, corpul poate activa funcția de autoapărare, ceea ce va provoca lenea și antrenamentul ulterior se poate opri. Antrenamentele nu trebuie ratate, deoarece, dacă există un anumit program de formare, rezultatul este posibil să nu apară. Respectarea regimului adecvat de nutriție  (și de preferință fracționat ) și a consumului de apă, în care se distribuie cantitatea de calorii consumate și componentele alimentelor (proteine, grăsimi și carbohidrați).

Alimentație adecvată

Nu merită să schimbi drastic obiceiurile alimentare. Este mai bine să schimbați principiile nutriției, dând preferință alimentelor cu conținut scăzut de grăsimi și alimentelor cu conținut redus de carbohidrați. Mâncarea adecvată trebuie să fie gătită corect. Mâncarea prăjită nu este „benefică pentru organism”. Alegând mâncarea potrivită, gătim mâncarea numai la cuptor sau la abur. Chiar dacă nu ați reușit imediat să abandonați produsele „dăunătoare” prin aburirea lor, veți reduce caloriile.

„Da!” Produse lactate, dar numai fără grăsimi.

Mai bine mai des, dar puțin câte puțin. Pentru o masă, mănâncă o mâncare de cel mult 500g. Chiar dacă vrei mai mult. Măriți timpul de masă la cel puțin 15 minute. Mestecați bine și bucurați-vă de gust.

NU la alcool, sodă și mâncare rapidă. Renunțăm la aceste produse pentru totdeauna.

Dulciurile sunt, desigur, minunate. Dar au un conținut foarte ridicat de glucoză și carbohidrați nocivi. În loc de dulciuri, mâncăm fructe și fructe de pădure.

Controlul echilibrului de apă

În timp ce alimentația corectă reglează metabolismul, apa ajută la arderea rezervelor interne de grăsime și normalizează sistemul digestiv.

Pentru un rezultat satisfăcător în ceea ce privește greutatea, antrenamentele trebuie sa fie de 1,5-2 ore pe zi și de cel puțin trei ori pe săptămână.

Un punct excelent într-un program de pierdere în greutate cu antrenament de fitness este următoarea regulă: reducerea a 400 kcal în alimente, creștem consumul cu același 400 kcal prin alergare sau alte exerciții aerobice.

Un sfat util: pentru a fi mai ușor și mai energic, faceți antrenamente de fitness acasă cu muzică. Acest lucru te va înveseli și te va încărca cu și mai multă energie pozitivă.

Nu vă fie teamă să începeți ceva nou și nu uitați: pentru un stil de viață sănătos nu este niciodată prea târziu, principalul lucru este să începeți. Fii sănătos, frumos și fericit.

Ce aparate să folosim acasa ?

Cele mai folosite aparate pentru bărbati:

Aparat Multifunctional TECHFIT MXT-650, 3 Posturi de lucru, Greutate utilizator 120 kg – este un aparat care este folosit atat de intermediari, cât si de avansați și experți. Acest aparat este folosit pentru o gamă largă de exerciții fizice. Elementele sunt de calitate, finisaje premium și poate fi folosit atat pentru brațe, cât și pentru spate și piept.

Banca multifunctionala 2-in-1 Kondition HEB-6300 DUAL B – pentru cei care iși doresc să aibă un abdomen perfect, acesta este aparatul de care au nevoie. Nivel pregatire: Incepatori, Intermediari, Avansati și Experti.

Banda de alergat electrica EcoFit A600, viteza max 14km/h, 12 programe, greutate suportata 110 kg – este o perioadă foarte bună să alergăm de acasă, simplu și eficient, cu rezultate vizibile și cu certitudinea că scăpăm de kg în plus.

Aparat vaslit Hammer Power Pro, greutate maxima utilizator 110 kg – un aparat care pune mușchii cu adevarat la muncă.

Set 2 gantere Zipro, 2x20kg, Negru – Un set de gantere de 40 kg Gantere Zipro care se pot ajusta în funție de necesitate.

Cele mai folosite aparate pentru femei:

Bicicleta fitness eliptica, Kondition BEL-8200 – o bicicletă excepțională pentru mișcarea de zi cu zi cu 8 nivele de dificultate și afișaj digital. Greutatea maximă suportată este de 100 kg.

Minge fitness Body Sculpture BB001, 76cm – Una dintre cele mai eficiente si distractive instrumente de antrenament este mingea de fitness.

Set gantere vinil Maxtar cu suport, 9 kg – greutăți de mici dimeniuni

Banda de alergat electrica EcoFit A600, viteza max 14km/h, 12 programe, greutate suportata 110 kg – o bandă ideală pentru orice femeie. Fă mișcare de acasă, în fiecare zi, fără să mai fii nevoită să te duci la sală.

Ghete pentru sarit AEROWER, Jumper1 Light S, marime 36-37 – Ghete Kangoo Jumps pentru fitness și aerobic.